331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs beggy sen dün benim burç yorumumu yapmadın küstüm sana

öylemii canmm ayy gözümden kaçtı heraldee okdr çok sayfa olduki dünn delikafadulden söle bakim nesin senn kaydirigubbakcemile3

ben oğlak herifimde kova
söyle ne kadar uyumsuz bi çift olduğunu =)))
bu arada az önce dedim aşkım senin hard disk vardı ya o artık yok die
üzülcek başka bişey bulamadınmı dedi :))

ben oğlak herifimde kova
söyle ne kadar uyumsuz bi çift olduğunu =)))
bu arada az önce dedim aşkım senin hard disk vardı ya o artık yok die
üzülcek başka bişey bulamadınmı dedi :))

off cnm gerçekten zıt iki kişilk ne diyimm kova bi okdr değişken bi okdr gezmeye yaşamaya meraklı anı anını tutmayabilir hep farklı yerler farklı insanlarla olmayı sever bu senin güvenini sarsabilir çünkü sen tam bi güven insanısın tutumlusunn o okdr tutumlu değilidr.. yani sen sabitlik ararsın sevdinmi kıskançsındr kuralların vardırr ama kova daha değişkendr belki sen bazen buna anlam veremiyosndr oda senin sabitliğine.. yükselen falanda etkiler ama ilşkiyi canımcımm bide kova çok konuşur demiştm bunu arzucumada :) soruları bitmezz heheh öle işte tatlım aklıma gelen şimdilkk.. seviyosan ki seviyoruzz görmüyorz bazı şayleri iştee idencmcimm kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

aynen öyle canım bi bakarsın deli gibi aşık adam bi bakarsın ayrılmak isticek konuma gelir değişken yani
ama seviyoruz sevdikten sonra görmüyoruz umarım öbür boyu sürer bu sevgi

aynen öyle canım bi bakarsın deli gibi aşık adam bi bakarsın ayrılmak isticek konuma gelir değişken yani
ama seviyoruz sevdikten sonra görmüyoruz umarım öbür boyu sürer bu sevgi

kovanın seni anlaması zordur canm senin yaptıklarına anlam veremz bazen artk aranızdaki dngeye dikkat edin özgürlüğnün kısıtlamasından nefret eder buarada.. çok sıkma cnm oda bi hava grubu terazi ve ikizler gibi oyüzden tatlım bende demesi .. bak sana ekstra yaptm :)))

verhudar ol canım =))
ben onu kısıtlamamki kız bir halt etmez etsede gelir söyler zaaten gözüm kapalı 10 kızla birlikte tatile gönderebilirim birine dönüp bakmaz eminim :))
çok emin olma diceksin şimdi ama bilmem istem dışı güven bu

slm canım hoşgeldin

hoşbuldum canımcım opuyorumnanaktan bizdede ben kowa yawıklım oğlak :roflol:

selam canım nerelerdesin kaçak :jeyyar:

nerelerde olam gülom ya buralardayım kaydirigubbakcemile3 nassın ayağımı sakatladım yeni bi egzersize başlamıştım başlamadan jübilemi yaptım sırnaşık şey ama daha iyi şimdi bi kaç güne sahalarda görmek istediğimiz linguiste kawuşucas inş. :dance: :teytey:

geçmiş olsun canım bende sebebini bilmiyorum ama topallamaya başladım biraz tibet ve spora ara verdim diyetisyene gittim bana bi beslenme şekli cıkardı

geçmiş olsun canım bende sebebini bilmiyorum ama topallamaya başladım biraz tibet ve spora ara verdim diyetisyene gittim bana bi beslenme şekli cıkardı

saol canım sanada geçmiş olsun ii olmuş bıraktığın dinlendir olumunekankayizsmile biraz bende tibet mibet pilates hepisini bıraktım ama düzeleyim callanetics e başlıcam bide beni sakatlayan jillian cadısına dewam etcem delikafadulden tam olarak neresi tohtur ayağının altında bi gideydin ya kaydirigubbakcemile ben ne zaman hangi hareketi yaparken oldunu bildiimden kendim müdahale ettim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
uyabiliyomusun canım diyetisyene nasıl gidiyo ne zaman başladın Şeniz

yaa bacagımın başlangıç kısmı kasıga yakın dr mr falan ister diye gi,tmiyom bide burda dr larla yüzyüzeyiz açıp bacagımı gömsteremem:sinifsinif:

diyete bugun başladım bolca ara öğün var delikafadulden

yiwriim ihmal etme bence kaydirigubbakcemile sporda sıcaklığınla anlaamdın belkide dewam ederse mutlaka görün tohtura opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun bebemmm tığ gibi olursun inş. delikafadulden

yiwriim ihmal etme bence kaydirigubbakcemile sporda sıcaklığınla anlaamdın belkide dewam ederse mutlaka görün tohtura opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun bebemmm tığ gibi olursun inş. delikafadulden

inşallah canım yaa valla kafayı sıyırmak üzereyim yemiyom yemiyom veremiyom bide dr eşliğinde deniyim dedim neyse inşallah bunda başlarılı olurum kaydirigubbakcemile

yağ ,su oranını falan ölçtümü gamişcan :ecrin_bebek: neler söledi peki? neden kilo werememenle ilgili ?

inşallah canım yaa valla kafayı sıyırmak üzereyim yemiyom yemiyom veremiyom bide dr eşliğinde deniyim dedim neyse inşallah bunda başlarılı olurum kaydirigubbakcemile

sakin ol bidenesii..bende onu yasdıydım zate guş kadan yiyon hoş bazen coşuyon ama herkeste oluyo o boshayallersmile

yağ ,su oranını falan ölçtümü gamişcan :ecrin_bebek: neler söledi peki? neden kilo werememenle ilgili ?

bişe sölemedi bi diyet listesi verdi bu ölçüleri haftaya yapcaz daha yeni oldugu için çok eksik var asıl dönem haftaya başlıyo yani ii aklinialirimsmile

bişe sölemedi bi diyet listesi verdi bu ölçüleri haftaya yapcaz daha yeni oldugu için çok eksik var asıl dönem haftaya başlıyo yani ii aklinialirimsmile

anladım canım..öğlenleri napcaksın peki ewden mi getircen yoksa yemekhaneden mi dewam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…