bak sen düzgün konuş arkadaşımla sen kapa çeneni belli oluyo keyfinin yerde olduğu, sabah dert yanıyodun kendi topiğinde canımı sıktılar diye
şafakkkkkkkkkkkkkkkkk 17 başkaaaa yooook zemuszemus az kaldı eşime kavuşmamaaa,çoooook heyecanlıyım kızlar bana fikir verin yaa eşim evimize gelecek evde kimse olmayacak onu terminalden almaya gideceğim evde nasıl bir süprüz yapayım ona yaaa bilmiyorumkismile
şafakkkkkkkkkkkkkkkkk 17 başkaaaa yooook zemuszemus az kaldı eşime kavuşmamaaa,çoooook heyecanlıyım kızlar bana fikir verin yaa eşim evimize gelecek evde kimse olmayacak onu terminalden almaya gideceğim evde nasıl bir süprüz yapayım ona yaaa bilmiyorumkismile
en sevdiği yemekleri yap zaten önce uzunca sohbet edersiniz film izlersiniz şuan eşleriniz özlediği herşeyi yapmak isteyecektir tv bilg. vs. sakın neden soguk diye paniklemeyin bende öyleydim şimdi sıkça görüştüğümüz içn düzene girdi aklinialirimsmile
en sevdiği yemekleri yap zaten önce uzunca sohbet edersiniz film izlersiniz şuan eşleriniz özlediği herşeyi yapmak isteyecektir tv bilg. vs. sakın neden soguk diye paniklemeyin bende öyleydim şimdi sıkça görüştüğümüz içn düzene girdi aklinialirimsmile
ahh bebegım ya harıkasınnnnn. 17 gun sonra esın yanında heee basbasa yanı . yanı sen esınle fıngırderken bazılar hala safak sayacak ne kotuuu amaa cok uzuluyorumm . valla bole safak 17 dıye heryerde bagırmayın hee sonra evde kalmıs kıskanc bırıne denk gelırsınzı mazallah sınırınızı bozar sempatiksalakcinni
surprızı ılk gun yapmıcam ben ılk bı kac gun kendıne gelsın sersemlıgı gıtsın . zaten ılk gun ne gorse surprız sancak garıbım
yok valla en cok benı ozlesın dana . ben kızarım heee ben bekledım onu bılgısayarmı tv mu bekledı
aklıma birde şu geldi ama imkansız ya otobüs akşam ankarada olacak hava karanlık bende evin koridorlarına sıra sıra mumlar dizeyim dedim kapıdan içeri girince mum ışığı falan hatta o mumlar taaa y.o ya kadar gitsin romantik olsun diye şeyettim,ama ben şimdi mumları yakıp terminale gidersem alimallah ev yanar kaydirigubbakcemile3
aklıma birde şu geldi ama imkansız ya otobüs akşam ankarada olacak hava karanlık bende evin koridorlarına sıra sıra mumlar dizeyim dedim kapıdan içeri girince mum ışığı falan hatta o mumlar taaa y.o ya kadar gitsin romantik olsun diye şeyettim,ama ben şimdi mumları yakıp terminale gidersem alimallah ev yanar kaydirigubbakcemile3
evet o iş yattı yaa boshayallersmile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?