meraba merabalisteler belli olmuş ya çoğu yerde,çıkış tarihleri asılmış.ama benim eşim bell ideği ldio sölemio kesin.. haber alan varmı listeleri asılan askeri olan:)
Süpermişş:))Ekranda o tarihi görünce çok şaşırmış olmalısın:))Okadar beklediğimizi düşünsenize:)))kızlaaaaaaar süper bir program indirdim netten şafak ve tezkere tarihi hesaplama die ama şöyle bir sorun var çıkış tarihini aynen aktarıyorum:12.07.2016 töbe töbe bu neee
way çok iyiymişş yaa:)
ben kaç ay bölümüne 5.5 yazdım 55 ay olarak hesaplamış galba5 ay yazınca kesin çıkış tarihi 12.05.2011 çıkıyo eee bizimkiler 5 ay 6 gün yaptıya bu tarihe 6 gün eklersek kesin çıkış izinsiz:18.05.2011 oluyo bide askerlik durumu:yeşil diyo yani anlamı kurtuluşmuş hesapladım işte vatana millete hayırlı olsun
Süpermişş:))Ekranda o tarihi görünce çok şaşırmış olmalısın:))Okadar beklediğimizi düşünsenize:)))
bizimkininde hala belli olmadı ama uzun dönemlerin deneyimlerinde dayanarak 16 mayısı 17 mayısa bağlayan gece çıkıcaklarmış..Ay ben aylar önceden aldım bile uçak biletini %50 indirimden
nolllllllllllllllduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uyumuş dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,:) demiştik sanaaa
e normal,asker beklioruz:)ayy evet cnmcım uyumuşş..Nebiliyim bazen geliyorlar bana işte
onu bende indirdim,bide şafakla ilgili yorumda var koptum:) yanlış hesapladı uzun çıktı baya yazan nott kopardı beni:)) bence bekleyip görelim gerisi hikaye:)ben kaç ay bölümüne 5.5 yazdım 55 ay olarak hesaplamış galba5 ay yazınca kesin çıkış tarihi 12.05.2011 çıkıyo eee bizimkiler 5 ay 6 gün yaptıya bu tarihe 6 gün eklersek kesin çıkış izinsiz:18.05.2011 oluyo bide askerlik durumu:yeşil diyo yani anlamı kurtuluşmuş hesapladım işte vatana millete hayırlı olsun
Hoşgeldin,
Ne olduğunu bilmiyorum ama bendende gözünaydın:))
aynen o tarihler olucak bencede.... ofs gelsinlerrrrrrrrrrrrbizimkininde hala belli olmadı ama uzun dönemlerin deneyimlerinde dayanarak 16 mayısı 17 mayısa bağlayan gece çıkıcaklarmış..Ay ben aylar önceden aldım bile uçak biletini %50 indirimden
dün eşimle cepten msn yapıoduk,aniden baskın olmuş bizimki yırtmış sora konuşurken bi sessizlik ben ikilemde kaldım uyuyamıkaldı yoksa telimi yakalattı die..Azıcık bunalımdım gecede saolsun kızçelerim beni rahatlattı
Meğersem uyuyakalmışş ohh nası rahatladım ama sabaha kadar uyuyamadım o ayrı.
Süpermişş:))Ekranda o tarihi görünce çok şaşırmış olmalısın:))Okadar beklediğimizi düşünsenize:)))
onu bende indirdim,bide şafakla ilgili yorumda var koptum:) yanlış hesapladı uzun çıktı baya yazan nott kopardı beni:)) bence bekleyip görelim gerisi hikaye:)
sorma elfida 2016yı görünce şükrettim halimize
jasminn canım biletin hayırlı olsun;ogün bulutların arasından süzülüp,kanatlanıcaksın aşkının yanına...
bizimki hastası zaten,deli gibi oynuyo evde bende oynuommmmmmtam tersi olcak şekerim aşkımcım kanatlanıp süzülüpp aşk yuvamızın göbeğineee düşüvercek..
Ve ona yapacağım süprizlee bayılcakkkk..
laf aramızda para biriktirmiştim benimki playstation3 alcam eve kurcaam o gelince sevinçten uççakkk..
ayy heyecanlandımm anlatırken valllaaa
aynen o tarihler olucak bencede.... ofs gelsinlerrrrrrrrrrrr
aynen öyle hayatım dün gibi yaa 12 aralık bak geçti iştee 53 günük kaldıı hatta siz varmıydınız bilmiyorum o zaman topikte ben bi fikir üretmiştim çok beğenilmişti,günleri değil tek günü hesaplıyoduk gözümüze daha az geliyodu mesela şu anda tam 7 adet pazar günümüz var 8.pazarı sayma zaten 2-3 gün kalıyo çıkışlarına şafak 7 pazar
aynen öyle hayatım dün gibi yaa 12 aralık bak geçti iştee 53 günük kaldıı hatta siz varmıydınız bilmiyorum o zaman topikte ben bi fikir üretmiştim çok beğenilmişti,günleri değil tek günü hesaplıyoduk gözümüze daha az geliyodu mesela şu anda tam 7 adet pazar günümüz var 8.pazarı sayma zaten 2-3 gün kalıyo çıkışlarına şafak 7 pazar
Ben hatırlıyorum:))Hatta çok bunaldığım zamanlar o açıdan düşünüyorum birazda olsa rahatlıyorum:)aynen öyle hayatım dün gibi yaa 12 aralık bak geçti iştee 53 günük kaldıı hatta siz varmıydınız bilmiyorum o zaman topikte ben bi fikir üretmiştim çok beğenilmişti,günleri değil tek günü hesaplıyoduk gözümüze daha az geliyodu mesela şu anda tam 7 adet pazar günümüz var 8.pazarı sayma zaten 2-3 gün kalıyo çıkışlarına şafak 7 pazar
bizimki hastası zaten,deli gibi oynuyo evde bende oynuommmmmmpp ya bende bi slayt gösterisi yapmak istiyorumiromantik olsun die:) yemin törenindeki resimler,daha öncekileri birleştirp slow şarkıyla birleştirmek gibi. geldiği gecede evimizde açıp birlikte o günleri atlattık demek istiyorum.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?