32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Yaa hahaha aklıma geldi ayşe arman böyle bir evlendirme sitesi kuran biriyle röportaj yaptıydı. Çocuk baya iyi bir okul mezunu iş geçmişi sağlam biri, bakmış çevresindeki iyi eğitimli eli yüzü düzgün kadınlar da erkekler de birini bulamamaktan yakınıyor böyle bir eşleştirme sistemi oluşturmuş epey çifti de evlendirmiş, ama babası sağda solda oğlum pez...k oldu diyormuş :KK70:
Bilemedim şimdi bu tarz programlara güven olur mu ki🙄Korona bi an önce bitsin yoksa yakında ordayız 😂

Bilemedim şimdi bu tarz programlara güven olur mu ki🙄Korona bi an önce bitsin yoksa yakında ordayız 😂
Röportajda anlatılan öyle şu heryerdeki web siteleri gibi değildi, girmek isteyen herkesle yüz yüze görüştükleri öyle herkesi almadıkları bir yapıydı güya, ne kadar doğru bilmem. ben yılların profesyonel yalnızıyım insanlara cinsiyetsiz gözle bakmaya başladım bilmem artık o siteler paklar mı beni :))

Umarım bu düşünceye kendinizi çok şartlayıp yanlış bir tercih yapmazsınız

Yaa hahaha aklıma geldi ayşe arman böyle bir evlendirme sitesi kuran biriyle röportaj yaptıydı. Çocuk baya iyi bir okul mezunu iş geçmişi sağlam biri, bakmış çevresindeki iyi eğitimli eli yüzü düzgün kadınlar da erkekler de birini bulamamaktan yakınıyor böyle bir eşleştirme sistemi oluşturmuş epey çifti de evlendirmiş, ama babası sağda solda oğlum pez...k oldu diyormuş :D

O adamdan bahsetti bir arkadasim. Arkadas ortaminda karsilasmislar. Adam buna demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?" Sonra kizin sevgilisine donmus demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?"

Sonra da demis ki kadinin tipi erkekten iyi olmali yoksa o iliski yurumez kadinlar hep kendilerinden iyisini istiyorlar ondan iliskiler yurumuyor filan. Kizla sevgilisi oyle kalmis 🤣

Memleketin copcatani dahi boyle yani bu ulkede koca bulmak nasil kolay olsun?

O adamdan bahsetti bir arkadasim. Arkadas ortaminda karsilasmislar. Adam buna demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?" Sonra kizin sevgilisine donmus demis ki "sence sen on uzerinden kacsin?"

Sonra da demis ki kadinin tipi erkekten iyi olmali yoksa o iliski yurumez kadinlar hep kendilerinden iyisini istiyorlar ondan iliskiler yurumuyor filan. Kizla sevgilisi oyle kalmis

Dusunsene copcatana gidiyorsun Sana diyor ki sen on uzerinden 3sun bu adam 2 bu iliski yururrr 👌👌👌👌 depresyona girer terk edersin ortami.

Sonra da demis ki kadinin tipi erkekten iyi olmali yoksa o iliski yurumez kadinlar hep kendilerinden iyisini istiyorlar ondan iliskiler yurumuyor filan. Kizla sevgilisi oyle kalmis 🤣

Ne kadar saygısız bir insan yahu ... insanları 10 üzerinden şu bu diye sınıflamak mide bulandırıcı. Şöyle bir insan , başka insanlara nasıl aşk sevgin sunsun??

Ben o çiftin yerinde olsam

ikimiz de 10 numeroyuz ama sen ruh hastasısın kardeşim

derdim.

Benimde manevi bir ablam var 43 yasındaa bır kere evlenıp ayrılmıs.Sımdı evlenmek ıstıyor cok zor zamanlar gecırdı tek ıstedıgı evde bır ses bır nefe ve bırde bıyolojık yası gecmeden anne olmak..Hayatına ınsanlar gırdı ama omladı herkes tek gecelık ılıskı pesınde dyor onu da bende yapacak mıde yok dıyor.Bırılerıyle tanısıyor arkadas es dost vasıtasıyla ama bıkacgun sonra adam oratada yok.Rabbım gonlune gore versın ınsallah.Umarım dogru ınsan cıkar karsına..

Dusunsene copcatana gidiyorsun Sana diyor ki sen on uzerinden 3sun bu adam 2 bu iliski yururrr 👌👌👌👌 depresyona girer terk edersin ortami.

Şunun üstüne para da vermez kimse umarım. Düşünsene ben diyorum ki aşkı sevgiyi arıyorum adam diyor ki al, bu 7 numara bu 5 numara istediğini seç. Köy pazarında hayvan satar gibi tövbe est. karşında bir insan var canım kardeşim.

Tiple eşleştirme yapmak kadar aptalca bir fikir olamaz, öncelik benzer zevkler, benzer eğitim durumu yani ortak noktalar olmalı. Misal ben deniz kenarı yaşamayı seviyorum, ben sofuyum sen denize haşemayla gir diyen biriyle de olmam, Londrayı çok seviyorum yağmurlu diyen biriyle de yaşayamam yani.

Aşk manevi bir duygu, materyalle ölçemezsin.

Bilmiyorum kim bu adam ama iğrenç birisi olduğu açık. Umarım kimse bu herife para odemeye kalkışmaz.

Son düzenleme:

Yine dönüp dolaşıp burhan altıntopa hak veriyoruz o zaman, 30una kadar buldun buldun bulamadıysan boynunu eğeceksin, kim seni beğendiyse he diyeceksin :olamaz:

Adamın adını hatırlayamadım ama röportajda yazanları hatırlıyorum, kadınlar yüksekten uçuyor minvalinde şeyler söylüyordu orada da.

Yine dönüp dolaşıp burhan altıntopa hak veriyoruz o zaman, 30una kadar buldun buldun bulamadıysan boynunu eğeceksin, kim seni beğendiyse he diyeceksin :olamaz:

Adamın adını hatırlayamadım ama röportajda yazanları hatırlıyorum, kadınlar yüksekten uçuyor minvalinde şeyler söylüyordu orada da.

Ben katilmiyorum yaf. Benim 31de de 32de de flort ettigim tipler gayet yakisikli valla inanmayana ozelden foto atarim :olamaz:

Bence daha bir iki bulusmadan sonra niyetinizi acik acik belli edin.. Baska turlu vakit kaybedersiniz.

-Evlilik oncesi iliskiye sicak bakmiyorum.
-Kendime uygun, sevebilecegim birini bulursam niyetim fazla uzatmadan evlenmek.
-Anlasip anlasamadigimiza bir sure bakariz olmuyorsa yollari ayiririz.
- Benimle ayni goruste degilsen saygi duyarim ama lutfen bunu suan belirt.

Siz evlenmek istiyorsunuz ve evlilik oncesi iliskiye sicak bakmiyorsunuz. Karsiniza cikan kisiler de evliligi dusunmeyen ve rahat iliski yasamak isteyen kisiler. Bakiyorlar sizinle cinselligi yasayamayacaklar bu nedenle ayriliyorlar. Her iki tarafta kendince hakli. Bu nedenle iliski basinda bazi seyler net bir sekilde konusulmali.

Ben katilmiyorum yaf. Benim 31de de 32de de flort ettigim tipler gayet yakisikli valla inanmayana ozelden foto atarim :olamaz:
Tabi ki öyle çeri, ironi olarak söyledim zaten. Biz insanız sağmal inek miyiz ki yaş aldıkça piyasamız düşsün amortisman maliyetimiz olsun falan. Evlenmek veya bir ilişkinin olması doğru insanla olursa elbet çok güzel, herkes de ister hayatına güzellikler katacak birini ama bu durum ortalama insanımızın düşündüğü gibi kişinin değerini belirleyen bir şey değil, hayatın sayısız güzelliğinden biri sadece. İnsan önce kendine değer verecek ve hayatına sahip çıkacak yoksa evlenemedim diye depresyona da girer 30dan sonra hayatım bitti kafasına da girer. Bak şu video idi özellikle ilk iki dakikasına çok gülüyorum ya, gülse birsel iyi tiye almış bu kafa yapısını.

Tabi ki öyle çeri, ironi olarak söyledim zaten. Biz insanız sağmal inek miyiz ki yaş aldıkça piyasamız düşsün amortisman maliyetimiz olsun falan. Evlenmek veya bir ilişkinin olması doğru insanla olursa elbet çok güzel, herkes de ister hayatına güzellikler katacak birini ama bu durum ortalama insanımızın düşündüğü gibi kişinin değerini belirleyen bir şey değil, hayatın sayısız güzelliğinden biri sadece. İnsan önce kendine değer verecek ve hayatına sahip çıkacak yoksa evlenemedim diye depresyona da girer 30dan sonra hayatım bitti kafasına da girer. Bak şu video idi özellikle ilk iki dakikasına çok gülüyorum ya, gülse birsel iyi tiye almış bu kafa yapısını.

İyi hoş da C Calcifer denen çakal fırsattan istifade foto isteyiverdi🤭🤭😂

Sorumluluk alamıyorum sorun bende diyenler

Kesinlikle "bana zaman ver"= "bitirelim". Bana da aynisi olmustu, "hersey yolunda gidiyor seni cok begeniyorum senden cok etkilendim" diyen herif, dügün ev hakkinda, coluk cocuk, korunma yöntemi hakkinda konusan herif son bulusmamizda yok emin degilim yok ne istedigimi bilmiyorum yok bana zaman tani diye eveledi geveledi. Ben ne yaptim? Al tüm zamanin senin olsun deyip şutladim deyyusu hayatimdan🤣 ya bi insan en azindan cesaret gösterip artik istemiyorum der dimi ama? Bunu bile beceremiyor densizler. Benden emin olmayani ben hiç istemem. Ne o öyle, bide bu yasimizdan sonra coluk cocuk pesinden mi kosacagiz😑

Back
X