aydan kim :uhm:
biride idendiğeri kim :roflol: kız sen niden misafir olarak giriyon delüüü delikafadulden
yaw o aydan , bizim kızdı :roflol:
yaw o aydan , bizim kızdı :roflol:
begg napan kız
ayyy geldmm kızlarrr sabahtan berii koşturmayla geçtide şimdi eve geldm bide kek yaptmm :hulya: bide tlfla konuştum aşkımı aradm ama canı sıkkın sııldı artk canım bnm ya özledi herşeyii aklım onda kalmıştıı boshayallersmile bu kdr şimdi burdayımm ..Şeniz
anladım oni şu msj kutunuda bi zahmet boşlat yaw:hulya:
ben de niye gitti diyorum :roflol:
kız kimden süpelendin
selam kızlar
o misafirin 1 i bendim delikafadulden gizliden gizliyo kesiyodum siziaklinialirimsmile
güz geçmiş olsun ne tahlili verdin canım
oda bizden kuzular :jeyyar:
ayyy geldmm kızlarrr sabahtan berii koşturmayla geçtide şimdi eve geldm bide kek yaptmm :hulya: bide tlfla konuştum aşkımı aradm ama canı sıkkın sııldı artk canım bnm ya özledi herşeyii aklım onda kalmıştıı boshayallersmile bu kdr şimdi burdayımm ..Şeniz
geçmiş olsun cnm spordan oldu herhalhade hade yeme bızı
selema gamıs hosgeldın
röndencımısın kız aa sapık
canım bacagım bılekten sısıtı sonra bacagı sarıyo tatlıl verdım temız rongen temız ısı bulamıyorlar ama tek bacak sıs yanı...
anlamıstım zaten sizi gıdıler sızı
hosgeldın canım
SLM KIZLAR
nasılsınız?kaç gündür görüşemiyoruz ben geliyorum akşam kimse kalmıyo haftasonuda öyle kimse olmuyor burda..
neler yapıyorsunuz?
şafak 17 atarsa 16 başka yok...hihoyyyt
canım ben de eşimle konuşuyorum, herkes susuyor artık, konlar bitti, birbirimize bakıyoruz öyle diyor, çok sıkıldılar onlar da gerçekten :çok üzgünüm:
selam kızlarr.güzcüm geçmiş olsun hayırdır yaaa ne oldu?şimdi nasılsın?bu arada ben hala eşimle hiç konuşmadım kaç gün bilmiyorum ama hala konuşamadık bakalım artık 3 mayısa kadar demişti,umarım 3 mayıstan sonra konuşuruz.sizler nasılsınız?
selam papatyaa.evet şafaklar baya bi azaldı güzel günler bizlerle olsun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?