331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende yavaş yavaş yazlık kıyafet alışverişine başlıcamm sevgilim gelince yenilerle hep görsn beni bişiler almayı düşünüorm siz hazırlık yapıomusuz böylee ? benmi heyecan yapıormm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar bende yavaş yavaş kıyafet alışverişine başlıcamm sevgilim gelince yenilerle hep görsn beni bişiler almayı düşünüorm yazlık siz hazırlık yapıomusuz böylee ? opuyorumnanaktan

biz gelene kadar sıkça görüşeceğiimiz için gerek bana gerek yok

kızlar bende yavaş yavaş kıyafet alışverişine başlıcamm sevgilim gelince yenilerle hep görsn beni bişiler almayı düşünüorm yazlık siz hazırlık yapıomusuz böylee ? opuyorumnanaktan

ben yapıyorum :)) meselaa dün çok güzel bi pantolon ve badi aldım kendimeee aklinialirimsmile

ben yapıyorum :)) meselaa dün çok güzel bi pantolon ve badi aldım kendimeee aklinialirimsmile

bende bugn bi yermden kalkabilrsem gidicem bakıam bişiler yaa :)) yazlık pantolon badi falan bakim bişiler anca günler yaklaştıı dimi :))

bende bugn bi yermden kalkabilrsem gidicem bakıam bişiler yaa :)) yazlık pantolon badi falan bakim bişiler anca günler yaklaştıı dimi :))

ayneen cnm son hazırlıkları yapmak lazım :)) geldiklerindee fıstık gibi görsünler bizleri

zateen o gittiğinden beri acaip saldım kendimii saçımı bilee taramıyorum desem yeridir hahahaha :)))

off heyecan yaptm valla :) iş içinde bişiler almak lazm artk onun yanıdayken işe gidicem ne güzel ya bide onun iş yerinede gidicez ordakiler beni ilk görücekk neler yapsamm ne alsamm ne giysem ayy delikafadulden

ama pahalı değilmi ozmn 1100 ve seninde olmuyo?

canım pahalı değil ucuz bile istanbulda öle, 1000 bile çok zor bulursun yani tatlım boshayallersmile
bize ucuz dikicek yoksa 1,500 heryerde ondan aşağıda inen olmadı hiç, nişanlımın tarafında biri diktirmiş o maltepedeki yere onunla beraber gittik o yüzden ucuz fiyat verdi canım sen gelirsin bende sana yardımcı olurum seve seve :1hug:

off heyecan yaptm valla :) iş içinde bişiler almak lazm artk onun yanıdayken işe gidicem ne güzel ya bide onun iş yerinede gidicez ordakiler beni ilk görücekk neler yapsamm ne alsamm ne giysem ayy delikafadulden

tatlım sen sana en yakışanı bulursun merak etme
yerimseniben

canm çok saoll gelince hiç bişi bulamazsam söylerim sana cnm :)

anyalyada arkadaşm diktiriyo şuan hazirana düğünü 850 ve istediği model ve onun olucak kiralık falan değil .. bende buraya gelip burdamı diktirsem ozmn ya kafam karıştı şimdi CADIARZU 1 ay içinde falan hızlandırılmış dikerlermiki bilmiyorumkismile

çok son günlere bırakma en geç 2 ay öncesinden olsun çünkü diktikten sonra bi problem le karşılasırsan telafisine zaman kalsın

begy cim bence antalyada diktir sonrasında bi sorun olursa falan düzeltme şansın olurr hem.ve içine sinen bişey olurrr

ergül diye biri beni msnde ekledi şimdi kadınlar klübünden olduğunu ordan mailmi bulduğunu söylüyor aranızda öyle biri varmı arklar? anlamadm ben kimseye vermedmki mailimii??

canım son aya bırakma arkadaşlarımızın söylediği gibi telafilik bişey olursa engel olabilirsin ve hemde son aya bırakıpsan pahalıda olur canım a.s

ay o hazırlık ve heyecan bende de var, diğer hazırlıklar bitti saç rengimi bile değiştirmeyi düşünmüştüm valla o derece yani ama vize çıkmadı kaydirigubbakcemile3 . sanki böyle yeni bir hayata başlayacakmışım gibi hissediyorum yaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan .

cnm düğün istda ama nası yapıcam ? olurmu sence?

ya bak ne yap biliyor musun gelinliğini bi güzel yaptır antalyada.eğer karşı taraf bu konuyla ilgili bişey söylerse burda fiyatlar daha uygundu diye burda yaptırmak istedim dersin.sonra zaten gelinliği güzelce kutuya yerleştiriyorlar.istanbula gidene kadar evinde asarsın,istanbula giderken tekrar güzelce kutuya koyar orda günü gelene kadar yine bi yere asarsın.sonra düğün günü güzelce giyersinnn.sonraaa onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine:)))böyleydi di mi bu söz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…