- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.581
ama bakk daha kuvvetli ol senii bukadar üzmesine izin vermeee,,sen onun kölesi deilsinn canım benm...senden de biraz çekinsin bencee..
elime bi oklava mı alsam napsamklava:
aytende çıktı sanırm...ne güzel ya aydındaymış.bnmki de orda olsaydı ne vardı sanki...tek tesellim kısa dönem olması başka hiç bişey deil.
hehehe olabilirrr:)) bence sen o gelne kadar canına tak edicekk:)):
kesinliklee benmde tek tesellim oo yoksa emin ol bukadar sakin olmaya çalışmazdımmkötükedihüso
inşallah sizinki gbi uzun bi ilişkimiz olur bizimde...
bunu görmemiştmm canımm olurrrr sen hiçç merak etme bulmuş senn gibi kzıı :)
bursalı:):):):):)
11 aydr tak etmedi ama bakalım....:)
benimki çankırılı...aslında çankırıda batı değil ama ne die verdiler doğuya anlamadm
rastgele almışlarr bencee bu arada ailesi nerde şimdi döndüğünde ilk senn yanına mı gelcek ailesinin mii??:):):):):
bide hiç beklemiodum doğu olmasını..yani o kdr kötü oldumki öğrenince anlatamam..bikaç saat kendime gelemedim.o gece sabaha kdr uyumadm.o da uyumadı...konuştk işte msnden hep.şoktaydık ikimzde..
bigün gelcek sende kendii kararların olsun isticeksin başkasının kararlarıyla yürmezz...
şimdilik bişey söylemedm ama bittiği gün gtmek istiyorum.en azndan buraya beraber geliriz...bikaç saatte olsa görmüş olurum onu.şimdi sölesem hayr der hemen bnde soramam bida.o yzden btmesine 1 ay kala falan sölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?