ay o hazırlık ve heyecan bende de var, diğer hazırlıklar bitti saç rengimi bile değiştirmeyi düşünmüştüm valla o derece yani ama vize çıkmadı kaydirigubbakcemile3 . sanki böyle yeni bir hayata başlayacakmışım gibi hissediyorum yaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan .
aynen canm bende öyle ne yapsam diye heyecanlanıorm opuyorumnanaktan alışverişlerin bittimi kıyafet falan ?
yok yok biter mi ayol aklinialirimsmile .bu ara elbise meraklılığım baladı elbise bakıyorum hep :dance: özlüyoruz falan ama bu duygular bile çok güzel ya dimi:1hug:
valla dayanamıcam cıkıcam birazdan bakınıp gelicemm bi yandanda evde yayıldm ice kahve yaptm geldm şimdii
valla dayanamıcam cıkıcam birazdan bakınıp gelicemm bi yandanda evde yayıldm ice kahve yaptm geldm şimdii
damlacım saç modeli çok güzel ama yazın açık saçla pişme
evet canım onuda düşünüyorum ama gelinliğim straplez çok açık o yüzden topuz istemiyorum, ve hayalimde hep bu vardı ya o yüzden olsun ya bi günde pişiyim kızarmış piliç olayım o gece :kedi::kedi::asigim:
ya benimde gelinlikli fotoyu koyasım heldi koyabilirmiyim yaaaaaa :kedi: nasıl resim ekleniyor ben bilmiyorum da :sinifsinif:
yanyana olsakta hepbirlkte içsek kaynatsakkk opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?