SLM KIZLAR
nasılsınız?kaç gündür görüşemiyoruz ben geliyorum akşam kimse kalmıyo haftasonuda öyle kimse olmuyor burda..
neler yapıyorsunuz?
şafak 17 atarsa 16 başka yok...hihoyyyt
evt cnm banada öyle diyo içim öle sıkkınki diyoo canım ya bende rahat edemiorm burda diorm git muhabbet et arklarla falan yok ya öle duruyorz dio içimden gelmio diooo bitsin artkkk yaaa :teselli:
hosgeldın papatya. sen az gelıyosun ama bak
güzcüm geçmiş olsun..
kızlar yaw karnım aç canım tek başıma yemek yemek istemiyo valla bıktım artık ya..çok zor geliyor..Allahım ne olur kavuştur artık bizi...senağlama
öle valla canım ya kaç gündür ne yapıyor hiç bilmiyorum.iyi mi kötü mü sağlıklımı nereyi arayacağımıda bilmiyorum umarım iyidir.ilk bir iki gün iyi oldu anlar,düşünür falan diyordum ama 24 nisandan beri sesini duymayınca özledim gıcık kocamı:)
canım akşama kadar okuldayım giremiyorum nete..akşamda kimse kalmıyo burda..
çok alıştım hepinize aklım sizde..
ay canım ya aynı dert bendede oluyo. askım ıstahlı yedıkce bende yıyodum. ah ulen ahh
öle valla canım ya kaç gündür ne yapıyor hiç bilmiyorum.iyi mi kötü mü sağlıklımı nereyi arayacağımıda bilmiyorum umarım iyidir.ilk bir iki gün iyi oldu anlar,düşünür falan diyordum ama 24 nisandan beri sesini duymayınca özledim gıcık kocamı:)
aaaahhhh ahhhhh aşkıma göbek yapmıştım balkonlu balkonlu olmuştu seviyodum göbüşünü...
şimdi zayıflamış canım benim 10 kg vermiş yaa...
orası kesin güzcüm hatta 1 ay bile sürmez gibi ne dersin:)))
valla geldiklerinde adam akıllı olup bizlerin kıymetini anlayarak davranırlar inşallah.tamam kabul zor bir dönem yaşadılar ama gidene mi kolay bekleyene mi?bizler burda ne sorunlar yaşadık,nelerle uğraştık.özellikle evli olanlar ne kadar zor oldu herşey.artık sorun yaşamak istemiyorum umarım herşey güzel olur.yeterince sıkıntılı günler yaşandı.cefa zamanı bitti biraz da sefa zamanı başlasın artık
kızlar ben çıkıyorum.sonra görüşürüzzz
valla geldiklerinde adam akıllı olup bizlerin kıymetini anlayarak davranırlar inşallah.tamam kabul zor bir dönem yaşadılar ama gidene mi kolay bekleyene mi?bizler burda ne sorunlar yaşadık,nelerle uğraştık.özellikle evli olanlar ne kadar zor oldu herşey.artık sorun yaşamak istemiyorum umarım herşey güzel olur.yeterince sıkıntılı günler yaşandı.cefa zamanı bitti biraz da sefa zamanı başlasın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?