- 21 Aralık 2014
- 9.055
- 27.873
- 798
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Keşkeeemm o yaşlar bi araya toplanıp yanaydıBize iyi oldu iyi ben çok memnunum ohhh canıma değsin bazen kurunun yanında yaşda yanması gerekir
Böyle atmaca gibi oldum yemin ederim. Ucuzu kovalıyorumbir şeyden uygun bulunca stokluyorum , sanki bitmeyecekmiş gibi. Ayrıntıları nedir anlaşmanın diye sormaya korkuyorum.
Ben çok seviyorum ya halen dinlerim gözlerinin yeşilini özledim vsvsYalnizim yalnızım yalnız
Çek git bebeğim uzaklara ama çek giiiiiiit bavulunu topla bebeğim ceeeekkk giiittt
Ben artık dinlemem de önceden dinliyorumBen çok seviyorum ya halen dinlerim gözlerinin yeşilini özledim vsvs
Geçen hafta marketten çıktım bir fişe baktım bir poşeteEn acısı o cidden ya. Migros , makro center falan gezerken insan kendini böyle seyahat etmişte dolar kuruyla alışveriş yapıyor falan sanıyor
Sizde çapkınmışsınızEskiden insanlar kontörleri bitmesin diye “Nasılsın” diyalogunu çalıp kapatırlardı. “Açma sadece hal hatır soruyor aramıyor” derdik.
Benim lisede biri beni aradığında “Yusuf Güney-Rafet El Roman Aşk” çalıyordu. Benim lisedeki herifle şarkımızdı. İlk zamanlar bana açma telefonu şarkıyı dinliyorum diyordu saatlerce çalardı. Arıyor mu şarkıyı mı dinliyordu anlayamıyordum ama hiç açmazdım. İlişkinin sonlarına dogru söylene söylene neden açmıyorsun yaaaa diyordu. Şarkıyı dinleyip dinlemediğini nerden biliyim kavgası ediyorduk.
Bide 30 bin sms’i 15 günde bitirmistim. Benimle bile konusmadın nasıl bitti bu smsler diyip kavga etmişti. Gerci ben o sms’leri karşı lisedeki cocukla siirleserek bitirmistim.
Simdi full internet. O zaman internete erismek lüks gibi birseydi.
Konuyu siyasete getirmemek icin yukarıda sacmaladım. Ama siz oraları baska bi sekilde okuyun anlayacaksınız.
En acısı o cidden ya. Migros , makro center falan gezerken insan kendini böyle seyahat etmişte dolar kuruyla alışveriş yapıyor falan sanıyor
Ben asgari ücret 790 TL iken işe başladım bimden alışveriş yapardım 70 TL herşeyi alırdım A da Z ye şimdi bı yağ 70 TLGeçen ped aldım 20 TL.ayda bir ped alıyoruz eskiden 2-3 liraydı.
Dün tuz aldık küçük sofra tuzu 3.5 TL olmuş25 krs du bı ara ya.
Bugün pazardan ıspanak alay dedim kilosu 10 TL 10
Markete,pazara gitmeye korkuyorum.hayiir kendi ihtiyaclarimi geçtim mecburi alınacaklar var.
Artık market,marka falan ayrımı da yapmıyorum ya
yaş biz değilmiydik ayol yoksa kurumuyduk beynim yandııKeşkeeemm o yaşlar bi araya toplanıp yanaydı
Seni özlemek vardı birdeBen çok seviyorum ya halen dinlerim gözlerinin yeşilini özledim vsvs
Biz nemliyizyaş biz değilmiydik ayol yoksa kurumuyduk beynim yandıı
Eskiden peynir 7₺ idi. Şimdi 7₺ ye çıkolata yok. Ne bileyim haftalık harçlığım 5₺ idi ve onunla ziyafet çekerdim.Ben asgari ücret 790 TL iken işe başladım bimden alışveriş yapardım 70 TL herşeyi alırdım A da Z ye şimdi bı yağ 70 TL
85 TL ye sıvı yağ aldım saklıyorumBen asgari ücret 790 TL iken işe başladım bimden alışveriş yapardım 70 TL herşeyi alırdım A da Z ye şimdi bı yağ 70 TL
lcw den bir eşofman altına 100 tl verdim geçen hafta.içime oturdu lcw de lüks olmuşşYani kıçı kırık zara bile 600liraya kazak satıyor artık. Lüks bir marka değil belki orta segmenttir, saçma sapan markalar 200e iteklemeye calısıyor, kazak örnek. Bunu gıdayla da degerlendirince insanların mutlu olamaması cok normal. Yarı fiyatına bile almamamız gereken seylere tonlarca para dökmek zorundayız.
Of iyimser düşünmek istiyorum ben . Sizce bu durum düzelir mi peki ?Yani kıçı kırık zara bile 600liraya kazak satıyor artık. Lüks bir marka değil belki orta segmenttir, saçma sapan markalar 200e iteklemeye calısıyor, kazak örnek. Bunu gıdayla da degerlendirince insanların mutlu olamaması cok normal. Yarı fiyatına bile almamamız gereken seylere tonlarca para dökmek zorundayız.
DeFacto 1000 liraya mont satıyormus DeFacto yalcw den bir eşofman altına 100 tl verdim geçen hafta.içime oturdu lcw de lüks olmuşş
Bimde 3 kilo yoğurt 17 TL olmuş önceden 5 tlydiEskiden peynir 7₺ idi. Şimdi 7₺ ye çıkolata yok. Ne bileyim haftalık harçlığım 5₺ idi ve onunla ziyafet çekerdim.
Türkiyede ayaklanma olmazsa fiyatlar ciktikca cikicak.Merhabaynn sitenin güzel kadınları;
Başlığı okuyunca bir ergen olmadığımı ve aslında derdimin bir telefon olmadığını anlamışsınızdır.
Şu sıralar yani yaklaşık 1 yıldır, ciddi anlamsa mutsuzum. Evlilik , doğum,pandemi, aile içinde sıkıntılar derken gerçekten artık toparlanamıyorum.
Bugün markette bir anneye rastladım. Bebek bezi alırken o da yanımda bakıyordu. Sonra telefonda birine alamayacağım çok pahalı dediğini duydum.
Almayı teklif etmek istedim ama yapamadım. Kimseyi rencide etmek istemiyorum çünkü. Ama alamayışı canımı acayip sıktı.
Mamalara bakayım dedim 150₺ den aşağı almak istediğim mama yok.
Telefonum çok yavaşladı. Hadi değişeyim dedim 5-6 binden başlıyor normal modeller.
Aradaşlar gidişat nereye gidiyor ? Artık cidden mutlu olmak çok zor.
Sürekli eskileri düşünür oldum. Eskiden 3310 vermişti amcam bana. Kendi yıllarca kullandığı telefonu benim için hazineydi resmen. O zamanlar çok mutluyduk. Şimdi ne oldu da hepimiz birden mutsuzlaştık? Bununla nasıl başa çıkacağız ? Cidden aklım almıyor…
Psikolojimi bozucam ama terapi fiyatı 800₺ olmuş85 TL ye sıvı yağ aldım saklıyorum
Eşime ucuz bulursan al pahaliyi kullanmaya elim varmiyor dedim de yazık adam psikiyatri fiyatlarını duyunca tamam hayatım dedi
300 liraya bir market alışverişi yapmıştım 12-13 sene önce annem yardıma gelmişti taksi tutup eve dönmüştük hey gidi günler heyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?