331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye bi feyss edinmiyon kıı artık feyssiz evmi kaldı cahall aklinialirimsmile

amannn ne gerek war:)))) pek çekmedi benii sora öğrenciler falan hep soruyo aratıyoz yok die yani pek hoş olmaz bence benim özelimi bilmelerine gerek yok delikafadulden

amannn ne gerek war:)))) pek çekmedi benii sora öğrenciler falan hep soruyo aratıyoz yok die yani pek hoş olmaz bence benim özelimi bilmelerine gerek yok delikafadulden

özelini yiyim gızzz birgün bir feyss sahabı olursan ekle beni anacım kaydirigubbakcemile2:1hug:

özelini yiyim gızzz birgün bir feyss sahabı olursan ekle beni anacım kaydirigubbakcemile2:1hug:

yok anacım aşkımında wardı baktı şantiyedeki operatörler falanda ekliyoo benimde yok oda tanıştıktan sonra kapattı:))) delikafadulden
bize terss anamm :roflol: :roflol: :roflol:

yok anacım aşkımında wardı baktı şantiyedeki operatörler falanda ekliyoo benimde yok oda tanıştıktan sonra kapattı:))) delikafadulden
bize terss anamm :roflol: :roflol: :roflol:

bende hep bana ters diyodum baktım yogun istek var barii hekeş mutlu olsun dedim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…