3310 Mutluluğu…

bizim yakınımızda sosyete pazarı var orda da tuzlu herşeyy.sosyete değilim fakirim diyorum indirim yapmıyor namıssızlar
Bir arkadaşım waikikiden pijama takımı almıstı bana hediye olarak yılbası cekilisinde. Ben begendim valla kalitesiz degildi uzun süre giydim yıkadım taş gibi duruyor hala.

Evet siyasi yorum yapmayı bende istemiyorum. Ama bu gidişat kim gelirse gelsin asla değişmeyecek gibi.
Siyasilerin hepsinin cani cehenneme hepsi kendi kesesinin pesinde.

Almanyada merkel 16 sene basbakanlik yaptı ulkeyi zenginlestirdigi gibi birtek daire ve araba sahibi oldu. Bizimkiler altin varaklari ederken halk acliktan kiriliyor fransiz ihtilalinin aynisi Türkiyede olursa şasmam.

Dediler ya bir ara bir muz al sende diye kolundaki kaç ailenin evi olabilecek saatli kravatlilar

Bir arkadaşım waikikiden pijama takımı almıstı bana hediye olarak yılbası cekilisinde. Ben begendim valla kalitesiz degildi uzun süre giydim yıkadım taş gibi duruyor hala.
yeri iyi de fiyatları çok pahalı.kıza 110 tl ye aldım pijama takımı.onu da 8 takside böldürdüm.bıktım ayol taksit taksit yaşamaktan.borcum hiçç bitmiyorrrrr

MÜJDE BİM GELDİ demesinler artıkın
Bence de demesinler
ben 790 TL maaş alıyordum tek çalışıyordum annem iki de kardeşim okuyordu onlar bide abimin borçları 200 kira 200 yakıt 100 lira alışveriş elektrik su 100 lira ödedim gerisi harçlık

Sanırım en çok biz 80-95 arası doğumlular etkilendik. Çünkü hayatın ucuz, kolay, dertsiz olduğu günleri hatırlıyoruz. Kp işçi maaşıyla 2 ev almış mesela. Ben dış ticaretçiyim eşim lojistikçi bir ev bile almak hayal bize. Belki 2000 sonrası doğanlar evet ev almak zor der geçer ama ben insanların çatır çatır ev aldığını hatırlıyorum. İstediğimiz kıyafetlerin alındığını hatırlıyorum. Zengin değildik ama kıyafet ayakkabı almak sorun değildi. Şimdi bir spor ayakkabı almadan 35 site gezip, mağaza dolaşıp fırsat kovalıyoruz. Gerçekten çok yoruldum ben de.

Ya geçen bir arkadaşım Amerikaya gitmiş. Marketi çekmiş inanamadım yaw. 1 kg kıyma 3$ Buraya kıyasla bile ucuz geldi yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…