yokk kıss spor bana enerji verir ew temizliği yordu beni bide markete gittim ağırdı yumuşatıcı deterjan falan aldım da kaydirigubbakcemile
hehehe evet alışveriş çok yoruyo gerçekten a.s
kız benimde gözlerim çok sulanıyo bu sıralar gripten herhal annem her gördüğünde ağladın mı diyo çok bunalım bi tipim varmış :S
yok cnm çok az kişi alcaklarmış zaten yarım saatlik bişi dedi zaten dersim war raporla falan uğraşma boş wer dedi
üniforma bizde kalcak nası olsa giydirir giydirir çekersin kuzum üzülme kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: deli yaa zati düğünde giycek onu bende etek döpiyes bişiler alır giyerim düğüne karı koca çıkkırı çıkkkırı gidriz sizin düğüne gelek o şekilde lingoş hhahah süper olur hatta seninkide damatlık olarak giysin :roflol:
heee çok orjinal olur kafamızada huni takarık bide laelaelaelaelae naniknanik bende hep keşke öle bi düğünüm olsa derdim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni delikafadulden aman anam alsınlar ünifor. versinler yarimii kaydirigubbakcemile5
kafamıza huni hhahah:roflol::roflol::roflol: ayy kcaşımla konustum şimciii:asigim::asigim:
deli delii tepeliiii diye gezerik sırnaşık şey napıyooo eşin bzimkilere eğlencemi ne warmış b akşam sempatiksalakcinni
ne eğencesi kız benimki yatcam diyodu cuma günüymüş töreni sabah öğlende binip gelcek yemek siparişi verdi blogumda da var un çorbası diye bi çorba ondan yapın diyo alkol alcakmış çok mutluydu :lepi:
eee sana geliyooo tabii mutlu olcek :))))
walla yılbaşında da eğlenmşlerdi kendi aralarında gitar bağlama falan komutanları falanda wardı öle bişi sanırım yine :)))
ohh süper valla bizimkilere pek ölee eğlence tertiplemiyolar kaydirigubbakcemile3
canım ben yatıyım iyiyce gözlerim sulandııı ağlamaklıyım hahahah öptüm seni şekeer iyigeceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
başka neler yapcan eşine hafta sonu semirme günü olcak bizde kayınvalideme gitcess baya bi şey yapcaklardıı :))))
iyi uykular bidenem öpüldün opuyorumnanaktan
o çorbayı istedi bi tek sora kendisi kolları sıyırıp çiğ köfte yapar zaten adanalıyıh alahın adamıyıh hahahaha akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?