331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama kızın gelmeseyle gitmesi bir oldu yahuu nolduki acaba :))

ayyy geldmm kızlarrr sabahtan berii koşturmayla geçtide şimdi eve geldm bide kek yaptmm :hulya: bide tlfla konuştum aşkımı aradm ama canı sıkkın sııldı artk canım bnm ya özledi herşeyii aklım onda kalmıştıı boshayallersmile bu kdr şimdi burdayımm ..Şeniz

canım ben de eşimle konuşuyorum, herkes susuyor artık, konlar bitti, birbirimize bakıyoruz öyle diyor, çok sıkıldılar onlar da gerçekten :çok üzgünüm:

kız kimden süpelendin

hade hade yeme bızı

selema gamıs hosgeldın

o misafirin 1 i bendim delikafadulden gizliden gizliyo kesiyodum siziaklinialirimsmile

röndencımısın kız aa sapık

güz geçmiş olsun ne tahlili verdin canım

canım bacagım bılekten sısıtı sonra bacagı sarıyo tatlıl verdım temız rongen temız ısı bulamıyorlar ama tek bacak sıs yanı...

oda bizden kuzular :jeyyar:

anlamıstım zaten sizi gıdıler sızı

hosgeldın canım

bizim kızmııı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr.güzcüm geçmiş olsun hayırdır yaaa ne oldu?şimdi nasılsın?bu arada ben hala eşimle hiç konuşmadım kaç gün bilmiyorum ama hala konuşamadık bakalım artık 3 mayısa kadar demişti,umarım 3 mayıstan sonra konuşuruz.sizler nasılsınız?

geçmiş olsun cnm spordan oldu herhal

SLM KIZLAR
nasılsınız?kaç gündür görüşemiyoruz ben geliyorum akşam kimse kalmıyo haftasonuda öyle kimse olmuyor burda..
neler yapıyorsunuz?
şafak 17 atarsa 16 başka yok...hihoyyyt

SLM KIZLAR
nasılsınız?kaç gündür görüşemiyoruz ben geliyorum akşam kimse kalmıyo haftasonuda öyle kimse olmuyor burda..
neler yapıyorsunuz?
şafak 17 atarsa 16 başka yok...hihoyyyt

selam papatyaa.evet şafaklar baya bi azaldı güzel günler bizlerle olsun hep

canım ben de eşimle konuşuyorum, herkes susuyor artık, konlar bitti, birbirimize bakıyoruz öyle diyor, çok sıkıldılar onlar da gerçekten :çok üzgünüm:

evt cnm banada öyle diyo içim öle sıkkınki diyoo canım ya bende rahat edemiorm burda diorm git muhabbet et arklarla falan yok ya öle duruyorz dio içimden gelmio diooo bitsin artkkk yaaa :teselli:

hosgeldın canım. tesekkur ederım ıı dıleklerıne. esımle ılgılı de zor gercekten bırkaac gun gorusmemek ınsan merak eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…