Olayda ben suçlu olmuşum . Yok evlenmek isteyebilir yok neden saka mi demisim , küçümsemişim .
Bir kere kimseye küçümsemem kişilik bazında, küçümsemişsem hanimefendinin hayallerini kucumsemisimdir . Siz bir kadının sadece evlenme hayallerinin oluşan bir canlı olduğunu sanıyorsanız o sizin ayibiniz.
Ikincisi yok ölürsem mezarıma muradıni alamadı yazın diyor . Bu şimdi doğal mi ?
Bu şimdi sadece " sevilmek yuvası olmak istemek"mi ? Üzgünüm ama gayet patolojik derecede takıntı bu .
Yazmış bazı insanlar işte:" bizde de öyle diye" . Evet turkiyenin kadın nüfusunun yarısında öyle . Bu eğitimsizlik;bu yüzden zaten . Çoğu kadının tek hayalinin evlenmek olduğu bir ülkenin nasi gelişmesini güzelleşmesini bekleriz ki .
Evlilik bir başarı değil , olması gereken bir şey , tüm hayallerini üzerine kuracagin bir şey değil.
Evlilik sadece biri ile hayatını paylaşmaya karar verdiginde atacagin bir imza. Sevmek sevilmek sadece koca ile olmak zorunda değil . Biraz dışarı çıksanız belki görürsünüz .
Sabah 5 te kalktıgımda gökyüzü bir sevgili kadar benim içimi titretiyor, sokaktaki hayvanları beslediğim için beni tanımaları da aynı şekilde . Sınavımı geçince, bana bir şeyler katan kitaplar okuyunca, çok lezzetli şeyler içince de.
Basta dediğim gibi dalga geçmedim ama güzelde göremem/ göremiyorum . Siz boylesiniz lütfen kızlarınızı böyle yetistirmeyin . Kadın ; dünyaya bir şeyler katabilecek dünya vizyonunu değiştirebilecek bir canlı.
Ve son olarak 26 yaşındayım, şu ana kadar sevgililierim oldu ve olan hic bir sevgilimde ilişkim, prensiplerimin önünde olmadi. Bir hayat boyu bir adet sevgilim bile olmasa artık prensiplerimden vazgeçmem . Ilişki güzel bir şey ama olmasa da olur . Ama benim doğrularım benim karakterim benim bilgim olmasa olmaz!