331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sızden sakın olmanızı huzursuz oldugunuz konularda kotu ıcerık butonunu kullanıp bu ısı yonetıcılere bırakmanızı tavsıye edıyorum dıger topıgı karıstı bu topıkte aynı seyler olmasın . sızlerı cok sevıyorum ve bırtakım sıfatlar eklemek ıstedıgım lakın hanı adam sanıp hapse atarlar mantıgyla cenemı tuttugum ınsanlar yuzunden sızlerden ayrı kalmak ıstemem bu yuzden cevap ve ceza ısını yonetıcılere bırakın bı konumuza bakalım

bak sen düzgün konuş arkadaşımla sen kapa çeneni belli oluyo keyfinin yerde olduğu, sabah dert yanıyodun kendi topiğinde canımı sıktılar diye

sana neoluyor kızm sazan gibi lafa atlamasana ewet şu nada keyfim çk yerinde haha :roflol::roflol:

şafak kaççççççççç hatunlar . başka yok herkes derdıne yansın
gamısım bak alınma lafım sana degıl

şafakkkkkkkkkkkkkkkkk 17 başkaaaa yooook zemuszemus az kaldı eşime kavuşmamaaa,çoooook heyecanlıyım kızlar bana fikir verin yaa eşim evimize gelecek evde kimse olmayacak onu terminalden almaya gideceğim evde nasıl bir süprüz yapayım ona yaaa bilmiyorumkismile

şafak 16 tatlımm başka yokkkk zemuszemus opuyorumnanaktan gelin biz bundan konuşalımm biriciklerrr..

en sevdiği yemekleri yap zaten önce uzunca sohbet edersiniz film izlersiniz şuan eşleriniz özlediği herşeyi yapmak isteyecektir tv bilg. vs. sakın neden soguk diye paniklemeyin bende öyleydim şimdi sıkça görüştüğümüz içn düzene girdi aklinialirimsmile

ahh bebegım ya harıkasınnnnn. 17 gun sonra esın yanında heee basbasa yanı . yanı sen esınle fıngırderken bazılar hala safak sayacak ne kotuuu amaa cok uzuluyorumm . valla bole safak 17 dıye heryerde bagırmayın hee sonra evde kalmıs kıskanc bırıne denk gelırsınzı mazallah sınırınızı bozar sempatiksalakcinni

surprızı ılk gun yapmıcam ben ılk bı kac gun kendıne gelsın sersemlıgı gıtsın . zaten ılk gun ne gorse surprız sancak garıbım

gamişim canımm bende bunu takarmıyım kafama diye düşünüodmm bilg merakıda vardr ama başka şeylerede takılıcak tabi herşeyi özledi şuanda çok alınmıyım dimiii yaa :kedi:

ayy evet güzeeelce bir masa hazırlamayı düşünüyorum opuyorumnanaktan . biz en son 1 ay aradan sonra 14şubatta görüşmüştük 2 gün beraberdik ama kızlar bir görseniz nası yabancı gibiyiz böyle utangaç utangaç,ayy sanki ilk defa buluşuyor gibiydik çok yabancı gelmişti bana :roflol: gözünün içine bile bakamıyordum o derece yani kafamçokkarıştı bakalım şimdi ne olacak bayanssulusmile

yok valla en cok benı ozlesın dana . ben kızarım heee ben bekledım onu bılgısayarmı tv mu bekledı

zemuszemus ayy evet ya hayali bile mükemmel yaaa,sositososito

evet kızlar ama onlarda haklııı yazıkkk kız bniz aynı durumda olsak nolurduk acep bazen ben bile soguk olabiliyorum bizde değişiyiruz aslında bazen

aklıma birde şu geldi ama imkansız ya otobüs akşam ankarada olacak hava karanlık bende evin koridorlarına sıra sıra mumlar dizeyim dedim kapıdan içeri girince mum ışığı falan hatta o mumlar taaa y.o ya kadar gitsin romantik olsun diye şeyettim ,ama ben şimdi mumları yakıp terminale gidersem alimallah ev yanar kaydirigubbakcemile3

hehehhe ewt canım güzel fikirmiş aslında ama tehlikelii kaydirigubbakcemile3

evet hoş olurdu ama emniyet acısından yapma tabi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…