331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel ya 2 günde anca 1 sayfa ilerleniyor.gamişcim şimdiden gözün aydın arkadaşımmm.bizlerin 79 güncüğü kaldı :)))))

ben geldimmmm bi orada bi burada valla karıştırıyor insan şekerler yaa

napiim gülüm işler yoğundu bu sıralar bu gün son sanırsam bitecek:)))

kızlar ya şafağı baya önden saymıyor musunuz:)teskere geri sayımında 80 diyo,hadi son günü saymıyoruz dedik e o zamn da 79 oluyo.sizler nasıl 78 diyorsunuz anlayamadımmm:))))))

selam kızlar sizi bulduğuma sevindim bende tek başıma bekliyodumm şafak kiliss biticek dimii

selam kızlar sizi bulduğuma sevindim bende tek başıma bekliyodumm şafak kiliss biticek dimii

hoş geldiniz.bitiyor bitmez olur mu?ilk gittiği zamanları hatırlamıyor musunuz?çoğu gitti azı kaldı diyebiliyoruz artık:)))

bitecek gülüm bitecek bitmezse tek tek askeriyeleri basacaz

kızlar ya şafağı baya önden saymıyor musunuz:)teskere geri sayımında 80 diyo,hadi son günü saymıyoruz dedik e o zamn da 79 oluyo.sizler nasıl 78 diyorsunuz anlayamadımmm:))))))

bana gore bugun safak battıı be canım :lepi:

xzgi ne kadar iyimsersinn ben öyle diyemiyorum benmki iice karamsarlarştı telefonlarda sıkıldı oralarda iice bende kötü oluyorum artkk..

xzgi ne kadar iyimsersinn ben öyle diyemiyorum benmki iice karamsarlarştı telefonlarda sıkıldı oralarda iice bende kötü oluyorum artkk..

malesef bu sorun hepimiz de var.baya bi bunaldılar haklı olarak ama birazcık daha destek sonra güzel günler gelecek.karamsar olmak yokkkk.

malesef bu sorun hepimiz de var.baya bi bunaldılar haklı olarak ama birazcık daha destek sonra güzel günler gelecek.karamsar olmak yokkkk.

kızlar elimden baska hiç bisey gelmiyor aslında ne kadar kotu oldugumu bılemezsınız,nisanlım ankara'da yapıor yakın bana ama cok kotu bı yere dustu ona zatn morelım cok bozuk,ben sakatlandım iki dizimden de ewde yatıorum ve bı ay daha yatıcam sonra amelıyat olucam,ewden cıkamıcam,yanınada bı ay snra gıdıcem..ozlem falan zaten cok agırdı smdı bıde hastalık cıktı ıyıce bunaldım ama yınede guzel seyler dusunuyorum hersey gecıcek ve bu eylulde evlenıcez..boyle dusunmesem dahada bunalıma gırerım herhalde en azından sız calısıyosunuzdur oyalanıyorsunuzdur ben suan calısamıyorumda ewde yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…