kızlar ben çıkıyorum eve geççem gidip biraz daha dinleneyim öptüm sizi
kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum yaa iş yernde değişiklik oldu anca oturuyo o yüzden giremiyorum yawrular naptınız bakem önemli bişi oldumu anlatım
iyiyiz valla damlacım şimdilik pek öle önemli bi değişim yok.güzün eşi ameliyat olacak,gamiş rahatsız,sahrudun kardeşi hasta ımmm başka var mıydı ilk aklıma gelenler bunlar oldu
Direk komutana gidecek
Ayrıca sanırım bi üç kağıt dönüyormuş
Yemek kötü olursa asker kantinden yiyor haliyle kantin para kazanıyor
Bu yüzden yemeğin kötü olmasına ses çıkarmıyorlarmış
kı zsahrudun kardesı degılmı benmı yanlıs bılıyom
kı zsahrudun kardesı degılmı benmı yanlıs bılıyom
Neyi karıştırdın bacım söyle ben anlatiim sana kaydirigubbakcemile3
:)))güzcüm ben de öle demeişmiydim bi daha bi bakayım ne yazdığıma:)))
çok pardon kızlar. benim kafa çalışmaktan sürmenaj olmuş. kayışlar koptu sanırım dişliler kırılmak üzere. şeşi beş görüyorum
canım sen ne zaman geldın gormedım. msj yazdınmı kk ya. nasıısn bakalım
yazdım canım benimde görmemişsin galiba :) iş yeinde birz değişiklik olduda o yüzden giremiyorum
iyiyiz valla damlacım şimdilik pek öle önemli bi değişim yok.güzün eşi ameliyat olacak,gamiş rahatsız,sahrudun kardeşi hasta ımmm başka var mıydı ilk aklıma gelenler bunlar oldu
herkes hastamı yani yaa :sinifsinif: çok üzüldüm kızlar ya allah şifa versin hepsine geçmiş olsun
nbsasmaz bebeğim bugün senden çok güzel haberler alıyoruz yarılamışız çok sevindim
bir de ben 82 dicem çünkü o gün ben Alicimin yanında olurum ta karamana gidecem almaya almaya almaya geldik diyecemmm
gamişim iyi olmana sevindim gül reçelim
yazdım canım benimde görmemişsin galiba :) iş yeinde birz değişiklik olduda o yüzden giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?