azdım galiba ben allahtan düğün yakınuzak olsaydı yandıydık ozaman =))
:roflol::roflol: sen dugunu bekleyemıcn bu gıdısle
wala banada öyle geliyo ara sıra =))
ama beklemekte yarar var sanırsam
bencede sıktın sıktın acık daha sık dısını. diş kaldıysa tabeee :roflol:
ay kendi başlığıma geleyim ben en iyisi.ne acayip insanlar var yaaa,zaten cinlerim tepemde horon tepiyorrrrrrrrrrr :umursamaz: . günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sositososito
gel anam gel boşveerrrr uğraşma sidik yarıştırdıklarını düşünüolarmış kendi topiklerinde okudum hahaha
gel anam gel boşveerrrr uğraşma sidik yarıştırdıklarını düşünüolarmış kendi topiklerinde okudum hahaha
kızlaarr yaa sizin askerler 1 mayıs yaa cmrt çıkıcaklarmı çarşıyaaa bilginiz warmıı
ay kendi başlığıma geleyim ben en iyisi.ne acayip insanlar var yaaa,zaten cinlerim tepemde horon tepiyorrrrrrrrrrr :umursamaz: . günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sositososito
kızlaarr yaa sizin askerler 1 mayıs yaa cmrt çıkıcaklarmı çarşıyaaa bilginiz warmıı
kuşum ne şanslısın yaa ne güzel her hafta sonu görüyosun sewgiliniii
evet ya 1 mayıstan dolayı benimkide çıkmayacak çarşıya bu hafta :sinifsinif:
Walla çok şükür
hadi sizde bana sataşın sen niye her hafta görüyosun bizimde görmeye hakkımız var eşitlik lütfen die :roflol: :roflol:
Walla çok şükür
hadi sizde bana sataşın sen niye her hafta görüyosun bizimde görmeye hakkımız var eşitlik lütfen die :roflol: :roflol:
tamam hemen sataşıyorum kaydirigubbakcemile3 . nerde bu devlet nerde bu millet sen her hafta görüyorsun biz niye göremiyoruzzz.şurda 17 gün sonra hepten göreceğiz bunu aklına soksan iyi olur benceeee aklinialirimsmile böyleydi dimi yaaaa kaydirigubbakcemile3
heheheh ewt hem her hafta görüyosun sewgilini hemde geçmio geçmio diyosun biz zateen burdaykeen haftada 1 kere görüşüoduk ayıp yani yaptıığın nerde eşitlik :roflol: :roflol: delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?