331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ben burdayım kızlar annem 1 ay önce guatr ameliyatı olmuştu,bugün sonuçlarını almaya gitmişler tümör başlangıcı varmış mafoldumben

evet ben burdayım kızlar annem 1 ay önce guatr ameliyatı olmuştu,bugün sonuçlarını almaya gitmişler tümör başlangıcı varmış mafoldumben

aaaa geçmiş olsun cnm yaa bilmiyorumkismile
inşallah çok kötü bişey değildir hemen ameliyatla halledilebilicek bişeydir :Saruboceq:

hoşgeldin cnm buyrunnnnnnnnn

hoş bulduk canımmm

geçmiş olsun canımmm yaa en azından başlangıç seviyesinde fark edilmiş Allah'ın izniyle iyileşir.Allah şifa versin

slm inston ben geldiiimmmm...ikimizden başka kimse yok yine...ben gelirim herkes gider...
nasılsın canım...özelden msj atacaktım sana napıyosun diye merak ettim kaç gündür sesin çıkmıyordu...
şafak 9 atarsa 8

iyiyim canım sağol.sen nasılsın?evet şafak artık iyiden iyiye azalıyor.internete çok fazla giremiyorum burda.ama yazıları okumaya çalışıyorum.şimdilik bi yaramazlık yok e tabi uyumlu olunca sorun çıkmıyor:)))

yaaa ama şimdi sende çıkmışsın,ben tek kaldım(geçmiş yazıları okuyordum

kimse gelmiyor bende çıkıyorum artıkkk.sonra görüşürüzzzz

kızlarrr günaydınnn bugünde ben burdayız sizler yoksunuz yaaaaaaaaa

bende geldiimm günaydıınn
yokmu arttıraan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…