Çalışıyor musunuz? Yalnız istemiyorsanız bir arkadaşınızla beraber ev tutabilirsiniz. Hatta bence bu yaşta en güzeli tek tutmak ama istemiyorsunuz.
Evlenme isteğinden bağımsız olarak belli bir yaştan sonra aile ile birlikte yaşamak zor gelmeye başlar zaten. Ama bundan kurtulmanın tek yolu ayrı ev. Atıyorum 5 sene daha evlenmezseniz mutsuz ve huzursuz şekilde yaşamaya devam mı edeceksiniz?Bu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
Ben de 31 yasindayim bekarim.ailemle kaliyorum.annemi kanserden kaybettim.onu cok ozluyorum.
Yani insanların vicdanlı olması ile kastım,savaşlar vs var,insanlara kıyılıyorken,yaşamın sonuda var düşünmüyor nankör insanogluBen de 31 yasindayim bekarim.ailemle kaliyorum.annemi kanserden kaybettim.onu cok ozluyorum.
Başınız sağolsun Evet bunları düşününce anne babama haksızlık yapmamam gerektiğini biliyorum.Ben de 31 yasindayim bekarim.ailemle kaliyorum.annemi kanserden kaybettim.onu cok ozluyorum.
Ben de bunları düşünüyorum. 40 yaşına geldiğimde mesela yine aynı bu hayatı mı yaşayacağım diyorum. Gerçekten insanı üzüyor. Anne babanın evinden gelinlikle çıkamamak insanı üzüyor ne yalan söyliyim. Ayrı ev de işte bana uygun değil. Tek başıma evde kaldığımda depresyona giriyorum.Evlenme isteğinden bağımsız olarak belli bir yaştan sonra aile ile birlikte yaşamak zor gelmeye başlar zaten. Ama bundan kurtulmanın tek yolu ayrı ev. Atıyorum 5 sene daha evlenmezseniz mutsuz ve huzursuz şekilde yaşamaya devam mı edeceksiniz?
Ben 38 sene ailemle yaşadım. Hep ayrı eve çıkmak istedim. En büyük hayalim, yalnız yaşamaktı. Sonra evlendim. Merak etme hala umut var. Evlenip, başka başka dertlere yelken açarsınMerhabalar,
Forumda aratmadım böyle bir konu var mı diye.Kesin vardır. Ben bundan rahatsız olanlar nasıl idare ediyorlar bunu merak ediyorum. Yani daha önce başarısız bir nişanlılık denemem oldu. Sonrasında bir türlü ciddi bir aday bulamadım. Senelerdir aynı evde muhafazakar bir anne babayla yaşıyorum. Senelerdir kendileri de beni evlendirmek için bir çaba içine girmediler hatta beni engelledikleri de çok oldu. Artık fazla konuşasım gelmiyor onlarla. Bir türlü evlenemediğim için anne baba görmek sıkıntı vermeye başladı uzun zamandır. Ayrı eve çık dense o da bana zor geliyor. Bir başıma kız halimle tek başıma evde yaşamak zor geliyor. Yalnızlık çekmek istemeyen biriyim aynı zamanda. Gerçekten bir imtihan oldu bana. Anne babasıyla 30 + sene bekar olarak yaşayanlar nasıl bir ruh hali yaşıyorlar bunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?