ne yani anlamadın sadece daha iyimi anladın tam anlamadınmı
iyice bulandırıyım işi hihoyyyt delikafadulden
kızlarr dün benmkini orda iki kişi kavga etmiş herkes ceza almışş off sinir oldm bakgece çıkrmışlar bunları dağa süründürmüşler flan uyutmamışlarda gece 12de koğuşlar açılıcak demişler öyle beklemişler sonra dışarda üstleri çamur içindee dün çok sinirliydi e bnmde aklım kaldı ya :1no2:
kızlarr dün benmkini orda iki kişi kavga etmiş herkes ceza almışş off sinir oldm bakgece çıkrmışlar bunları dağa süründürmüşler flan uyutmamışlarda gece 12de koğuşlar açılıcak demişler öyle beklemişler sonra dışarda üstleri çamur içindee dün çok sinirliydi e bnmde aklım kaldı ya :1no2:
geçmiş olsun
şafak 32 turkbayragi
çeyiz hazırlamaktan bayadır girmedim buraya
geçmiş olsun
şafak 32 turkbayragi
çeyiz hazırlamaktan bayadır girmedim buraya
herkese tünaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus . nasılsınız kızlar..... ayyyyyy 33 şafak yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi bitsin şu 3 lerde kaydirigubbakcemile3 .
üüf canısım ya geçmiş olsun begy cim
sıkma canıını uzatmasınlar yeterki sürünsünler boşver hayatsı
hoşgeldin çilek evet bayadır gelmiyodun
hoşbulduk cnm sağol
ben hiç konuşamadım nişanlımla dünde bugünde.
ne kadar 333 ngitmiş hiç bilmiyorum bilmiyorumkismileama meerak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?