331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız kızlar ben sizi ilk defa görüyorummm epeydir giremiyordunuz sanırım sizde beni yeni görüyorsunuz galiba kaydirigubbakcemile3

aaaaaa başka sayfa açınca çıkmadı msj ahahah:d nyse burdan çıkarken okurum

tamam canımm...sen bana solee yaz herseyı ben okudugumda cvp atarım tatlımm merak ettım gercektenn... ınss guzel seyler olmusturr...

nasılsınız kızlar ben sizi ilk defa görüyorummm epeydir giremiyordunuz sanırım sizde beni yeni görüyorsunuz galiba kaydirigubbakcemile3

eheheh aynen ole canımm senı yenı sandım ben:))
bızde 157 den sonraaa cokkkkkkkk gerılere geldık bı ara gıremedıkk hosgeldınz...

hoşbulduk kızlarrr ayyy 157 yi görünce tüylerim ürperdi yaaa eyvahedigeldismile . ne günlerdi... şükür az kaldı bayanssulusmile

hoşbulduk kızlarrr ayyy 157 yi görünce tüylerim ürperdi yaaa eyvahedigeldismile . ne günlerdi... şükür az kaldı bayanssulusmile

suan en neselı zamanımızz ozamanlar hergece burdaaa bunalım havası eserdı ama guzel gunlerdıı.... sımdı cok sukurr...Allah kavustursun...

suan en neselı zamanımızz ozamanlar hergece burdaaa bunalım havası eserdı ama guzel gunlerdıı.... sımdı cok sukurr...Allah kavustursun...

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

hadi yaa şırnak ve batman sempatiksalakcinni benim ki muğlada denizci. rahattı ya kantinde duruyordu ama bide ona sorun kaydirigubbakcemile3 . 98 kiloyla gitti 90 kiloyla geliyor dağa taşa çıksaydı herhalde bir deri bir kemik kalırdı sempatiksalakcinni .tanıdğım arkadaşımın eşide şırnaktaydı o almış bile tezkereyi nasıl oldu anlamadım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…