337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

vayyyy süper fikirrrrr
fikrini bende çalabilirmiyimm ama bana yardım edersen nası yapcaz hangi programmdan falan edersin dimi hacı:13:

Ben hatırlıyorum:))Hatta çok bunaldığım zamanlar o açıdan düşünüyorum birazda olsa rahatlıyorum:)

evet yaa yumi hatırladım o günleri pazarları sayıyorduk az gelioduu..
hey gidi günler heyyy gözü körolasıca günlerrr

evet ya süper oluyo öyle düşünürsek 7 pazarcıkjasmin benimkide playstationa bayılır süper düşünmüşsün:13:uykum geldi yavaştan gidiyim rüyanızda askerinizi görünn hepinizi öptüm bebişlerr

ayy evet yaa en son ben bıraktığımda 19'du..geçiyo zaman yaa bak moralim yerine geldi

bende gelince ilk görüştüğümüz gün pasta yaptırayım ve bi cafeyle anlaşıp ona süpriz yapayım diyorum

çok güzel olur canım :) ben yıldönümümüzde resimlerimizle film gibi bişey yapmıştım,her resmin üstüne o resimle ilgili küçük,romantik notlar yazmıştım da çok beğenmişti :)
ben daha önceleride yapmıştım,güzel oluyo ya.... bideşimdi araya ayrılık giridya başbaşa bi izleriz öyle ağlaşırız üüüüüüüüüüüüüüü:)

ayy evet yaa en son ben bıraktığımda 19'du..geçiyo zaman yaa bak moralim yerine geldi

evett doğru 19duu:13:birka güne 40lı sayılarada düşeriz inşallah canım sonra 30-20-10-0 bitti gittiyarını saymayın 7 perşembemiz kaldıöptüm hepinizii

vayyyy süper fikirrrrr
fikrini bende çalabilirmiyimm ama bana yardım edersen nası yapcaz hangi programmdan falan edersin dimi hacı:13:
movie maker varya pc de ordan slayt düzenlioırum ben,resimler şekilli falan araya notlar ekliorum... güzelde bi şarkı ekliorum araya,öleee şarkı bitene kadar resimler geçio... sonra bi cd ye kaydetcem,geldiği akşamda ışıkalr sönük slaytı koycam öle izlices başımmm omzunddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((((( özledim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

evett doğru 19duu:13:birka güne 40lı sayılarada düşeriz inşallah canım sonra 30-20-10-0 bitti gittiyarını saymayın 7 perşembemiz kaldıöptüm hepinizii
yumikoooooo ii geceler canım,bizde öptüüüüüüüüüüük

hemen bitsiiiiinnn çok özledim ben sevgilimi yaaa bizde seni öptük canım..

Son düzenleme:
merhaba kızlar! size bişey sorucam.benim askerim tekirdağda ve bana askerliğinin 23 mayısta biteceğini söyledi.o yüzden benim şafak 58 diyodum ama siz daha az söyleyince acaba erken gelip sürpriz mi yapacak diyorum.doğrusu nedir? her yerde farklı mı acaba???

mrb hoşgeldin... 23 mü,? allam bide 23 mü çıktı?? valla kısa dönemde 3 hiç duymadım ben:)

ooofffoooffff yelizimm gözyaşlarım dayanmadı bu yazdıklarına...
du bakiim bizde movie maker varmı olmadı indiririm..

merhaba izin falanmı kullandı askerin ki 23ü dioo.valla ben hiç duymadım açıkçası..

ooofffoooffff yelizimm gözyaşlarım dayanmadı bu yazdıklarına...
du bakiim bizde movie maker varmı olmadı indiririm..
of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma.. bebek sen bak yardımcı olurum sana,bu gayet güzel bi fikir biz evliler için... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…