331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağzındaki diş kadar kaldı sevdiceğimm

bu arada bizim de aslında 32 değil 37 amma normal sayıyorum ben

gerisini saymak yok

Kıs ama bir gün eksildi die ağzım kulaklarımda ne önemli bir şeymiiş o bir gün =))

Kıs ama bir gün eksildi die ağzım kulaklarımda ne önemli bir şeymiiş o bir gün =))

kız iden ne şanslısınız ya yolacam o saçını he alsanaalsanasmile
benim aşkımta tatbikatta izmire gitmişlerdi 2 hafta önce, bu cuma günü gelicekler kısmetse 2 haftadır ormanda çadırda yatıyolar ya mafoldumben

Kıs nazar etme nolur iste seninde olur =)))
Aman öyle böyle canları saolsun bitecek elbet

kızlarr günaydın iden gözünöydın tatlım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah

günaydınn kıslarrr :)) şafak 31 zemuszemus benmde 16 mayıs idenn süperr hadi gelinn yaa özledikk

beggy daha dün hava atıyodun 31 de noollduuu =))))
hahahaha
kızım acayip temiz için heee ne dilesem oliyiii =)))
yada kendimi bi halt sanıyorum haha

kız neden hava atyım kii :)) herkesn gelsin 16 mayıstaa :)
biletinide aldmm oleyy tek eksikk gelmesii :1hug:

demekk baya içerlemişsn senn ayy canmm kaydirigubbakcemile5 neysee hadi seninde 16 mayıs opuyorumnanaktan of az kaldıkça zaman iice sıkılıorm yaa

Son düzenleme:
demekk baya içerlemişsn senn ayy canmm kaydirigubbakcemile5 neysee hadi seninde 16 mayıs opuyorumnanaktan of az kaldıkça zaman iice sıkılıorm yaa

heralde içerledim 1 gün ne demek bilionmu seeennn =)))) düşünsene benimki yada bi başkasınınki 15 mayısta çıktığınııı =)))

delikafadulden bnmki artvinde muğlaya 3 gün yol izni veriolarmış 15 mayıs çıkan varr ama neyseki burda yokta gözümüüz görmüyoo delikafadulden

delikafadulden bnmki artvinde muğlaya 3 gün yol izni veriolarmış 15 mayıs çıkan varr ama neyseki burda yokta gözümüüz görmüyoo delikafadulden

bizimde bi kişi 15 mayısta çıkıomuş çerkezköyden şırnaka geri kala hepsi 16-17 diye dağılıyomuş :)) evet ya burda 15 inde çıkan yok iyiiki =)

Bak... Domuzların önüne inciler serilmez... Mücevherlerden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez... Ne farkeder ki kör insan için elmas da bir camda... Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…