hoşgeldin linguist
evet güzcüm sanırsam topiğimizin bahtsız bedevisi sensin
seninküsü maaşli olduğundan sen yırtıyon
emme aslına bakarsan güz de gördü eşini güneşini 2 hafta o da var yani
saolasın canım hoşbuldum opuyorumnanaktan
ya kızlar gerizekalı bilgisayarcı 11 de bakmadım demiş 1 de gitmiş annem dükkanı kapatıp yemeğe gitmiş deli olcam yaaa
:sinifsinif:
1 ay gordum canım 15+ 6 gun yol+10 gun rapor aldı . ama ıste bunun ustunden 1 ay gecıyo yanı hıc gormemıs kadarım anlıcanhosgedın lıngust
kız jadamla naptı su jakuzı ısını merak edıyom hıc bahsetmıyon buldunmu ole bı yer . bulamdıysan erkenden haber ver bak lazrzuya malum legen alacakya sana :roflol:[/QUOTE]
cano olsun o da geçiyor boşver
hangi geceye zincir vurulmuş ki sabah olmamış (lafa bak beee)
hee damlama leğen alacam altın işlemeli
anladım canım..öğlenleri napcaksın peki ewden mi getircen yoksa yemekhaneden mi dewam ?
hey be ılarzu dokturdun gene . 5 ay saydık 6 ya gırıyoruz artık buda gecer buda gecer ................
inananmıyorum sana ilarzuuuu bunu bağaa yapma kızzzzzzzzz harika görünüyolarr
İlarzuu şu peynirli olaan sodalımı cnm yaa çok güzel görünüyooooooooooo(
ilarzucum ellerine gollarına sağlık cokacimcoook
gamiş guzusu kıyamam :1hug: benim anam yeni gitti ya yanımdan saolsun böreğe çöreğe doyurdu pazar günü elmalı kurabiye yaptıydım dünde okulda bi arkadaşın doğum gününde anlıcan hamura doydum ehehe sempatiksalakcinni ohaoldumsmile
ilarzucum ellerine gollarına sağlık cokacimcoook
gamiş guzusu kıyamam :1hug: benim anam yeni gitti ya yanımdan saolsun böreğe çöreğe doyurdu pazar günü elmalı kurabiye yaptıydım dünde okulda bi arkadaşın doğum gününde anlıcan hamura doydum ehehe sempatiksalakcinni ohaoldumsmile
iyi valla adamlar askerden gelmelerıne yakın sıselım bı guzel . bızımkıler gerısın gerı askere gerı kacsınlar bu bı ruya olmalı dıyerekten ............
arkadaş tiramisu yapmış ölüyorum şu güzelliğe bak yaa =))
neyi bekliyon yesenecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?