331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mesela ayrıldık 2 kez ben yalvardm bildiğin yalvardım ama dönmedi.snra hiç aramdm sormadım kendi aradı buluşalım dedi.ama korkuyom yinede ben

ben başak burcuyum canım yükselenmde akrep:)

tüh tutmadı hımm başak çok temiz titiz bazen günde 10 kere el yıkar ama yükselen akrep ovv çok farklı olur ikisi birbirne zıt burçlar bi taraftan mantıkçısın am abi taraftanda duygularınla hareket ediyorsun. insanlarla hep bi sınırın olur ve bide çok çalışkansındır zekanla he rişin üstesinden gelirsinn iyi bir karışım

mesela ayrıldık 2 kez ben yalvardm bildiğin yalvardım ama dönmedi.snra hiç aramdm sormadım kendi aradı buluşalım dedi.ama korkuyom yinede ben

nie korkuosun ki işte ozaman o korkcak bak kendin sölüosunn:)):):):

beni anlatsan anca bukadar anlatabilridin:)nişanlımda yay:)

başakta çok mantıklı hareket edr der hatta duygusu yoktur derler ama bende var çok şükür:)iiyim çok iidir dediğim gibiopuyorumnanaktan

akrepten duygusallığı almışsın bende akrebim bu arada

beni anlatsan anca bukadar anlatabilridin:)nişanlımda yay:)

burçlara ilgim var biraz yay inatçıdır ama senin yükselenin akrep yayı söndürürsün istediğini yaptırırsın ilişkinde akrep baskınsa daha uyumlu olursunuz dur daha yazarım am abugün hastalığım adenk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…