32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Güzellik çirkinlik o kdar göreceli ki. Hiç o mantıkta düşünp evliliğe girmemek lazım. Herhalde en son kriter olmalı kendimden çirkinini alayım da kıymetimi bilsin demek. Hatta kriter bile olmamalı. Sonra senin dediğin gibi olur da ters döner herşey😂
Bir de çirkin bulup evlenince nasıl cinsel olarak çekici bulacaksın da sevişeceksin😄 O da mantıksız. Çirkin bulsam sevişemem ben

Bir de çirkin bulup evlenince nasıl cinsel olarak çekici bulacaksın da sevişeceksin😄 O da mantıksız. Çirkin bulsam sevişemem ben
Çirkin görmek demek bence o kişiyi sevmemek demek. İnsan severse gözüne kusur görünmez, çirkin görünmez. O yüzden birini çirkin buldugunu düşünüyorsan sevmiyorsun demektir benim için. Seven insana her şeyi güzel çekici görünür. Ten uyumu denen şey de o çekicilikten gelir bence. Kalbinin çarptığı senin için dünyanın en güzelidir yani ben böyle düşünüyorum.

Rahmetli dedem derdi ki ; “ kocanız kendinizden çirkin olsun. Kıymet bilir, sizin ondan daha güzel olduğunu bildiği için kıskanır, el üstünde tutar.
Kendinden daha güzel bi adamla evlenirsen; bu dediklerimi siz yaşarsınız “derdi. Doğru kuzenim kendinden kat kat yakışıklı, manken gibi adamla evlendi bütün hastalıkların sahibi oldu, en son adam bundan ayrıldı. Diğer kuzenim çirkin biriyle evlendi. Adam tapıyor desem yeri. Ağzından çıkan ikilenmeden yerine geliyor. Haliyle kuzenimin gözü çirkinliğini görmüyor adama her geçen gün daha da aşık oluyorum diyor.
Buda burda kalsın. ☺️
Karısından çirkin kocası olup da aldatan çok adam var. Ego tatmini yapıyorlar bir nevi. Sizin hikaye eksik gibi. Hikayenizdeki '' çirkin'' adam güngörmüş, merhametli, edepli, karısını seven biri sadece. Çirkinliği ile alakası yok.

bekarlığın tadını çıkar, mis...elbet kafana yatan biri çıkar karşına ama sadece kendine sorumnlu olduğun bu güzel zamanlar daha geri gelmez.

Birde şu var
Kadın çirkin aldim diye sevinirken adam kendini çok yakışıklı da görebilir 😅
Hem cirkin alıp hem ego kahrı çekebilir 🤣
Ve üstüne bu adam, güzel kadının onu tercih etmesi özgüveniyle başka güzel kadınlara açılım yapabilir. Üstüne aldatabilir.
Ben çirkin erkeklerin, aldatma potansiyellerini daha yüksek görüyorum.

4S kuralını uygulayacaksın cnm. Ben de artık bu kuralı uygulayacağım. Erkekleri adam yerine koymayacaksın. Hatta bırak adamı insan yerine bile koymayacaksın. Üzeceksin, kalbini kıracaksın, umursamaz davranacaksın, yüz vermeyeceksin, mesajlarına aramalarına anında dönmeyeceksin, onun istediği zamanda değil senin müsait olduğun zamanda buluşacaksın vs.
Bunları yapın cidden, ben birkaç kişi üzerinde denedim. (Bu kişiler benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım kişiler) Adam mesaj atıyor, cevap vermiyorum. Bir süre sonra yine yazıyor. Kaçan kovalanır psikolojisi yaratıyosun bir şekilde karşı tarafta.
Şimdi de hoşlandığım kişi üzerinde deneyeceğim bu yöntemi. Hatta geçen ufaktan başladım. Geçen mesaj attı, bir iki birşey yazdım, kısa kestim sohbeti. En son o kendi yazdığıyla kaldı yani. Bundan sonra böyle hadi bakalım. Siz de deneyin görün derim.💪🏻
İyi de o işler hesapla kitapla olmuyor maalesef. Çok sevdiğin birine istesen de bu taktikleri uygulayamıyorsun. Zaten gerçek aşk da böyle taktiklerle olmuyor bence. Savaş değil ki bu.

İyi de o işler hesapla kitapla olmuyor maalesef. Çok sevdiğin birine istesen de bu taktikleri uygulayamıyorsun. Zaten gerçek aşk da böyle taktiklerle olmuyor bence. Savaş değil ki bu.
Savaş değil ama taktik olayı sadece ilişkilerde değil ki, hayatın her alanında yapman gereken birşey. Yeri geliyor iş hayatında bile taktiksel davranman gerekiyor.
İlişkilerde de o sana 5 adım geliyorsa, sen ona 2 adım gideceksin. Aşkından öldüm bittim moduna girmeden, yani karşı tarafı havalara sokmadan strateji yapmak lazım. Çok değer verince değersizleşiyorsun bu bir gerçek. Evet gerçek aşta böyle şeylere gerek olmuyor ama ben artık bu zamanda gerçek aşkın hala var olduğuna inanmıyorum.
Bu sitede bile açılan konulara baktığımızda; genelde konular hep "sevgilim çok ilgisiz, mesajıma cevap vermedi, aramama dönmedi, whatsappta online ama bana yazmıyor, benle buluşmak istemedi. Yok işte kocam bana küs konuşmuyor, trip atıyor, beni kilolu buluyor." vs. Böyle hareketler görünce biz kadınlar, bu adamların daha çok üstüne gidiyoruz. Yalan mı? Düşünsene üşenmiyoruz bu tarz bize değer vermeyen insanlar için bu sitede destan gibi konular yazıyoruz. Neden? Bana geri dönsün, ilgisi artsın bla bla...
Valla kim ne dersin saf aşık kız modeli bu zamanda tutmuyor.

Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işte :KK43: Benim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Allahım böyle şeyler görünce kendimi çöpçatan teyzeler gibi hissetiyorum ,içime 1i kaçmış sanırım 😬 çöpçatan sitesi mi kursam .Tam sana göre elimde biri var valla diyesim geliyor 😳😬🤪 ama demiycem bu site de bam mı bom mu ne varmış yasaklanmak istemem 🙈 Allah karşına senin gibi biri çıkarsın evlen amin .

Savaş değil ama taktik olayı sadece ilişkilerde değil ki, hayatın her alanında yapman gereken birşey. Yeri geliyor iş hayatında bile taktiksel davranman gerekiyor.
İlişkilerde de o sana 5 adım geliyorsa, sen ona 2 adım gideceksin. Aşkından öldüm bittim moduna girmeden, yani karşı tarafı havalara sokmadan strateji yapmak lazım. Çok değer verince değersizleşiyorsun bu bir gerçek. Evet gerçek aşta böyle şeylere gerek olmuyor ama ben artık bu zamanda gerçek aşkın hala var olduğuna inanmıyorum.
Bu sitede bile açılan konulara baktığımızda; genelde konular hep "sevgilim çok ilgisiz, mesajıma cevap vermedi, aramama dönmedi, whatsappta online ama bana yazmıyor, benle buluşmak istemedi. Yok işte kocam bana küs konuşmuyor, trip atıyor, beni kilolu buluyor." vs. Böyle hareketler görünce biz kadınlar, bu adamların daha çok üstüne gidiyoruz. Yalan mı? Düşünsene üşenmiyoruz bu tarz bize değer vermeyen insanlar için bu sitede destan gibi konular yazıyoruz. Neden? Bana geri dönsün, ilgisi artsın bla bla...

ben katılmıyorum maalesef. Çok yorucu değil mi bu şekilde yaşamak.??Taktikle, kaçmayla, kovalamayla yuruyecek ilişkiye zaten benim ihtiyacım yok. Ben duygusal olarak sağlıklı bir insanım, düzgün bir şekilde ilişki yaşayıp mutlu olmak istiyorum. Karşımda da böyle bir insan gormek istiyorum. Oyunla, zırvalıklarla uğraşacak halim zaten yok. Karşıdaki kaçarsa kaçtığıyla kalır, sevmiyor madem derim kaçtığıyla kalır yani :)))

ben katılmıyorum maalesef. Çok yorucu değil mi bu şekilde yaşamak.??Taktikle, kaçmayla, kovalamayla yuruyecek ilişkiye zaten benim ihtiyacım yok. Ben duygusal olarak sağlıklı bir insanım, düzgün bir şekilde ilişki yaşayıp mutlu olmak istiyorum. Karşımda da böyle bir insan gormek istiyorum. Oyunla, zırvalıklarla uğraşacak halim zaten yok. Karşıdaki kaçarsa kaçtığıyla kalır, sevmiyor madem derim kaçtığıyla kalır yani :)))
Bunu ömür boyu yapmayacaksın ki ama. Sadece ilk etapta flört evresinde onu kendine bağlayana kadar yapacaksın:)
Ayrıca bunu sadece ben değil, erkekler de söylüyor. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama paylaşıyorum yine de. Bir göz gezdir istersen:)

Bunu ömür boyu yapmayacaksın ki ama. Sadece ilk etapta flört evresinde onu kendine bağlayana kadar yapacaksın:)
Ayrıca bunu sadece ben değil, erkekler de söylüyor. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama paylaşıyorum yine de. Bir göz gezdir istersen:)

wiil_donecım tişkür ederima ma ben almayayım :KK51:Yani dediğim gibi ben net bir insanım, net insanlardan hoşlanıyorum. Bu şekilde olgunluktan uzak kaç kovala şekilde takılan bir yetişkin fikri beni itiyor. Ben normal bir ilişki yaşadım daha önce, nişanlandım bile. O beni gördü, ben onu gördüm 2miz de aynı anda hoşlanmışız.Birkaç gün sonra ofisime görmeye geldi:dua:Yani karşınızdaki insan da hoşlanıyorsa ve kafaca sağlıklı bir insansa işler doğal olarak, kendiliğinden gelişiyor zaten. Benim fikrimce ne istediğini bilmeyen, net olmayan tiplerle sizler de hayat tüketmeyin boşverin yani. Bu şekilde tavlamayla, taktikle oldurulan işlerde ben sevildiğimi hissedemem mesela. Sevgiler.

wiil_donecım tişkür ederima ma ben almayayım :KK51:Yani dediğim gibi ben net bir insanım, net insanlardan hoşlanıyorum. Bu şekilde olgunluktan uzak kaç kovala şekilde takılan bir yetişkin fikri beni itiyor. Ben normal bir ilişki yaşadım daha önce, nişanlandım bile. O beni gördü, ben onu gördüm 2miz de aynı anda hoşlanmışız.Birkaç gün sonra ofisime görmeye geldi:dua:Yani karşınızdaki insan da hoşlanıyorsa ve kafaca sağlıklı bir insansa işler doğal olarak, kendiliğinden gelişiyor zaten. Benim fikrimce ne istediğini bilmeyen, net olmayan tiplerle sizler de hayat tüketmeyin boşverin yani. Bu şekilde tavlamayla, taktikle oldurulan işlerde ben sevildiğimi hissedemem mesela. Sevgiler.
Tamam tamam umarım hayatının aşkını bulursun en kısa zamanda 🥰

Haklısınız denecek laf yok, bu devirde gerçek aşk yok gerçekten. Varsa da çok azdır. Gerçekten dediğiniz gibi eski sevgilime ben sevgimi ilgimi çok göstermiştim, o ise bana karşı çok ilgisiz kaldı. Şimdi yeni bir sevgilisi olmuş, o kız da tam tersi ona karşı ilgisizmiş, benim ex de onun ağzının içine bakıyormuş. Ama ben böyle yapamıyorum işte. Keşke yapabilsem ama bana göre değil galiba bu. Ben birini sevdiğim zaman sevgimi ilgimi belli etmeden duramıyorum.

İnternetten bakın, başkalarından size kısmet bulmasını beklemeyin. Şansınız daha fazla olur bu şekilde. Çevrenin bulduğu da sorunlu çıkabiliyor.

Dostum senin burcun nedir? Bir an kendimi gördüm sanki 😄

Biseyin cok üstüne düşünce inadina olmuyo sanırım 😅 Bence bu aramakla buluncak bisey değil akisina birakin elbet vardir bi yerde nasibiniz.
Ama tabi cevre edinmek de lazım.. Cevrenizde teyzeler yok mu sürekli ne is yapiyosun bekar misin kac yasindasin kizim diye muhabbete giren fbı gibi😅 onlar bu isi çözer

Back
X