331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş buldukkk canımm.yine süper hızlıyızzz,ni zaman gittin,ne zaman geldinnn ne zaman yedin yemeğini

hoş buldukkk canımm.yine süper hızlıyızzz,ni zaman gittin,ne zaman geldinnn ne zaman yedin yemeğini

ben zaten hızlı yemek konuunda idmanlıyım bundan önceki işyerimde 15 dk izin vardı sigaramada zaman kalsın diye jet hızıyla yiyodum kaydirigubbakcemile3 kızlar ayıptır sölemesi kuru patlıcan dolması varfdı nasıl özlemişim evimdeyklen hep yapardım boshayallersmile

ne iş yapıodn gamişcim

kuru patlıcan dolması,birde yanında cacıkkk of canım çekti bakkk

olsun arkadaşımmm,afiyettt olsunn.ben hala onu yapmayı bilmiyorum,bende öğrenir yaparım evde:)))

olsun arkadaşımmm,afiyettt olsunn.ben hala onu yapmayı bilmiyorum,bende öğrenir yaparım evde:)))

öğren öğren canım çok keyifli sarma yapmayada bayılırdım bi taraftan tv izle diğer taraftan sarmanı sar mantı bile yapmıstım ben bile kendime inananmadım kaydirigubbakcemile3 çokkk özledimmmboshayallersmile

oooo hamarattt arkadaşımmmm,çok da güzel yapıyorsundur eminim.ellerine sağlık,şu günlerrr bitsin güzel,temiz,huzurlu evinde kocacığınla birlikte yine yaparsın inşallahhhh.

VALLA KIZLAR BEN RGL arefennde demın 2 tane sambali yidim utanmasam 3, bılem yırım

güzzz sende de mi aynı yaaa.bende kendimden şüphe eder oluyordum,acaip yiyorum o dönemlerdee.sonra onlar oluyomu sana kocaman K,sonra sevgili K cın sana sen bu günlerde biraz K mı aldın Kcım diyoo:))))

acaba 16 17 mayıs geldiğinde sayfa kaçta oluruzz CADIARZU sonra bu günlere baksakk off offf

yaaa ben zatennn şu anki durumuma şaka gibi diyorum:)ne zaman evlendim,ne zaman askere gitti,ne zaman buraya geldimmm,şafak ne zamn 40 lara geldi hepsi şaka gibi:)))

yaaa ben zatennn şu anki durumuma şaka gibi diyorum:)ne zaman evlendim,ne zaman askere gitti,ne zaman buraya geldimmm,şafak ne zamn 40 lara geldi hepsi şaka gibi:)))

orası öyledr canm tabi aynen ben düğün hazırlıı yapıorm ben buna bile rüya gibi bakıorm o ayrıı tabi ama benmkinede bişi yapmak istiorm ama nee CADIARZU öyle klişe ben evlenmekten vazgeçtim demekte olmazkii ne banell kaydirigubbakcemile3 komikk olsun ama ne yapsamm

hımmm bi düşünmek lazımmm,ben şu an senin olduğun yerdeyimm hafta sonu birlikte olalım diye geldin de.aslında bu biraz eşşek şakası mı olur acaba,adamcağızın hecesi kursağında kalır di mi

hımmm bi düşünmek lazımmm,ben şu an senin olduğun yerdeyimm hafta sonu birlikte olalım diye geldin de.aslında bu biraz eşşek şakası mı olur acaba,adamcağızın hecesi kursağında kalır di mi

inanmaz canm daha bu haftasonu yanındaydm bide çok uzakk orası artvin ha diyince gidemiosnkii ne olabilirr kiii :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…