hoşgeldin canım :)ben geldimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
heee öle olmuştur kesinbende hep bana ters diyodum baktım yogun istek var barii hekeş mutlu olsun dedim yerimseniben
:roflol::roflol::roflol: bebekim tabi bebekimmm :ecrin_bebek:
kıss ceren bu gamze danası pardon bebesi nie ağlıyooo bak bakiim emziğimi çıkmış ağzından he he delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol::roflol::roflol: bebekim tabi bebekimmm :ecrin_bebek:
hoşgeldin nerdesin sen kı nerdesin ha nerdesin:1hug:
bnm arklarda da hocalar ekli hep bzde dalga geçioz
hoşgeldin canım :)
heee öle olmuştur kesin
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol: bebekim tabi bebekimmm :ecrin_bebek:
kıss ceren bu gamze danası pardon bebesi nie ağlıyooo bak bakiim emziğimi çıkmış ağzından he he delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evet canım ankarsda kaldı bunada şükür 5 saatlik mesafe artıkın nöbeti olmadığı haftasonları gelir şişman prensim:teselli:bilgisayar bozuktu dün yaptırdımopuyorumnanaktan ankarada kalmışokudum bugğn geçmişi üzüldüm aman neyse uzağa gitmedi doğıuy afalan bunada şükürolumunekankayizsmile
bakkkk çok fenasınız yaa kaydirigubbakcemile3 bunu duyduğum iyi oldu çook doğru bi iş yapmışım kendimi ayakta alkışlıyom alkisalkisalkis : alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:
:) bencede en azıdnan haftasıonları görüşürsünüz sen gidersin yada o geliropuyorumnanaktanhoşgeldin canım :)
heee öle olmuştur kesin
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
evet canım ankarsda kaldı bunada şükür 5 saatlik mesafe artıkın nöbeti olmadığı haftasonları gelir şişman prensim:teselli:
:) bencede en azıdnan haftasıonları görüşürsünüz sen gidersin yada o geliropuyorumnanaktan
evet canım artık öyleee de böylede geçircezz o 9 ayıı sende ne var ne yok
hb canımm. seninde kıbrısa çıkmış:S senin asıl yerinde kalmaıs laızmdı gamişin değil
birgün bir feys sahabı olursan bu lafları çok pis ödetirim sağa aklında bulunsun lingoş danası naniknanik
bilmiyorum:S çok iyi değil ama sanırım zaten aramıyor aramız kötü
bakkkk çok fenasınız yaa kaydirigubbakcemile3 bunu duyduğum iyi oldu çook doğru bi iş yapmışım kendimi ayakta alkışlıyom alkisalkisalkis : alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:
bilmiyorum:S çok iyi değil ama sanırım zaten aramıyor aramız kötü
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum iyigeceler gero bi ara konuşalım kız(( noldu ki hadi öptüm canım
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum iyigeceler gero bi ara konuşalım kız(( noldu ki hadi öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?