331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr dün benmkini orda iki kişi kavga etmiş herkes ceza almışş off sinir oldm bak gece çıkrmışlar bunları dağa süründürmüşler flan uyutmamışlarda gece 12de koğuşlar açılıcak demişler öyle beklemişler sonra dışarda üstleri çamur içindee dün çok sinirliydi e bnmde aklım kaldı ya :1no2:

geçmiş olsun

şafak 32 turkbayragi
çeyiz hazırlamaktan bayadır girmedim buraya

kötü olmuş canım yaa askeriye böyle işte 1 kişinin hatasını hepsi çekiyor

yahu bu bir iki kişinin cezasını çektirmiyolarmı uyuz oluyorum
ama üzülme canım sağlıklı sıhhatli ya çektiği çile geçmişte kalır üzülme

benimkide dün akşam aradı sinirlenmiş uyuz olmuş önümdeki adam tam 1 saat telefonla konuştu ya 10 dk 15 dk deil insan biraz anlayışlı olur dio
gerçektende biz gittiğinden beri sadece tartıştığımız bi gün yarım saat konuştuk=)))
geri kalanlarda hep diodu hayatım sıra var yeter sesini duydum sonra yine ararım diyodu düşünceli sevgilim benim

kıslar bu arada 331. dönemde çerkezköye 400-500 kişi gitmişti 333.dönemlerden 61 kişi gelmiş sadece şaka gibii=))

gerçekten ya 2 kişinin kavgası nelere mal oldu burdan beni bile etkiledii off yamafoldumben

geçmiş olsun

şafak 32 turkbayragi
çeyiz hazırlamaktan bayadır girmedim buraya

canım bizden buraya girmekten çeyize yazamıyoruz boshayallersmile
ama ben çeyizede bakıyorumda yazmıyorum arada yazıyorum canım olumunekankayizsmile

herkese tünaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus . nasılsınız kızlar..... ayyyyyy 33 şafak yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi bitsin şu 3 lerde kaydirigubbakcemile3 .

üüf canısım ya geçmiş olsun begy cim

sıkma canıını uzatmasınlar yeterki sürünsünler boşver hayatsı

kızlar diğer topiklerden birinde okudum çok güzeldi, sizinde okumanızı istedim :)
BUYRUNN...

kadın dediğin ..
Bir kadın çocuktur aslında… Çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şef...kati göstermesini ister.Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını… Ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez. Söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister.Yani... bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..

Bir kadın güçlüdür aslında...

Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez. ıster ki, erkeğin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler. Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir. Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgidir aslında...

ıçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever; ama, tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer alamazsınız. Her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri ”acımak" duygusudur.

Bir kadın yalnızdır aslında...

Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız, onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadın çılgındır aslında...

Neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez. Üreticiliğinin sınırı yoktur ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler. Hoyratça harcamaz üreticiliğini. Sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz!

............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!!

....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!

öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......

Eşit olsun diye......

kolun biraz altında...

Korunsun diye...!!!

KALP HıZASINDA SEVıLSıN DıYE!!!

CAN DÜNDAR

üüf canısım ya geçmiş olsun begy cim

sıkma canıını uzatmasınlar yeterki sürünsünler boşver hayatsı

saol cnm ama elimde değil işte aklım orda aramazda bugn dün çok fenaydı konuşamadk bile hmn kapattık ( ne kavga ediyosn be adam işte askeriye orasıı bilmiyolarmıı mafoldumben

ızin verir misin, seni kurabilir miyim? Seni yeniden yazabilir miyim? Kendi içimde senden bambaşka bir sen çıkarabilir miyim? Sonra tutup seni onunla yarıştırabilir miyim? Sonrasında, ona uymuyorsun, diye canını acıtabilir miyim? Aşk basit bir kurma eylemidir ve seven ve sevilen arasındaki ilişki zannedildiği kadar da ...çok değildir.Sevilen fark eder sonunda: Sevdiğin ben değilim.Seven fark eder: Sevdiğim sen değilsin.

bulup bulup kopyalıyom:)) arada çerez niyetine

hoşgeldin çilek evet bayadır gelmiyodun

hoşbulduk cnm sağol
ben hiç konuşamadım nişanlımla dünde bugünde.
ne kadar 333 ngitmiş hiç bilmiyorum bilmiyorumkismileama meerak ettim şimdi

hoşbulduk cnm sağol
ben hiç konuşamadım nişanlımla dünde bugünde.
ne kadar 333 ngitmiş hiç bilmiyorum bilmiyorumkismileama meerak ettim şimdi

arar canım bu sıralar bi çokl yerde denetim falan oluyomus bugünde eşim aradı beni bi panikle evlilik cüzdanını kimlik fotokopimi falan istiyolarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…