331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o günleri bi göreyimde

yaa bak gerçekten sen şimdi kırıldığını üzüldüğünü herşeyi belli et ama asla kavga etme ne olursa olsun ben aranızdakileri bilmiorum sonuçtaaa..ben sadece kendimden bahsediorum ben olsam şeklindeee:))::):):)

ben senin gbi davransam döver kız onur beniD: bu kdr alttan almaya bu kdr kavga edioz

hahaha bide kaçan kovalanır ya iki kişi aynı anda kaçamıyo biri mecbur alttan alacak önemli olan dengelemek belki bunu ama

ben senin gbi davransam döver kız onur beniD: bu kdr alttan almaya bu kdr kavga edioz

sen hiç çok sinirlendiğinde altdan aldığını fark etmedin mi geri adım attığını düşün mutlaka olmuşturrr...hiç bişey yapamzzz şimdi sen onun zaten elinin altındasın bağırsada kızsada bırakamaz die düşündüğü için böle davranıoo BENCE:):çok üzgünüm:

canım sen kova burcu olabilir misin?mantık burcu ya

hahaha bide kaçan kovalanır ya iki kişi aynı anda kaçamıyo biri mecbur alttan alacak önemli olan dengelemek belki bunu ama

şimdi biz nişanlımla ikimzde sert karakterlerde olduğumz için pek kavga etmemeye çalışırz çünkü altdan alan olmazzz:):)dengeledik sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…