- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
HahahahajaTwitter'da bir tane video vardı, ben bu zamları/vergileri fikilerek ödemek istiyorum, devlet gelsin beni fiksin valla bak, öyle ödemiş olayım diye, o geldi aklıma. Bulup koyayım.
Vergi, ayıplı.
Yorumlar da efsane olmuş yalnızHahahahaja
:)Benim kizim 4 yasinda. Sadece aylik taksit tutari 1.500 tl. Yani 1500 cok degil ki . Artik kiralar dahi 1500 degil
Kedi böreği diye okudum ben bunu. 1 saniye içinde insanın aklından geçebilen düşünce sayısı azımsanamayacak kadarmış. Salak bir şekilde kediden yapılma börek bile sandımAma Vive kıyamaz kedilerine bile dedim. Sonra kediler için pişirilen bir börek mi, aynısının köpekler için pişirileni var mı ki ben de yavruma pişirsem dedim.
Daha sonra bu düşünceler normal değil, git yat dedim.
Savunmam inanılmaz uykusuz bir haldeydim, yeni toparlıyorum sayılır.
Ha bu arada elektriğe %40 ile %50 zam gerekliymiş! Gelecekmiş.
Geçinemiyoruz herşey aşırı pahalı, çok aç kalırsak kedi böreği yaparızşunu değerlendirmek niyetindeyim, 6,5 külo bize bir kış yeter
Bakarsınız ya öyle tatlılar ki neşe katıyorlarYaaa çok tatlı vive bende eve istiyorum ama bakamam diye almıyorum.
Seninkine bayıldım
Bakarsınız ya öyle tatlılar ki neşe katıyorlar
Benim ki şuan ağzında faresi sağa sola bişeyler söyleyerek koşturuyor
Gündüz uyuyolar genelde ama işte tatil filan bırakıp gidecek birini bulmak zor ona göre ayarlamak gerekiyorÇalışıyorum evde yokum o yüzden bakamam gibime geliyor.
Hayvana eziyet etmek istemiyorum ama çok tatlılar
Gündüz uyuyolar genelde ama işte tatil filan bırakıp gidecek birini bulmak zor ona göre ayarlamak gerekiyor
Bence hayvan dostu oteller artmalı çok az seçenek ve pahalı
Tatilden tatile koştuğumuz gözümüzü kapatıp haritadan yer seçip gittiğimiz günler olması dileğiyleTatile gittiğim yok zaten sjdkskd
Çalışırken evde yalnız kalırsa sıkılır mı hayvan onu bilemiyorum.
Yaaa çok tatlı vive bende eve istiyorum ama bakamam diye almıyorum.
Seninkine bayıldım
Bakımı en kolay hayvan kedidir kiBende dört dene var, girince alışıyorsun suya
Tatilden tatile koştuğumuz gözümüzü kapatıp haritadan yer seçip gittiğimiz günler olması dileğiyle
Yaaaaa valla alacağım bir tane cidden çok istiyorum
Sokakta baktıklarım var ama evde de istiyorum artık
Yaaaa bence koklamak yeterGeçinemiyoruz herşey aşırı pahalı, çok aç kalırsak kedi böreği yaparızşunu değerlendirmek niyetindeyim, 6,5 külo bize bir kış yeter
Al al pişman olmazsın, insanın ruhuna çok iyi geliyorlar
Tatilden tatile koştuğumuz ve bol paralı olduğumuz günler
Sankim bir rüya gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?