askerde ranzamı var hep?
evet canım öleymişş,,,benm nişanlım aslında uykuyu sever ama işteee...
heryerdemi acaba?hiç sormadım bak ranzayıalttamı yatıo acaba üsttemi
onu bende sormadım canımm ama horlayanlar kötüymüşşkaydirigubbakcemile3
konuşurken herşey gidiyo aklımdan..kapatnca diyorum bunuda sorcaktım bunuda sorcaktım.dedim bidakine yazıcam bi yere
benimkide horlar arada.çok yorgunsa falan ama her zmn deil
vallaa gerçekten ayenn öle oluoo..ama ben aklıma gelen herşeyi soruporumm varsa aklında bi soru cvplayım aşağı yukarııkaydirigubbakcemile3
kilo verip vermediğini acayip merak ediyorum..bide deişip deişmediini..cnım bnm ya..bide yemekler?korkudan soramıom:S
:):):):valla ben bilmiorum nişanlım horluomu:):)kaydirigubbakcemile3
kayınvalideme sorcam:)
niee korkuosun canım??
biz yazın bide bayramda 10p gün falan kaldık beraber ordan biliom bnde:d normalde de kalıodk ama mesela ayda 1 kez falan ama 10 gün kalınca bütün huylarını öğreniosn
ilk konuştuumuzda ayaklarım çok acıyo çok yürüttüler demişti işte o zmn anladm ne kdr kötü durumda olduunu...çnkü onur yürümekten asla korkmaz..hep yürür yani yokuş falanda çıkar..ama düşün artık ne kdr yürütmüşlerki tak etmiş canına
heheh :):):)biz hiç aynı evde yaşamadıkk acaba neler öğrencemm):):):)::)
ne olursa olsunn onun için çok üzülüosun dimii kızamıosun:)
bütün huylarını öğreniosunmesela onur çok dağınıktr ooff offf...su içer bardak odada,bişi yer tabak masada...çorabı bilmem nerde...mesela yazın anneleri köydeyke işe gidiodu babası yok die dükkanı o açıodu.o işteyken bnde evi topluodum dolabını falan yerleştiriodm.ertesi gün gene aynı..o dolabı o kdr düzenledm 1 gün durmadı.en alttaki şeyi bi çekiyo laaaaapp hepsi düşüyo
evet çnkü çok seviyorum...hiç böyle şafak saycaımı falan düşünmemiştim biliomusn..ama gerçekten çok seviomuşum.
delikafadulden bilmiorum benm nişanlımda dağınıktr gibime gelio ama farketmez ya toplarım ne olcak:):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?