günaydınnn güzellerrrr.begy biliyorum 100.yılı.ben antalya lisesi mezunuyum:)lise 1 denizli ama.bu arada benim doğum yerim adana,yani finalde bende varımmmm:))))
hoş buldukkk canımm.yine süper hızlıyızzz,ni zaman gittin,ne zaman geldinnn ne zaman yedin yemeğini
ben zaten hızlı yemek konuunda idmanlıyım bundan önceki işyerimde 15 dk izin vardı sigaramada zaman kalsın diye jet hızıyla yiyodum kaydirigubbakcemile3 kızlar ayıptır sölemesi kuru patlıcan dolması varfdı nasıl özlemişim evimdeyklen hep yapardım boshayallersmile
ne iş yapıodn gamişcim
kuru patlıcan dolması,birde yanında cacıkkk of canım çekti bakkk
olsun arkadaşımmm,afiyettt olsunn.ben hala onu yapmayı bilmiyorum,bende öğrenir yaparım evde:)))
ayy kıslarr şaka yapan yokmu bugünn ?
oooo hamarattt arkadaşımmmm,çok da güzel yapıyorsundur eminim.ellerine sağlık,şu günlerrr bitsin güzel,temiz,huzurlu evinde kocacığınla birlikte yine yaparsın inşallahhhh.
yaaa ben zatennn şu anki durumuma şaka gibi diyorum:)ne zaman evlendim,ne zaman askere gitti,ne zaman buraya geldimmm,şafak ne zamn 40 lara geldi hepsi şaka gibi:)))
hımmm bi düşünmek lazımmm,ben şu an senin olduğun yerdeyimm hafta sonu birlikte olalım diye geldin de.aslında bu biraz eşşek şakası mı olur acaba,adamcağızın hecesi kursağında kalır di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?