331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar gerizekalı bilgisayarcı 11 de bakmadım demiş 1 de gitmiş annem dükkanı kapatıp yemeğe gitmiş deli olcam yaaa

evet güzcüm sanırsam topiğimizin bahtsız bedevisi sensin

:sinifsinif:

seninküsü maaşli olduğundan sen yırtıyon

emme aslına bakarsan güz de gördü eşini güneşini 2 hafta o da var
yani

1 ay gordum canım 15+ 6 gun yol+10 gun rapor aldı . ama ıste bunun ustunden 1 ay gecıyo yanı hıc gormemıs kadarım anlıcan

hosgedın lıngust

kız jadamla naptı su jakuzı ısını merak edıyom hıc bahsetmıyon buldunmu ole bı yer . bulamdıysan erkenden haber ver bak lazrzuya malum legen alacakya sana :roflol:

saolasın canım hoşbuldum opuyorumnanaktan

ben de öpüğyom

ya kızlar gerizekalı bilgisayarcı 11 de bakmadım demiş 1 de gitmiş annem dükkanı kapatıp yemeğe gitmiş deli olcam yaaa

angut pc ci

hey be ılarzu dokturdun gene . 5 ay saydık 6 ya gırıyoruz artık buda gecer buda gecer ................

anladım canım..öğlenleri napcaksın peki ewden mi getircen yoksa yemekhaneden mi dewam ?

aylık listte geliyo bize bakıcam haşlamaydı hafif yiyecekler varsa diyet listesiyle uyusuyosa burda yerim uyusmuyorsa evden getircem bana bi iş daha çıktı :bbo:

akşam saati acıkmışsınızdır

börek yaptım

biri de kek çırpıversin iki dakka bunları yerken pişer kek de

bu peynirli

bu da kıymalı havuçlu

inananmıyorum sana ilarzuuuu bunu bağaa yapma kızzzzzzzzz harika görünüyolarr

arkadaş tiramisu yapmış ölüyorum şu güzelliğe bak yaa =))

ılarzuu şu peynirli olaan sodalımı cnm yaa çok güzel görünüyooooooooooo(

inananmıyorum sana ilarzuuuu bunu bağaa yapma kızzzzzzzzz harika görünüyolarr

ilarzucum ellerine gollarına sağlık cokacimcoook
gamiş guzusu kıyamam :1hug: benim anam yeni gitti ya yanımdan saolsun böreğe çöreğe doyurdu pazar günü elmalı kurabiye yaptıydım dünde okulda bi arkadaşın doğum gününde anlıcan hamura doydum ehehe sempatiksalakcinni ohaoldumsmile

iyi valla adamlar askerden gelmelerıne yakın sıselım bı guzel . bızımkıler gerısın gerı askere gerı kacsınlar bu bı ruya olmalı dıyerekten ............

İlarzuu şu peynirli olaan sodalımı cnm yaa çok güzel görünüyooooooooooo(

ay evet sodalı yaptım maydonuzlu bitanem al bi tane daha istermsin beğendin sen al al ye kız

hamurişine doyulur mu yaaacokacimcoook

evet baya bi doymussun hamur işine bende özledim şölee güzelce bi böregi pizzayı ahhh evime bi geçeyim yine donatcam masayı cokacimcoook

iyi valla adamlar askerden gelmelerıne yakın sıselım bı guzel . bızımkıler gerısın gerı askere gerı kacsınlar bu bı ruya olmalı dıyerekten ............

isterse kaçsın benimki önce kendi göbüşüne baksın delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…