331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SLM KIZLAR
nasılsınız?kaç gündür görüşemiyoruz ben geliyorum akşam kimse kalmıyo haftasonuda öyle kimse olmuyor burda..
neler yapıyorsunuz?
şafak 17 atarsa 16 başka yok...hihoyyyt

hosgeldın papatya. sen az gelıyosun ama bak

öle valla canım ya kaç gündür ne yapıyor hiç bilmiyorum.iyi mi kötü mü sağlıklımı nereyi arayacağımıda bilmiyorum umarım iyidir.ilk bir iki gün iyi oldu anlar,düşünür falan diyordum ama 24 nisandan beri sesini duymayınca özledim gıcık kocamı:)

güzcüm geçmiş olsun..
kızlar yaw karnım aç canım tek başıma yemek yemek istemiyo valla bıktım artık ya..çok zor geliyor..Allahım ne olur kavuştur artık bizi...senağlama

evt cnm banada öyle diyo içim öle sıkkınki diyoo canım ya bende rahat edemiorm burda diorm git muhabbet et arklarla falan yok ya öle duruyorz dio içimden gelmio diooo bitsin artkkk yaaa :teselli:

aayy demekkki sadece benimki değilmiş böyle söyleyen:)
bizde her konuştuğumuzda çok sıkıldım daralıyorum yeter artık geçmiyo bitmiyo canım hiç bişey yapmak istemiyo diye yiyip bitiriyo benii
ee o ölee söyleyince bende daralıyorum bitsede kurtulsak yaaa :)

güzcüm geçmiş olsun..
kızlar yaw karnım aç canım tek başıma yemek yemek istemiyo valla bıktım artık ya..çok zor geliyor..Allahım ne olur kavuştur artık bizi...senağlama

ay canım ya aynı dert bendede oluyo. askım ıstahlı yedıkce bende yıyodum. ah ulen ahh

biz ole zaten hem sever hem doverız alsanaalsanasmile Şeniz

canım akşama kadar okuldayım giremiyorum nete..akşamda kimse kalmıyo burda..
çok alıştım hepinize aklım sizde..

canım benım sorma bızde aynı cok alıstık . esler gelınce 1 ay kımse olmaz sonra baslarız bıdıbıdıya. yok bole dedı yok sole dedı

anacım ben sanırım defolu çıktım süreklı bı hastalık cıkıyo basıma. kacsada kurtulsa barı benden kaydirigubbakcemile3

orası kesin güzcüm hatta 1 ay bile sürmez gibi ne dersin:)))

sorma canım ya bi taraftan çok özledim..onu..düzenimizi...ama bi taraftanda korkuyorum gelince sevmediğim davranışlarını bırakırmı acaba?

aaaahhhh ahhhhh aşkıma göbek yapmıştım balkonlu balkonlu olmuştu seviyodum göbüşünü...
şimdi zayıflamış canım benim 10 kg vermiş yaa...

ay benımkının gobegıde yok bıde oralarda telef oldu kuzum yaaaaaaa

orası kesin güzcüm hatta 1 ay bile sürmez gibi ne dersin:)))

yok kız surmez de hanı aradakı cerezerı saymıyorum. bole harbı kavgalar 1 ayı bulur gene yoksa tuzsuz yemek yenmez

valla geldiklerinde adam akıllı olup bizlerin kıymetini anlayarak davranırlar inşallah.tamam kabul zor bir dönem yaşadılar ama gidene mi kolay bekleyene mi?bizler burda ne sorunlar yaşadık,nelerle uğraştık.özellikle evli olanlar ne kadar zor oldu herşey.artık sorun yaşamak istemiyorum umarım herşey güzel olur.yeterince sıkıntılı günler yaşandı.cefa zamanı bitti biraz da sefa zamanı başlasın artık

tek dileğim o ama sanmıyorum benimki çok dediğim dedik hep kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünür...
her fırsatta değiştirmesini istediğim huylarını söylüyorum geçen bana aşkım yüz kere söledin tamam anladım daha bıkmadınmı sölemekten diyo...ben bıktımda dinleyen yokki..ben 5 aydır kime konuşmuşum...
inşallah herşey gönlümüze göre olur..evli asker beklemek helede benim gibi yalnız kalmak daha zor bence...

kızlar ben çıkıyorum.sonra görüşürüzzz

COK HAKLISIN

canlarım ben kacar opuyorum hepınızıŞeniz

ii aksamlar ahalı nerelerdesınız bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…