331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakalımm artık güzel mi olacak kötü mü?ilk evlendiğimiz dönemde hergece çığlık atarak uanırdım,sen kimsin falan dermişim ona.yine öyle br dönem yaşamayız umarım:)

bakalımm artık güzel mi olacak kötü mü?ilk evlendiğimiz dönemde hergece çığlık atarak uanırdım,sen kimsin falan dermişim ona.yine öyle br dönem yaşamayız umarım:)

ciddimisin allah iyiligini versin kız benim eşimde gece yüzyüze dönük m olursak beni görüyo benimde gözler açık ona gülümsedim bu bi sıçradı gece gece ne gülmüştüm bi kerede çamaşır asıyodum kıyafet olarakta kapşonlu siyah bi sweet vardı eşim de o ara uyuyodu içeri bi girdim eşim gözümü açtı artık beni ne zannettiyse hem bagırdı hemde kafayı geri attı o hızla yatak başlıgına carptı tabi ben yine kahkahalara boğuldum :smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bile burdan güldm vallaa..

seninkilerde güzelmiş:))))ilk zamanlarr oluyo böle şeyler yaaa ne kadar tanırsan tanı.biz bide ilk zamanlar en ufak bir seste eyvah birimi var,eyvah biri kapıyı zorluyor falannn hep bu tür şeyler yaşadık.tabi bi süre sonra alışıyooo.ama benim bağırmalarım tek vazgeçilmezimiz.birde ben ne zaman rüyamda köpek görsem çığlık atıyorum,rüyamda attığımı sandığım çığlığı gerçektede atınca zavalla kocam ne olduğunu şaşırıyor,uyku sersemei aklını yitiriyor.bi gün kalpten gidicem senin yüzünden diyor.bi keresinde de ben kpss ye hazırlanıyordum gece 2 mi neydi.tabiii uyuyor bizimkisi,elektirikler kesildi ve ben içerden bi çığlıkkk yanıma gelicem diye koşunca koridorda düştü ve heryer karanlık.bende kıpırdayamıyorum tabi yerinden kalktı,mum buldu ve geldi yanıma:))))

ayy kızlar çok güldüm valla bugün biraz yoğunum o yüzden yazamıyorum ama takip ediyorum sizi bebişler

INSTON SEN KAVUSUNCA artık ankarada deprem olur.
bende benımkıne sıgarayı bırak dıyom . guya gelınce ıcmeyecek. bakalım lakın ısın komık tarafı ben ona sıgara bırak dıyom o bana kucuk nargıle almıs agrıdan. hedıye gondermıs yarın felan gelır
delikafadulden

ayy bende çok güldm sizee yaa bakalım biz neler yaşıcaz.. ilahii sizii kaydirigubbakcemile3

ayy canım yaa ne komik anlar bizim daha neler neler varda burda yazamyosun işteee :roflol:

ayy kızlar çok güldüm valla bugün biraz yoğunum o yüzden yazamıyorum ama takip ediyorum sizi bebişler
tamam tatlışkooo
ayy bende çok güldm sizee yaa bakalım biz neler yaşıcaz.. ilahii sizii kaydirigubbakcemile3

evet tatlım yaa sizinde komik olaylarınız olucaktır elbette sende geli anlatırsın burdaa tabi burayı bırakmassanız:1hug:

ohhh nargile keyfi yaparsın bol bolll süper oluyo içerken iyide sonrasında çok kötü oluyorum ben.garajda ilk karşılaşma anında ailesi falan da olur,oradan onlarada gideriz,sonra eve giderizzz salak salak birbirimize bakarız:)))

hayırlısıyla sizde bi evlenin görürüm o zmaan seni..ne komiklikler oluyorr

ayy canım yaa ne komik anlar bizim daha neler neler varda burda yazamyosun işteee :roflol:

evettt çok güzel ve komik anılar bunlarrr ve oluyo sürekli:)))

hadi gelsin ozmn o günlerr yazmazmıyız buraya mayısta burda yayına bi süre ara veririz ama sonra devamm zemuszemus

ohoooo siz kavuşunca ve evlenince cicim aylarınızzz bitinceyeee kadar :))))

ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi bugünde mesaim bitti oleyyyyyyyy

hehe arada gelir haber veririmm canmm :) ama gerçekten ya bunlar gelince ilk gün de ayrı bi komik olur sudan çıkmı balık gibi olurz hepimiz onlarda öyle bön bön bakarız bi süre sonra yakınlaamalar başlarrr :asigim:

ınston sen ufaktan hazırlan ıstersen anca gelırsın

sellaamm kızlar çok yoğun ve sıcak bi gün
nasılsınız inşallahh

Selaaam begycim, naber??

Çoktaaan çıkmışsın anlaşılan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…