331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım :)

bende hep bana ters diyodum baktım yogun istek var barii hekeş mutlu olsun dedim yerimseniben
heee öle olmuştur kesin

:roflol::roflol::roflol: bebekim tabi bebekimmm :ecrin_bebek:

kıss ceren bu gamze danası pardon bebesi nie ağlıyooo bak bakiim emziğimi çıkmış ağzından he he delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: bebekim tabi bebekimmm :ecrin_bebek:

hoşgeldin nerdesin sen kı nerdesin ha nerdesin:1hug:

bilgisayar bozuktu dün yaptırdımopuyorumnanaktan ankarada kalmış okudum bugğn geçmişi üzüldüm aman neyse uzağa gitmedi doğıuy afalan bunada şükürolumunekankayizsmile

bnm arklarda da hocalar ekli hep bzde dalga geçioz

bakkkk çok fenasınız yaa kaydirigubbakcemile3 bunu duyduğum iyi oldu çook doğru bi iş yapmışım kendimi ayakta alkışlıyom alkisalkisalkis : alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:

hb canımm. seninde kıbrısa çıkmış:S senin asıl yerinde kalmaıs laızmdı gamişin değil

bakkkk çok fenasınız yaa kaydirigubbakcemile3 bunu duyduğum iyi oldu çook doğru bi iş yapmışım kendimi ayakta alkışlıyom alkisalkisalkis : alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:

birgün bir feys sahabı olursan bu lafları çok pis ödetirim sağa aklında bulunsun lingoş danası naniknanik

bilmiyorum:S çok iyi değil ama sanırım zaten aramıyor aramız kötü

kızlar size doyum olmaz ama ben çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum iyigeceler gero bi ara konuşalım kız (( noldu ki hadi öptüm canım

....... çok stresli sinirli yanlış şeyler düşünüyıor sürekli neyse.. düzelecek inşallah aramıyo rama bilmiyorum içimde genede bi umut var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…