- 14 Ekim 2016
- 7.266
- 49.284
- 548
Merhaba birbirimize dua edelim mi ne dersin bir dua tertip edelim sen bana ben sama edeyim çünkü ben de istiyorum kısmetim açılmasınıHayır ev temizlemek , yemek yapmak benim için sorun değil. Şimdi de yapıyorum onları. Sadece yalnız yaşamak beni ruhsal olarak zorluyor. Annemlerden kurtulma hissi olmadan bir eşim yeni bir ailem olsun diye bir isteğim var. Ömür boyu bekar kalmak insanı üzüyor işte. Aileden kurtulma isteği denmez bence. Ama bir yandan da onlarla yaşamak yoruyor beni evet.
Eşimin derdi olsun diye de bilerek söyledim. Çünkü dertsiz mükemmel hiç bir erkek olmadığını düşünüyorum. El mahkum yani o dert çekilecek. Ama boşanacak kadar kötü olmasın tabiki onu da belirtmiştim.
Dua ediyorum hayırlısını istiyorum.
Orası muhakkak onlar da ister ama benim mutlu evlilik yapmamı diye düşünüyor um:)Anne ve babana iyi bak. Onları çok özleyeceksin. Bunu bir yere yaz. Anne babanın kötü olanını iyi bir el adamına tercih ederim.
Hangi şehirdesin:)Bu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
Anne babayı görünce sıkılıyorum deyip onlarla yaşamak nasıl bir mantık aklım almadı.. 32 yaşında koskoca bir kadinsin yüksek lisans yapıp çalışmamak nedir? Kusura bakma da o anne babaya Sukret 32 yaşında hala sana bakiyorlar
Dışarı da yanlış insanlarla olmaktansa kötü bir yola sürüklenmekse ve kötü bir evlilik yapmaktansa inan bekar kal anne baba başımızın tacı en çok onlarla güvendesin.Gerisi yalan. Kendi kendimize mutlu olmayı öğrenmeliyiz.Merhabalar,
Forumda aratmadım böyle bir konu var mı diye.Kesin vardır. Ben bundan rahatsız olanlar nasıl idare ediyorlar bunu merak ediyorum. Yani daha önce başarısız bir nişanlılık denemem oldu. Sonrasında bir türlü ciddi bir aday bulamadım. Senelerdir aynı evde muhafazakar bir anne babayla yaşıyorum. Senelerdir kendileri de beni evlendirmek için bir çaba içine girmediler hatta beni engelledikleri de çok oldu. Artık fazla konuşasım gelmiyor onlarla. Bir türlü evlenemediğim için anne baba görmek sıkıntı vermeye başladı uzun zamandır. Ayrı eve çık dense o da bana zor geliyor. Bir başıma kız halimle tek başıma evde yaşamak zor geliyor. Yalnızlık çekmek istemeyen biriyim aynı zamanda. Gerçekten bir imtihan oldu bana. Anne babasıyla 30 + sene bekar olarak yaşayanlar nasıl bir ruh hali yaşıyorlar bunu merak ediyorum.
Bu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?