331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oda bizim okuldan mezun bi askerden gelsin başlar heralde çalışmya...doğru düzgün iş bakmadı çnkü.betül çok özledm yaaaaa

bu arada sen yeni yazılan msjları okumak için napiosn?ben önceden bi sayfa geri gidip geliodm snra su perisi dediki f5e basınca sayfa yenileniomuş artık öyle yapıom

oda bizim okuldan mezun bi askerden gelsin başlar heralde çalışmya...doğru düzgün iş bakmadı çnkü.betül çok özledm yaaaaa

bu askerlik herşeye engelll yaaaahhh canım benm özlemezmisin kimbilirr nasıl özledinn allllllllll ebnden de okadar ama farkındaysan ben kendimi hiç salmıorum hep farklı şeylere yöneliorum hiçç bahsetmek istemiorum çünküüü bahsedersem sürekli hatırlamaya özellikle çalışırsam zorr olurr benm için hemde çokk

Son düzenleme:
bu arada sen yeni yazılan msjları okumak için napiosn?ben önceden bi sayfa geri gidip geliodm snra su perisi dediki f5e basınca sayfa yenileniomuş artık öyle yapıom

canım bende bazen yukardan yeniliorum bazen de bi sayfa öne geliorum zor böle keşkee direkt gelse dimi:)):

dün başladım defter tutmaya ben bugün 18.sayfadayım.dedim ne çok şey varmış içimde...

dün başladım defter tutmaya ben bugün 18.sayfadayım.dedim ne çok şey varmış içimde...

canım bende nişanlım gitmeden önce birlikte bana bi defter aldık ona yazıorum onun şırnak belli olduğu günden beriii bütün gün neler yaptığımı falan hepsinii yazıorumm ebnde:):)
sen benceee yazılarında değerimi bill ne kızlar var yazz:):):))::):):)kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
keşke burda olsa..yanında uyumayı o kdr özledmki anlatamam.mışıl mışıl uyuyodr şimdi meleim..neler görüyo acaba rüyasnda...

içimdeki herşeyi döktm ama okutmucam

keşke burda olsa..yanında uyumayı o kdr özledmki anlatamam.mışıl mışıl uyuyodr şimdi meleim..neler görüyo acaba rüyasnda...

melekkkk????::)):):)::)):)::))::) vallaa benm nişanlımda pek uyuyamıomuşş aşırı derecede ses oluo gece dioo:):):):)

üst katımda bi kız var...onun gbi lazım ona..sevgilisini hep üzüyo,yalvartıo,korkutuo bırakcam die..bide hep yalan söylüo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…