tşk hoşgeldin....İyi akşamlar kızlar
ben iyiyim çok şükür askerimde iyi,bu hafta gidecektik kızlarla iptalmiş büyük ihtimal çarşısabır sabır işte kızlarr ben size ne sorucam asıl hani çıkış tarihlerini konuşmuşsunuz sayfaları okudumda mesela gökhan hiç izin kullanmadı ama biz 19 mayısta çıkıcaz diyo,daha liste fln asılmamışta bigün konu olmuş 18-19 mayıs demişler 17 değilmiki çıkış???????
tşk hoşgeldin....
iiim çok şükür,seni sormalı??Hoşbulduk.Nasılsınız,keyifler nasıl?
Bende iyim çok şükür:)iiim çok şükür,seni sormalı??
ewet benim ark ımn eşi elazığda onunda çıkışı 19 mayıs mış( bakalım bizimkiler nolcak
eşimde izin kullanmadı,ama çıkış 17 si... 18-19 değil onlar sadece asgeriyede konuşulan laflar... doğru değiller yani.. heliki 19 hiç değildir
yerine göre değişiomuş o ugur öyle dedi başta 17 diodu şimdi kesin 18 dio bnde anlamadım bişi listeyi sormadım ama asılmıştır herhalde yoksa o kadar emin 18 demezdi
Tezkere hesaplamak için bir program varmış sanırım benimkinin komutanı gel seninkini hesaplayalım demiş 18 mayıs ta bitiyo olarak göstermiş program komutanda onaylamış bunu yani.Ama sanırım ondan yol iznini düşüyolar uzaklığına göre 1,2 yada 3 gün önce geliyolar diye biliyorum
Ulaşılabilir belki çünkü benimki pc den anlar program falan yani.Komutanıda ona yaptırmıştı.Ona sorayım bi bunu benayy kızlar valla benimde aklım karıştı 17-18-19 üçünden biri ama hangisi:26:bu kadar bekledik 1 gün daha bekleriz diyoruzda saatler bile önemli bizim için dimibende konuştuktan sonra sizin yazdıklarınızı okudum yani liste olayını,yarın sorarım asıldımı acaba:26:elfida o programa biz ulaşamayız dimi netten sevabına hepinizinkini hesaplardım valla
ayy kızlar valla benimde aklım karıştı 17-18-19 üçünden biri ama hangisi:26:bu kadar bekledik 1 gün daha bekleriz diyoruzda saatler bile önemli bizim için dimibende konuştuktan sonra sizin yazdıklarınızı okudum yani liste olayını,yarın sorarım asıldımı acaba:26:elfida o programa biz ulaşamayız dimi netten sevabına hepinizinkini hesaplardım valla
Amin cümlemize
Selam şekerler:80::80::80:
Nasılsınız bakalım?
nolllllllllllllllduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uyumuş dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,:) demiştik sanaaaçok mersi cnm
kızlaaaaaaar süper bir program indirdim netten şafak ve tezkere tarihi hesaplama die ama şöyle bir sorun var çıkış tarihini aynen aktarıyorum:12.07.2016 töbe töbe bu neee
Selam şekerler:80::80::80:
Nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?