331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum yaa iş yernde değişiklik oldu anca oturuyo o yüzden giremiyorum yawrular naptınız bakem önemli bişi oldumu anlatım

iyiyiz valla damlacım şimdilik pek öle önemli bi değişim yok.güzün eşi ameliyat olacak,gamiş rahatsız,sahrudun kardeşi hasta ımmm başka var mıydı ilk aklıma gelenler bunlar oldu

Direk komutana gidecek
Ayrıca sanırım bi üç kağıt dönüyormuş
Yemek kötü olursa asker kantinden yiyor haliyle kantin para kazanıyor
Bu yüzden yemeğin kötü olmasına ses çıkarmıyorlarmış

iyiyiz valla damlacım şimdilik pek öle önemli bi değişim yok.güzün eşi ameliyat olacak,gamiş rahatsız,sahrudun kardeşi hasta ımmm başka var mıydı ilk aklıma gelenler bunlar oldu

kı zsahrudun kardesı degılmı benmı yanlıs bılıyom

aaaaaaaaa vay serefsızler sıkayet edersın askerlıgı bıtınce

Tabi ki sana da yazalım
Mesela ben seni tanımıyorum askerin kardeş mi sevgili mi onu sorayım
Sonra şafak kaç
Rahat görüşebiliyormusunuz
Beklerken zamanı nasıl geçiriyorsun
[/QUOTE]

canım bende seni tanımıyorum ama ben buraya uzun zamandır giriyorum ama 1 haftadır iş yüzünden giremiyorum, sende yeni katılmışsın aramıza hoşgeldin zemuszemus benim nişanlım askerde Şafak:82 opuyorumnanaktan görüşemiyoruz ama hergün konuşuyoruz canım beklerken zaman bazen geçiyo bazen öle bi an geliyoki hiç geçmiyo ama alıştık artık biz az kaldı yaa

herkes hastamı yani yaa :sinifsinif: çok üzüldüm kızlar ya allah şifa versin hepsine geçmiş olsun

yazdım canım benimde görmemişsin galiba :) iş yeinde birz değişiklik olduda o yüzden giremiyorum[/QUOTE]

CANIMCIM GORMEMISIMM BUGUN MUHTASAR VE SIGIRTANIN SON GUNU. COZURTULAR CIKMAYABASLADI KAFAMDAN SANIRIM KISA DEVRE YAPMAYA BASLADI.
EVET BI SUREDIR YOKTUN. YASAKLIIYOLAR SANIRIM INTERNETI IS YERINDE. ONCE GAMIS SIMDI SEN

ne dimek ne dimekkk:) benim için zevk güzel haberleri vermekkk

yazdım canım benimde görmemişsin galiba :) iş yeinde birz değişiklik olduda o yüzden giremiyorum

CANIMCIM GORMEMISIMM BUGUN MUHTASAR VE SIGIRTANIN SON GUNU. COZURTULAR CIKMAYABASLADI KAFAMDAN SANIRIM KISA DEVRE YAPMAYA BASLADI.
EVET BI SUREDIR YOKTUN. YASAKLIIYOLAR SANIRIM INTERNETI IS YERINDE. ONCE GAMIS SIMDI SEN[/QUOTE]

yok canım yasaklı değilde iş yerinde bi takım değişiklikler oldu o yoğunluktan giremedim bebem opuyorumnanaktan

canım acıl sıgorta mud. gıtmem gerektı acıl cıktım. geldım ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…