- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Düzelmez bu saaten sonraOf iyimser düşünmek istiyorum ben . Sizce bu durum düzelir mi peki ?
Pazardan al kızlcw den bir eşofman altına 100 tl verdim geçen hafta.içime oturdu lcw de lüks olmuşş
Ama mutluyduk gerçekten deSeni özlemek vardı birdeapaçiydik ama mutluyduk be yaaa
neyyyyyy?evdeki montları giymeyip camekan latayım bari.görüp görebileceğim son montlar olabiler deeeDeFacto 1000 liraya mont satıyormus DeFacto ya
Hayat bize wakiki değil demekkiDeFacto 1000 liraya mont satıyormus DeFacto ya
MÜJDE BİM GELDİ demesinler artıkınBimde 3 kilo yoğurt 17 TL olmuş önceden 5 tlydi
bizim yakınımızda sosyete pazarı var orda da tuzlu herşeyy.sosyete değilim fakirim diyorum indirim yapmıyor namıssızlarPazardan al kızben geçen pazardan aldım 35₺ güzeldi valla
Defacto Suni Kürk Yaka Detaylı Cepli Kuşaklı Kaşe Kaban Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ay rüküş bide totom daha güzel bundanneyyyyyy?evdeki montları giymeyip camekan latayım bari.görüp görebileceğim son montlar olabiler deee
Sağ ol canımDüzelmez bu saaten sonra
Ayyy aklıma şey geldii. Abi öğrenciyiz indir demiştimmm adamda anasın satm herkes öğrenci demiştibizim yakınımızda sosyete pazarı var orda da tuzlu herşeyy.sosyete değilim fakirim diyorum indirim yapmıyor namıssızlar
Bir arkadaşım waikikiden pijama takımı almıstı bana hediye olarak yılbası cekilisinde. Ben begendim valla kalitesiz degildi uzun süre giydim yıkadım taş gibi duruyor hala.bizim yakınımızda sosyete pazarı var orda da tuzlu herşeyy.sosyete değilim fakirim diyorum indirim yapmıyor namıssızlar
ağzım açık kaldı ama gene de sen yanılıyorsun 1000 tl değil ki 999 tl imiş.ucuz yaniiiDefacto Suni Kürk Yaka Detaylı Cepli Kuşaklı Kaşe Kaban Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ay rüküş bide totom daha güzel bundan
Black friday bekliyorum bir umut…
Siyasilerin hepsinin cani cehenneme hepsi kendi kesesinin pesinde.Evet siyasi yorum yapmayı bende istemiyorum. Ama bu gidişat kim gelirse gelsin asla değişmeyecek gibi.
Aşkı memnu da bırak insanlar mücevherlerimizi konuşsun diyen Firdevs yöreoğlu LCW reklam yüzü olmus. Hayat işte nerden nereye……Hayat bize wakiki değil demekki
yeri iyi de fiyatları çok pahalı.kıza 110 tl ye aldım pijama takımı.onu da 8 takside böldürdüm.bıktım ayol taksit taksit yaşamaktan.borcum hiçç bitmiyorrrrrBir arkadaşım waikikiden pijama takımı almıstı bana hediye olarak yılbası cekilisinde. Ben begendim valla kalitesiz degildi uzun süre giydim yıkadım taş gibi duruyor hala.
Bence de demesinlerMÜJDE BİM GELDİ demesinler artıkın
Bir lira icin kasiyer döven müşteri!!! Show haber sizin icin harika bir haber çekti! Yayındaağzım açık kaldı ama gene de sen yanılıyorsun 1000 tl değil ki 999 tl imiş.ucuz yaniii
Ya geçen bir arkadaşım Amerikaya gitmiş. Marketi çekmiş inanamadım yaw. 1 kg kıyma 3$ Buraya kıyasla bile ucuz geldi yine.Siyasilerin hepsinin cani cehenneme hepsi kendi kesesinin pesinde.
Almanyada merkel 16 sene basbakanlik yaptı ulkeyi zenginlestirdigi gibi birtek daire ve araba sahibi oldu. Bizimkiler altin varaklari ederken halk acliktan kiriliyor fransiz ihtilalinin aynisi Türkiyede olursa şasmam.
Dediler ya bir ara bir muz al sende diye kolundaki kaç ailenin evi olabilecek saatli kravatlilar
Gercekler acıdır baklava tatlı o zaman neymiş baklava gerçek değilmişSağ ol canımiçimize ettin ! Umut tohumları ek be kadın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?