32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Tek başına gezmek, yemek yemek, eğlenmek nasıl zevkli oluyorsa artık 😏
Heryere tek başınada gidemiyorsun malesef.Gitsende rahat edemiyorsun.Gençken arkadaşlarınla takılıyorsun,gezip tozuyorsun,belli bir yaştan sonra hepsi tek tek evlenip evinin hanımı olunca, artık onlarla takılamıyorsun.Yalnız tatile gitmek belki bir seferliğine güzel olabiliyor,ama bir süre sonra insan bunalmaya başlıyor.Ya hepsini geçtim derdini paylaşacak birini istiyor insan, o arkadaşlarının umrunda bile olmuyorsun.Kim ne derse desin belli bir yaştan sonra bekarlıkta çekilmiyor.

39 yasindayim. Sen konuyu acinca altta yazacaklar aman cok mu gerek, aklini yorma gez sosyalles vs. Sanki bilmiyoruz. Gayette geziyorum faaliyetlere katiliyorum. Kac ulke gezmisimdir yani. Sanirim her sey nasip.
Ben de öyle, pandemiden önce fırsat buldukça kışın kayağa gidiyordum geçen yaz ukraynaya gittim. onde önceki yaz türkiyede ege sahillerini dolaştım. ama yok işte

Evlenememenizin tek sebebi değersizlik duygusu.. aniden giden adamlar vs sorunu yaşıyorsanız kendi içinizde aslında evliliği ve mutlu bir ilişkiyi kendinizi layık görmemişinizden kaynaklanıyor olabilir bu durumada sebebiyet veren geçmiş anılarınız Korkularınız , yargılarınız,anne ve babanızın arasındaki ilişki , sevgisizlik , çocukluk veya gençlik anılarınızda yaşanmış bi travma olabilir..Bunu yok edebilmeniz için kendinize sürekli telkinlerde bulunun mesela aynanın karşısına geçip ‘ben değerliyim, dünyanın en seksi ve güzel kadınıyım ,mutlu bir ilişki ve evliliği hak ediyorum ‘deyin ama bunu düzenli yapın hayatınız olumlu yönde değişecek ama önce kendinize inanın☺️ Çünkü sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorsunuz 💖
inanın hiç ilgisi yok. değer verdiğiniz biriyle herşey yolunda giderken bir anda sizi terkediyorsa bu değerislik duygusu herkeste olur. yoksa kendimi gayet beğenirim hem fiziğim hem yüz güzeliği olarak. çok şükür iyi bir işim iyi bir maaşım var istediğimi yapabiliyorum. ailem beni hep sevgi dolu yetiştirdi hala ayağıma kadar meyve soyarlar en sevdiğim yiyecekleri getirirler. annem ve babamın ilşkisi hep çok düzgün oldu.

Bazen sevmeyeceğim ve sevilmeyecegim gibime geliyor ah Corona yıktın bizi
coronadan önce de farklı değildi benim :) temmuzda tanıştım son erkek arkadaşımla 1 ay önce de bitti işte. gayet güzel gidiyordu aslında. ara verme ve stresli olduğu bahanesiyle yol verdi bana. bu sefer olacağına çok inanmıştım

Bir sosyal uygulama indirdim, keyfime bakıyorum
bende indirdim valla :D ama doğru düzgün tipli erkek yok ya sevmedim. bir iki tanesini beğendim. biri konuyu c,nselliğe getirdi ben kaç yaşında adamı çocuk değilim önemli benim için dedi. diğeride rus bir kadınlar nişanlanmış önceden. yok yani denk gelmek çok zor

Heryere tek başınada gidemiyorsun malesef.Gitsende rahat edemiyorsun.Gençken arkadaşlarınla takılıyorsun,gezip tozuyorsun,belli bir yaştan sonra hepsi tek tek evlenip evinin hanımı olunca, artık onlarla takılamıyorsun.Yalnız tatile gitmek belki bir seferliğine güzel olabiliyor,ama bir süre sonra insan bunalmaya başlıyor.Ya hepsini geçtim derdini paylaşacak birini istiyor insan, o arkadaşlarının umrunda bile olmuyorsun.Kim ne derse desin belli bir yaştan sonra bekarlıkta çekilmiyor.
İnan var ya bu yasaklar gelmeden önce kızlarla bi yemek yemeğe gidelim dedik 6 arkadaşız 4 evli ikimiz bekar. Kimi dedi kaynanam bende kimi dedi çocuk hasta kimi dedi misafirim gelecek biz yine iki bekar yemek yedik aynı konulardan konuştuk kalktık eve geldik 🙄 bir araya gelsek bile evlilerin konularıyla bekarların ki çok farklı oluyor onlar aralarında her konuyu konuşuyorlar bizde başımız etrafa bakıyor bazen utanıyoruz konuştukları konulardan bilmiyoruz çünkü🙈🙈🙈 ya yalnızlık bir tek Allah’a mahsus bende şimdi yalnız bir şehirde yaşıyorum bilmediğin bir şehiri keşfetmek güzel yemeklerini yemek farklı şeyler yapmak güzel ama insan kahve içerken bile sevdiği insanla yapmak istiyor sevdiği insanla gezmek istiyor sana bu durumda uyum sağlayacak kişi de eşin oluyor haliyle, çoluğun çocuğun. Akşam oluyor mesela yalnız yemek yiyorsun en çokta o zaman koyuyor sana yalnızlık özensiz bir sofra ama evli olsan eşin olsa nasıl özenirsin beraber sohbet eder günün değerlendirmesini yaparsın çay içersin falan. Tüm imkanlar var Allah’a şükür ama yalnızlık çok zor. O yüzden buraya evlenmek için konu açanları ben hiçbir zaman yadırgamıyorum eğitim seviyesi ne olursa olsun ne kadar zengin olursa olsun bunun eğitimle zenginlikle bir alakası yok yalnızlığı kimse sevmez insan evde bir ses istiyor, can şenliği istiyor.

coronadan önce de farklı değildi benim :) temmuzda tanıştım son erkek arkadaşımla 1 ay önce de bitti işte. gayet güzel gidiyordu aslında. ara verme ve stresli olduğu bahanesiyle yol verdi bana. bu sefer olacağına çok inanmıştım
Sorumluluk almak istemiyorlar
Bana şey diyordu hemen çocuk yapmayı düşünüyorsundur ben evliliği yaşamak istiyorum felan diyordu

Halam evde kaldı diye canımı sıkıyordu

İnan var ya bu yasaklar gelmeden önce kızlarla bi yemek yemeğe gidelim dedik 6 arkadaşız 4 evli ikimiz bekar. Kimi dedi kaynanam bende kimi dedi çocuk hasta kimi dedi misafirim gelecek biz yine iki bekar yemek yedik aynı konulardan konuştuk kalktık eve geldik 🙄 bir araya gelsek bile evlilerin konularıyla bekarların ki çok farklı oluyor onlar aralarında her konuyu konuşuyorlar bizde başımız etrafa bakıyor bazen utanıyoruz konuştukları konulardan bilmiyoruz çünkü🙈🙈🙈 ya yalnızlık bir tek Allah’a mahsus bende şimdi yalnız bir şehirde yaşıyorum bilmediğin bir şehiri keşfetmek güzel yemeklerini yemek farklı şeyler yapmak güzel ama insan kahve içerken bile sevdiği insanla yapmak istiyor sevdiği insanla gezmek istiyor sana bu durumda uyum sağlayacak kişi de eşin oluyor haliyle, çoluğun çocuğun. Akşam oluyor mesela yalnız yemek yiyorsun en çokta o zaman koyuyor sana yalnızlık özensiz bir sofra ama evli olsan eşin olsa nasıl özenirsin beraber sohbet eder günün değerlendirmesini yaparsın çay içersin falan. Tüm imkanlar var Allah’a şükür ama yalnızlık çok zor. O yüzden buraya evlenmek için konu açanları ben hiçbir zaman yadırgamıyorum eğitim seviyesi ne olursa olsun ne kadar zengin olursa olsun bunun eğitimle zenginlikle bir alakası yok yalnızlığı kimse sevmez insan evde bir ses istiyor, can şenliği istiyor.
kesinlikle öyle. hayatı patlaşacağın biri olması birlikte sohbet etmek planlar yapmak çok güzel şeyler. bir yuvanın sıcaklığını çok arıyorum. evli çocuklu arkadaşlarıma çok özeniyorum. bir arkadaşım var eşiyle o kadar uyumlular ki bir de dünya tatlısı çocukları oldu. hayalim bu benim de ama olmayınca olmuyor. en sonki sevgilim anlayışlı olmayan ya da tripli nazlı biriyle asla yapamam falan diyordu. hep anlayışlıyım kendini kötü hissettiğinde konuşarak destek oldum. hasta olduğunda bitki çayları aldım gibi küçk ama onu düşündüğümü belli eden ince şeyler yaptım. sonuç beyefendi stresliymiş 2 gün izin istiyormuş. 1 ay oldu 2 günlük izin bitmedi

Sorumluluk almak istemiyorlar
Bana şey diyordu hemen çocuk yapmayı düşünüyorsundur ben evliliği yaşamak istiyorum felan diyordu

Halam evde kaldı diye canımı sıkıyordu
evlenen bir sürü adam var. bunlar nasıl sorumluluk alıyor. bize mi denk gelmiyor anlamdım. bu kadar denk gelmeme olabilir mi ya gerçekten kafayı yicem artık

Bende bir şeyler olsun istedim biriyle görüştü benle oyaları niyeti cinsellikte bendende yüz bulamayınca gitti
offf yaa bir de ben kaç yaşında adamım çocuk değilim muhabbeti var. sanki biz çocuğuz cinsellik yaşamayınca çocuk mu olunuyor? bu sefer cinsellik yaşasakda yine terkedecekler. terkeden her türlü terkeder. bahane bunlar.

evlenen bir sürü adam var. bunlar nasıl sorumluluk alıyor. bize mi denk gelmiyor anlamdım. bu kadar denk gelmeme olabilir mi ya gerçekten kafayı yicem artık
Benim konuştuğum kişi kendisinden 10 yaş küçük birini ekledi instaya galiba yaştan kaybettim

Birde eski sevgilisine takintiliydi onun kadar zayıf değilsin felan zayıfla biraz boyunda kısa zaten gerçekten psikolojik bunalım gecirtmis bana

Back
X