32 yaşında müzmin bekar olarak anne babayla yaşamak

En başta 'kız halimle' düşüncenizden vazgeçin.
Kadın ya da erkek, sağlam olan her karakter hayatta kalma mücadelesi verir.
Yaradılışımızda bu var çünkü.
Diğer mesele, aileyle yaşamak hiç sorun değil.
Ablam boşandı şuan 36 yaşında ve ailemle beraber yaşıyorlar 6-7 senedir.
Güzel bir kariyeri, iyi bir maddi imkanı var.
Ben diyorum bazen çıksana bir eve diye, o da bana 'yemeğim hazır, temizliğim yapılıyor, karışanım görüşenim hesap soranım yok, param kendime kalıyor, ailem bana el bebek bakıyor aynı zamanda artık yaşlılar gözümün önünde olsunlar kafayı mı yedin sen' diyor.
Tabi ki aileme maddi olarak onlara çaktırmadan destek oluyor, manevi olarak zaten her işlerine yetişir.
Haklı da buluyorum bu düşüncesini.
Ama aileniz size karışıyor ve birey gibi değil de hala 3 yaşında çocuk gibi davranıyorsa, ev ayırmayı düşünebilirsiniz.
Ya da karşınıza alıp güzelce konuşup, belirli sınırlar koyabilirsiniz.

Seni anlıyorum arkadaşım.Allah sabır versin inşallah yakında hayırlı bir kısmet bulup kendi düzenîni kurarsın.Herkes kendi yaşadığını bilir ama şahsen ben senin yaşadığın hayata çok özenmiştim bekarken.üniversiteden sonra ailemi kaybettim ve çalışıp yalnız yaşamak zorunda kaldım.tek başıma hayatın zorluklarıyla karşılaştıkça o anne baba özlemini çok duydum çok ağladım.35 yaşımda evlenene kadar bu böyleydi.İnan bana tek başına yaşamak hiç güzel bir şey değil.Ailenle geçirdiğin zamanın kıymetinni bil.Yaşadığın sorunlar geçer onlar senin annen baban.Allaha dua et o verir istediğini.

30 yas ustu bekar bayanların sohbet topi gi var ,bende oraya yazıyordum eskiden çok hoş sohbetler dönüyo git oraya yanlız değilsin ilk sayfayı açan kişi ,sonra başka biri sonrada ben evlendim hepimizde çok mutluyuz rabbim bozmasın

35 yaşımda evlendim ,iyikide bekledim yoksa eşimi tanıyamazdım

Özlüyorum simdi ailemi,babamın sabah yataktan kalkmadan beni öpmesini,annemin kahvaltı hazır hadi vay soğudu demesini

Evet bazen herkes bunaliyor sabret canım hayırlı sini bekle

Anne baba surati gormek ne demek belki onlarda sizin suratinizi gormek istemiyordur ama evlat iste
Ikincisi ayri eve cikmak istemiyorum,
Es de bulamiyorum a nasil bir cozum bulunabilir ?
Ya ayri ev
Ya aileyle yasamak
Ya evlenmek ..
Tercih yapin ..

Müzmin ne demek bilmiyorumDeliyim de biraz
Bekarsınız ee bu çok güzel.Gönlünüz, canınız ne istiyorsa onu yapın.Gerçi evlenince de yaprasınız ama nerden esti bilmiyorum öyle işte Birini mi istiyorsunuz, kendiniz bulun (ama şu moddan cıkmaz lazım) ya da arkadaşlarınızı bu konuda görevlendirin. ''Evlenmek istiyoruuuumSizi görevlendiriyorum, hadi görev başına''
deyin.Hayat çoook güzel.Sacma sapan düşüncelerle vakit kaybetmeyin derim ben.Sevdalar sevdalar

24 yaşıma kadar ailemle yaşadım, babam zaten yoktu annem ve 4 kızkardeşimle
24 de ablamla ayrı eve çıktık, ablam, yeğenim ve kedilerimizle
33 yaşımda kendi evime çıktım, tek başıma 2 yıl yaşadım, sonra eşim girdi hayatıma
36 da evlendim , sevdiğim bir eşim ve evim var
Ancak bana sorarsan hayatımın en güzel 9 yılı ablamla yaşadığım dönemdi ve tabi kediler
Evlilik yorucu bir şey , sorumluluğu çok, sıkıntısı çok , iyi bir evlilik yapmış olmama rağmen, eşimi çok sevmeme rağmen insanlara ille de evlenin diyemiyorum. 40 yaşıma geldiğim şu günlerde gözümü eski aile resimlerinden alamıyorum annem, babam ve kardeşlerimin bir arada olduğu resimler, hayat o zaman güzelmiş, çocuk kalmalıymış insan diye geçiyor içimden. 24. yıla giren bir çalışma hayatım var, yaşam boyu ne istersem yaptım. Bir tek yalnız yaşadığım dönemi hiç sevmedim, yalnız yaşamak herkese uygun bir şey değil, depresif yaptı beni. Bizde durum bu, seç beğen al =) sana tavsiyem karşına budur dediğin kişi çıkana kadar ailenin tadını çıkar. Belki biraz değişik uğraşlarla hayatına renk getirebilirsin, hakkında hayırlısı olsun inş

Bu kadar önyargılı olmayın bence. Nereden biliyorsunuz depresyona gireceğinizi? Hiç ayrı eve çıktınız mı? Ayrı eviniz olunca bence sosyal hayatınız da canlanır, arkadaşlarınızı evinize davet edersiniz, organizasyonlar yaparsınız. Niye depresyona giresiniz ki? Varsayalım ki yine gönlünüze göre birini bulamadınız, en azından kendi çatınızın altında, kendi başınızın sultanı olursunuz. Anne babayla yaşamaya devam etmekten daha iyi değil mi sizce? Denemeye değmez mi?

Ha ha ha senden 10 yaş fazla yasim.Bosverdim herşeyi artık.Sukur anne babamla aram iyi,Allah başımdan eksik etmesin.Ha uzuluyormuyum evet ama bu erkek milletini satan manav yok ki kardeşim alayim.Mutluyum mutluyum mutluyumve de çookkk güzelim.maşallah.
Şaka bir yana Rabbim evlenmeyen kim varsa erkek yada kadın hayırlı afiyetle eşler çıkarsın karsimizaman.Yasin genç insallah hemen evlenirsin yuvam olur.

Bikere uslubunuz anne babaniz için konuşma tarzınız çok saçma ve kötü geldi bana insan 50 sinede gelse bin kocayla da evlense annesine muhtaçtır bunu unutmayın . Kaybetmeden yada uzaklaşmadan hicbiseyin değeri anlaşılmıyor ama onlar hkinda böyle konuşmayın Allah aratirsa anlarsınız değerlerini . Belliki bekarliktan bikmissin pek sevgili hayatı falanda yasamamissin yani bir özlem doymamislik var sende kendince haklısındir tabi , ama 26 yaşımda coooook severek evlenmeme rağmen evlilik hiçte öyle kolay ve çok güzel bişey değil , günah olmasa birlikte yaşamayı yada kafama göre takilmayi bekar kalmayı tercih ederdim . Yada hep diyorum keşke daha geç evlenseydim diye . Belkide ben karakterimden ozgurlugme çok düşkün olduğum için aile bağları falan çok sevmediğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum ama şuan hamilede olsam eşimi çok sevsemde evlilik hiç önerilecek bişey değil , Birgün evlenirsen bu bekarlık günlerine özlem duyacaksin emin ol.

Anlıyorum seni. İçgüdüsel olarak insan istiyor bi yuvası olsun. Düşüncelerini de anlıyorum ama sakın ailene yansitma. Çevremde çok var 30 yaş üstü evlenen. Ben de 29 yasindayim yeni nisanlandim ama yine sorunlar bitmiyor. Devam edecek mi etmeyecek mi,evliliği basarabilecek miyiz bu sorular akla geliyor. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. O yüzden sürekli dua etmeli. Bir de çaba göster. Sanaldan tanışmaya çalış. İnan hepsi kötü değil

Çok üzülmeyin bende aynı durumdayım ailemle yaşıyorum her şeye karışıyorlar kızıyorlar konuşsam suç konuşmadan suç

Gel yer değiştirelim uyuz bir kaynanam ve görümcem var iki değil De 4 kişi evliyiz boşver bekarlık sultanlık şimdiki aklım olsa ömür boyu bekar kalirdim

Anne baba görmek istemiyosun ama evlerinden de çıkmıyosun. Onlar da seni görmek istemiyolardır artık İnsanlar yaşlandı hayatlarının tadını çıkaracakken başlarında sen varsın. Madem evlenmiyosun ayrı eve çık da rahatlasın insanlar Benim evladım hem yemeğimi yicek hem de laf söylücek otuz yaşında atarım valla evden hiç bakmam arkama.

Valla 35 yaşında kocayla yaşayıp o bekar gibi arkadaşlarıyla takılıp kv dindiri kayın dirdiri görümce dedikodusu dinlemekten hallicedir

Allah hayirli bir insani karsina cikarsin.
Belli bir yastan sonra insan yapamiyor,en basiti masadaki bir tuzluk mesela kendisinin olsun istiyor.o evde annenin duzeni var,temizlik yapiyorsun esyalarin yerini degistirmek istiyorsun ama annenin duzeni yani yapamiyorsun
Bu anne-babayi sevmemek veya bikmak kesinlikle degil.
Ben de 28 yasinda evlendim,seni anliyorum.
Dua et ruh esini bulmak icin,ama asla evlenmek icin evlenme..
Basarilar dilerim canim bu yolda sana.

Siz sanırım vakti zamanında çıkan kismetleri uygun bulamayıp engellediler diye kızgınsiniz biraz yaniliyorsam düzeltin.
Ama anne bana evladı için en iyisini ister engel oldularsa vardır bi bildikleri.
Ki burada hergun okuyoruz kadınlar mutsuz yuvalarında neler yaşıyorlar.
Ama eğer gerçekten evlenmek istiyorsanız biraz sinyalleri açın yeni insanlarla arkadaşlık edin yeni ortamlar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…