331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benımm cok ıyı yaptınnn..
cokkkkkkkkkk gecmıs olsun hayırdır neyın varr ne olduuu...
sınavların nasılll ınan bende buraya cok gırmıorum....

vallaaaa canımmmmmm ben ne zmaandır gırmıorumm ınan bılmıorumm....

bende girmeyeli çok uzun zaman oldu...sınavla iyi şimdilik...ama çok kötü günler geçiridim.sancım vardı hep.bebiş nası bitanem?

bebışş buyuduuu:)) ama cok yaraamazzzz:)))
cok uzuldum canım yaa bende senın net yok falan dıye dusunmustum hayırdır canım neler oldu?
neden hastalandınnnn.??cokkkkkk gecmıs olsunnn yaaa canım benımm...

2 aylık olduu:)) sureklı aglıo:):)
bole baglan canım arada
baksana nekadar az kaldıı yaaa 7 gun:)) cokk sukurr... 157 de basladıkkk sımdıı......

2 aylık olduu:)) sureklı aglıo:):)
bole baglan canım arada
baksana nekadar az kaldıı yaaa 7 gun:)) cokk sukurr... 157 de basladıkkk sımdıı......

yataktan kalkamadım günlerce ya çok kötüydüm...dedim ya ne msne girdim ne buraya...off nerde bizim kızlar ya...
sende yoktun baya canım ya..dedm bida görüşemicez heralde:)

cokkkkkkkkkkk gecmıs olsunn canımm...
vallahı aynen bendeeeeeee cok ıyı oldu buaksam canım benımm ...
ayy ayyy ne gunler gecırdıkk surdaaa....

ii aksamlar kızlar amma kacak yaptınız ınsan bı arar arada gelır bı slm verırı valla cok vefasız cıktınız he

ii aksamlar kızlar amma kacak yaptınız ınsan bı arar arada gelır bı slm verırı valla cok vefasız cıktınız he

hossgeldınn canımmm ben hala senın hıkayenın sonunu merakla beklerken kaldım bılıomsuusn....
yaaa askerlıkle ılgılı herseyden uzak kaldım benn hıccccc sormaaaa ama gunler azaldı cok sukurrde....napıosunuz neler yapıosunuz yenı arkadaslar eklenmıss...

evettt bssürü kişi var:) o hikayenin sonunu bende öğrenemedim aahahah

süper yaa çok az kaldıopuyorumnanaktan rabbim tüm askerlerimizi korusun ve hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin inşallahturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…