İnan var ya bu yasaklar gelmeden önce kızlarla bi yemek yemeğe gidelim dedik 6 arkadaşız 4 evli ikimiz bekar. Kimi dedi kaynanam bende kimi dedi çocuk hasta kimi dedi misafirim gelecek biz yine iki bekar yemek yedik aynı konulardan konuştuk kalktık eve geldik

bir araya gelsek bile evlilerin konularıyla bekarların ki çok farklı oluyor onlar aralarında her konuyu konuşuyorlar bizde başımız etrafa bakıyor bazen utanıyoruz konuştukları konulardan bilmiyoruz çünkü

ya yalnızlık bir tek Allah’a mahsus bende şimdi yalnız bir şehirde yaşıyorum bilmediğin bir şehiri keşfetmek güzel yemeklerini yemek farklı şeyler yapmak güzel ama insan kahve içerken bile sevdiği insanla yapmak istiyor sevdiği insanla gezmek istiyor sana bu durumda uyum sağlayacak kişi de eşin oluyor haliyle, çoluğun çocuğun. Akşam oluyor mesela yalnız yemek yiyorsun en çokta o zaman koyuyor sana yalnızlık özensiz bir sofra ama evli olsan eşin olsa nasıl özenirsin beraber sohbet eder günün değerlendirmesini yaparsın çay içersin falan. Tüm imkanlar var Allah’a şükür ama yalnızlık çok zor. O yüzden buraya evlenmek için konu açanları ben hiçbir zaman yadırgamıyorum eğitim seviyesi ne olursa olsun ne kadar zengin olursa olsun bunun eğitimle zenginlikle bir alakası yok yalnızlığı kimse sevmez insan evde bir ses istiyor, can şenliği istiyor.