3310 Mutluluğu…

bubendegilim

Görümceleri koruma derneği başkanı🌹
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
7.455
24.755
263
Merhabaynn sitenin güzel kadınları;
Başlığı okuyunca bir ergen olmadığımı ve aslında derdimin bir telefon olmadığını anlamışsınızdır.
Şu sıralar yani yaklaşık 1 yıldır, ciddi anlamsa mutsuzum. Evlilik , doğum,pandemi, aile içinde sıkıntılar derken gerçekten artık toparlanamıyorum.
Bugün markette bir anneye rastladım. Bebek bezi alırken o da yanımda bakıyordu. Sonra telefonda birine alamayacağım çok pahalı dediğini duydum.
Almayı teklif etmek istedim ama yapamadım. Kimseyi rencide etmek istemiyorum çünkü. Ama alamayışı canımı acayip sıktı.
Mamalara bakayım dedim 150₺ den aşağı almak istediğim mama yok.
Telefonum çok yavaşladı. Hadi değişeyim dedim 5-6 binden başlıyor normal modeller.
Aradaşlar gidişat nereye gidiyor ? Artık cidden mutlu olmak çok zor.

Sürekli eskileri düşünür oldum. Eskiden 3310 vermişti amcam bana. Kendi yıllarca kullandığı telefonu benim için hazineydi resmen. O zamanlar çok mutluyduk. Şimdi ne oldu da hepimiz birden mutsuzlaştık? Bununla nasıl başa çıkacağız ? Cidden aklım almıyor…

Siyasi yorum yapıp konunuzu baltalamak istemiyorum ama şu anki berbat halimizin sorumluları belli. Sormaya bile gerek yok.

Benim gri Samsung sürgülü telefon vardı birde Musa Musa Gülşah Gülşah çalan müzik ah ah çocukluğum aklıma geldi 10.000 SMS vardı 3 haftada biterdi

Siyasi yorum yapıp konunuzu baltalamak istemiyorum ama şu anki berbat halimizin sorumluları belli. Sormaya bile gerek yok.
Evet siyasi yorum yapmayı bende istemiyorum. Ama bu gidişat kim gelirse gelsin asla değişmeyecek gibi.

Benim gri Samsung sürgülü telefon vardı birde Musa Musa Gülşah Gülşah çalan müzik ah ah çocukluğum aklıma geldi 10.000 SMS vardı 3 haftada biterdi
Çapkın bi kızçeydim. 10 bin sms i 3 oğlanla harcadım dı dhbdjd

Dünyanın çivisi çıkıyor. Bir anne evladına bez alamıyor, mamayı alacak gücü yok yazık ülkeme gerçekten yazık alım gücümüz iyice tükeniyor artık ve kimsenin dur dediği yok
Şimdi bi sivri zeka gelir BİMDEN ALIR der. Demeyin ablacım, bimden almak çare değil. Ayrıca sma ve benzeri en iyi mamalar varken ben neden bimden alayım ki ? İnsan kendisi taş yese doyar ama evladına en iyisini ister.

Şimdi bi sivri zeka gelir BİMDEN ALIR der. Demeyin ablacım, bimden almak çare değil. Ayrıca sma ve benzeri en iyi mamalar varken ben neden bimden alayım ki ? İnsan kendisi taş yese doyar ama evladına en iyisini ister.
Bim bile pahalı

Aynen öyle bimden almak çaremi ki valla bimde artık çok pahalı pandemi boyunca tüm fiyatlarını iyice arttırdılar yani bime bile gücü yetmiyo insanların artık

Bizim ulkemizde tartisilacak cok sey var
Ama artik kuraklik ve enerji krizi de var, tum dunyayi etkileyen bir durum.
Birde farkli senaryolarda var Paris anlasmasinin ayrintilarina dair yazilar denk geldi..
Durup dusununce aklimi yitirecek gibi oluyorum..

nereden alınacağını ya da alınamayacağını yazardım da ban sebebi yazamıyorumm siz anlayınnn

Geçen ped aldım 20 TL.ayda bir ped alıyoruz eskiden 2-3 liraydı.
Dün tuz aldık küçük sofra tuzu 3.5 TL olmuş 25 krs du bı ara ya.
Bugün pazardan ıspanak alay dedim kilosu 10 TL 10
Markete,pazara gitmeye korkuyorum.hayiir kendi ihtiyaclarimi geçtim mecburi alınacaklar var.
Artık market,marka falan ayrımı da yapmıyorum ya

Yalnizim yalnızım yalnız
Çek git bebeğim uzaklara ama çek giiiiiiit bavulunu topla bebeğim ceeeekkk giiittt

Böyle atmaca gibi oldum yemin ederim. Ucuzu kovalıyorum bir şeyden uygun bulunca stokluyorum , sanki bitmeyecekmiş gibi. Ayrıntıları nedir anlaşmanın diye sormaya korkuyorum.

En acısı o cidden ya. Migros , makro center falan gezerken insan kendini böyle seyahat etmişte dolar kuruyla alışveriş yapıyor falan sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…