32 yaşında müzmin bekar olarak anne babayla yaşamak

Anne ve babana iyi bak. Onları çok özleyeceksin. Bunu bir yere yaz. Anne babanın kötü olanını iyi bir el adamına tercih ederim.

Merhaba birbirimize dua edelim mi ne dersin bir dua tertip edelim sen bana ben sama edeyim çünkü ben de istiyorum kısmetim açılmasını
Cevabını bekliyorum kardeşim: )

surekli evde olursan anne babandan skilman normal,ama varsa kafa dengi hemcinslerib onlarla gez vakit gecir

Anne ve babana iyi bak. Onları çok özleyeceksin. Bunu bir yere yaz. Anne babanın kötü olanını iyi bir el adamına tercih ederim.
Orası muhakkak onlar da ister ama benim mutlu evlilik yapmamı diye düşünüyor um:)

aileden ayrı yaşamak, tek başına, özgür bir şekilde o kadar muazzam bir his ki.
bundan korkmamalısınız.
çalışmaya başlayınca kafanıza uyan bir ev arkadaşı da edinirseniz sizden mutlusu olmaz.
ayrıca aile ile beraberken insan istediği saatlerde dışarı çıkamıyor, istediği kadar gezemiyor.
çok kısıtlanıyor.
bence kendi ayaklarınız üstünde durmak için bir şeyler yapın. bu tanışacağınız eş adaylarını da çok etkiliyor.
güçlü kadın imajı harika bir olay. tavsiye ediyorum. evden ayrılın iyi bir iş bulup.

bu arada ben de aileme çok düşkünüm. ama kendime özel başka bir hayatım olduğu için çok iyi hissediyorum. belli bir yaştan sonra aile ile hayat zor bana göre.

Üniversite biter bitmez aileme, her şey için teşekkürler hadi bana eyvallah minvalinde bir veda ile evden ayrıldım. Ayrılış o ayrılış. Özgürlüğüme düşkündüm (şimdi de öyleyim ama o yaşlarda daha başkaydı), istediğim dağınıklığı yapmayı, istediğimi istediğim zaman yemeyi, eve giriş çıkış başkasında kalma durumunu, istediğim pisliğe katlanmayı istiyordum. Mesela evde akşam yemeği yapılmışken ben eve pizza söylesem bin ton laf yerdim. En basitinden bu bile önemliydi benin için. Sen ailenle çok mutlusundur, başka isteklerin yoktur, kısıtlanmıyorsundur veya kısıtlama hoşuna gidiyordur kalırsın ailenle. Kesinlikle bana göre değil bu durum. Yalnız yaşayamam diyorsun o zaman bul birini evlen gitsin.

Aileniz muhafazakarmış, siz hadi ben ayrı eve çıkıyorum deseniz hemen ikna olacaklar mı ? Aileniz arkadaş edinmenize, dışarı çıkmanıza engel oluyor mu ? Bu yaşa kadar hiç çalışmadınız mı ? Maaşınız olmadan nasıl ayrı eve çıkacaksınız ki zaten ?
İsteseniz de maddi ve ailevi sebeplerle ayrı eve çıkamayacağınızı düşünüyorum. Mevcut durumda özgürlük sınırlarınızı genişletmeye çalışın. Yüksek lisans yaparken çalışma imkanınız varsa hiç durmayın.

Hangi şehirdesin:)

Anne babayı görünce sıkılıyorum deyip onlarla yaşamak nasıl bir mantık aklım almadı.. 32 yaşında koskoca bir kadinsin yüksek lisans yapıp çalışmamak nedir? Kusura bakma da o anne babaya Sukret 32 yaşında hala sana bakiyorlar

35 yasindayim yuksek lisans yaptim.annem hasta oldugu icin evlenmedim. yani senden daha zir durumdayim. evet insan kendi yuvasi olsun istiyor.aileyle guzel gecinemiyor kafa dengi olmamis olabilirler. fakay sen sen dunyani kendi arkadas cevreni de kuramsmissin sanki. hobilerin var mi sosyal cevren var mi. evlilik olmayinca ya da anne babayla kalinca degil hayatinin bi anlami olmayinca mutsuz olur insan. evli de olsan ev arkadasinda olsa arada catisacaksin mutsuz olacaksin. normal bunlar

++++
30 yaşında eğitimli masterlı çocuğum olsa beslemem gitsin iş bulsun sırtımdan insin

Anne babanın parasını ye iç evinde kal çalışma sonra da suratlarını görmek istemiyorum bunalıma giriyorum ooooh ne ala memleket

Dışarı da yanlış insanlarla olmaktansa kötü bir yola sürüklenmekse ve kötü bir evlilik yapmaktansa inan bekar kal anne baba başımızın tacı en çok onlarla güvendesin.Gerisi yalan. Kendi kendimize mutlu olmayı öğrenmeliyiz.

Bana luks artik bunu istemek.:)Hic agrima da gitmiyor artik.Agirlarina gidenlerin yas ve durumlarini takib edebiliyorum:)Biz de gectik bu yollardan yani ayy felaket telllali gibi ben de:)

ayrı eve çıkmak zor bir şey değil
biz gözümüzde büyütüyoruz
benim de ailem muhafazakarımsı gibi bişey uzun hikaye
ama çok serbest değilim diyeyim
28imde ayrı eve çıktığımda da babam baya tepki verdi falan ama
sonra gurur duymaya başladı
sağolsun her konuda dengesizdir de bu konuda iyi yönde oldu

bence ayrı eve çıkmayı dene bi, biraz birikmişin varsa kolay
ayrı eve çıkmazsan ipler iyice gerilecek gibi geldi bana
anne babayla da mümkün olduğunca kötü olmamak lazım
herşey bi yana anne baba bi yana gerçekten
bizim anamla yaş farkımız da az, kedi köpek gibi kavga ederdik
ben ayrı eve çıkınca ikimiz de birçok şeyi anladık, ilişkimiz olgunlaştı resmen
babam beni birazcık adam yerine koymaya başladı sağolsun
faydası çok yani

hem biz kadınlar olarak tek ev bulma konusunda daha şanslıyız
çünkü ev sahipleri bekar erkeğe ev vermeye hiç yanaşmıyorlar

ev arkadaşı diyen olmuş, ı-ıhhh
çok zor iş bence, yine de denemeye değer

Konu sahibi arkadasim ailenizin evlilik konusundaki sizin bilincaltinizdaki kızdığıniz tutum varya o tam olarak nedir? Daha önce nişanlılık gecirdiniz o kadar sürdü neden bitti? Görücü usulü muydu? Yoksa ailenizin tutumundan dolayimi bitti biraz bahsedermisiniz

Bence evlenmeme değil, sosyal hayatta istediğinizi bulamama. Yüksek lisans flan onlar sıkmış sizi.

Hakkimda hayirlisi boyleymis diye dusunun.Nereden biliyorsunuz evlenince hayatinizin suanki durumdan daha kotu olmayacagini,bugunlerinizi mumla aramayacaginizi?Hem daha 32 yasindasiniz ne guzel yuksek lisans yapmissiniz.Nasibiniz sizi kac yasinda olursaniz olun bulur.Nasibinizde evlenmek varsa tabi.
''Evleniyorum'' baslikli bir konunuzu da okumak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…