- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Basiniz sagolsun, size sabir diliyorum.Ben de 31 yasindayim bekarim.ailemle kaliyorum.annemi kanserden kaybettim.onu cok ozluyorum.
Merhabalar,
Forumda aratmadım böyle bir konu var mı diye.Kesin vardır. Ben bundan rahatsız olanlar nasıl idare ediyorlar bunu merak ediyorum. Yani daha önce başarısız bir nişanlılık denemem oldu. Sonrasında bir türlü ciddi bir aday bulamadım. Senelerdir aynı evde muhafazakar bir anne babayla yaşıyorum. Senelerdir kendileri de beni evlendirmek için bir çaba içine girmediler hatta beni engelledikleri de çok oldu. Artık fazla konuşasım gelmiyor onlarla. Bir türlü evlenemediğim için anne baba görmek sıkıntı vermeye başladı uzun zamandır. Ayrı eve çık dense o da bana zor geliyor. Bir başıma kız halimle tek başıma evde yaşamak zor geliyor. Yalnızlık çekmek istemeyen biriyim aynı zamanda. Gerçekten bir imtihan oldu bana. Anne babasıyla 30 + sene bekar olarak yaşayanlar nasıl bir ruh hali yaşıyorlar bunu merak ediyorum.
Ben de bunları düşünüyorum. 40 yaşına geldiğimde mesela yine aynı bu hayatı mı yaşayacağım diyorum. Gerçekten insanı üzüyor. Anne babanın evinden gelinlikle çıkamamak insanı üzüyor ne yalan söyliyim. Ayrı ev de işte bana uygun değil. Tek başıma evde kaldığımda depresyona giriyorum.
Çok üzülmeyin bende aynı durumdayım ailemle yaşıyorum her şeye karışıyorlar kızıyorlar konuşsam suç konuşmadan suçMerhabalar,
Forumda aratmadım böyle bir konu var mı diye.Kesin vardır. Ben bundan rahatsız olanlar nasıl idare ediyorlar bunu merak ediyorum. Yani daha önce başarısız bir nişanlılık denemem oldu. Sonrasında bir türlü ciddi bir aday bulamadım. Senelerdir aynı evde muhafazakar bir anne babayla yaşıyorum. Senelerdir kendileri de beni evlendirmek için bir çaba içine girmediler hatta beni engelledikleri de çok oldu. Artık fazla konuşasım gelmiyor onlarla. Bir türlü evlenemediğim için anne baba görmek sıkıntı vermeye başladı uzun zamandır. Ayrı eve çık dense o da bana zor geliyor. Bir başıma kız halimle tek başıma evde yaşamak zor geliyor. Yalnızlık çekmek istemeyen biriyim aynı zamanda. Gerçekten bir imtihan oldu bana. Anne babasıyla 30 + sene bekar olarak yaşayanlar nasıl bir ruh hali yaşıyorlar bunu merak ediyorum.
Valla 35 yaşında kocayla yaşayıp o bekar gibi arkadaşlarıyla takılıp kv dindiri kayın dirdiri görümce dedikodusu dinlemekten hallicedirMerhabalar,
ya pardon nasıl bulacak :) sanki formülü varmış gibi konuştunuz bana da söyleyin nolurBul birini kendine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?