331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aytende çıktı sanırm...ne güzel ya aydındaymış.bnmki de orda olsaydı ne vardı sanki...tek tesellim kısa dönem olması başka hiç bişey deil.

aytende çıktı sanırm...ne güzel ya aydındaymış.bnmki de orda olsaydı ne vardı sanki...tek tesellim kısa dönem olması başka hiç bişey deil.

kesinliklee benmde tek tesellim oo yoksa emin ol bukadar sakin olmaya çalışmazdımmkötükedihüso

benimki çankırılı...aslında çankırıda batı değil ama ne die verdiler doğuya anlamadm

rastgele almışlarr bencee bu arada ailesi nerde şimdi döndüğünde ilk senn yanına mı gelcek ailesinin mii??:):):):):

bide hiç beklemiodum doğu olmasını..yani o kdr kötü oldumki öğrenince anlatamam..bikaç saat kendime gelemedim.o gece sabaha kdr uyumadm.o da uyumadı...konuştk işte msnden hep.şoktaydık ikimzde..

büyük ihtimalle ailesinin yanında olur.ablası antalya da o gelirse kalkıp yanıma gel diyemem...demem yani.bencillik yapmışım gibi olur :S

şimdilik bişey söylemedm ama bittiği gün gtmek istiyorum.en azndan buraya beraber geliriz...bikaç saatte olsa görmüş olurum onu.şimdi sölesem hayr der hemen bnde soramam bida.o yzden btmesine 1 ay kala falan sölücem

bide hiç beklemiodum doğu olmasını..yani o kdr kötü oldumki öğrenince anlatamam..bikaç saat kendime gelemedim.o gece sabaha kdr uyumadm.o da uyumadı...konuştk işte msnden hep.şoktaydık ikimzde..

aynen bende duydum telde şok oldum bizde konuştuk şok oldumm 3 gün hiç uyumadımm hiç bişey yemedimm artık annemler kayınvalidemler falan bana üzülmeye başlamışlardıı :şimdi bile hatırlayınca çok kötü oldum

benm böle bi şansım yokk şırnağa aileler gidemioo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…