331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuşurken herşey gidiyo aklımdan..kapatnca diyorum bunuda sorcaktım bunuda sorcaktım.dedim bidakine yazıcam bi yere

vallaa gerçekten ayenn öle oluoo..ama ben aklıma gelen herşeyi soruporumm varsa aklında bi soru cvplayım aşağı yukarııkaydirigubbakcemile3

biz yazın bide bayramda 10p gün falan kaldık beraber ordan biliom bnde:d normalde de kalıodk ama mesela ayda 1 kez falan ama 10 gün kalınca bütün huylarını öğreniosn

heheh :):):)biz hiç aynı evde yaşamadıkk acaba neler öğrencemm):):):)::)

Son düzenleme:
ilk konuştuumuzda ayaklarım çok acıyo çok yürüttüler demişti işte o zmn anladm ne kdr kötü durumda olduunu...çnkü onur yürümekten asla korkmaz..hep yürür yani yokuş falanda çıkar..ama düşün artık ne kdr yürütmüşlerki tak etmiş canına

ne olursa olsunn onun için çok üzülüosun dimii kızamıosun:)

heheh :):):)biz hiç aynı evde yaşamadıkk acaba neler öğrencemm):):):)::)

bütün huylarını öğreniosun mesela onur çok dağınıktr ooff offf...su içer bardak odada,bişi yer tabak masada...çorabı bilmem nerde...mesela yazın anneleri köydeyke işe gidiodu babası yok die dükkanı o açıodu.o işteyken bnde evi topluodum dolabını falan yerleştiriodm.ertesi gün gene aynı..o dolabı o kdr düzenledm 1 gün durmadı.en alttaki şeyi bi çekiyo laaaaapp hepsi düşüyo

delikafadulden bilmiorum benm nişanlımda dağınıktr gibime gelio ama farketmez ya toplarım ne olcak:):):):):)

evet çnkü çok seviyorum...hiç böyle şafak saycaımı falan düşünmemiştim biliomusn..ama gerçekten çok seviomuşum.

ama bakk daha kuvvetli ol senii bukadar üzmesine izin vermeee,,sen onun kölesi deilsinn canım benm...senden de biraz çekinsin bencee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…