bizimki hastası zaten,deli gibi oynuyo evde bende oynuommmmmmpp ya bende bi slayt gösterisi yapmak istiyorumiromantik olsun die:) yemin törenindeki resimler,daha öncekileri birleştirp slow şarkıyla birleştirmek gibi. geldiği gecede evimizde açıp birlikte o günleri atlattık demek istiyorum.............
Ben hatırlıyorum:))Hatta çok bunaldığım zamanlar o açıdan düşünüyorum birazda olsa rahatlıyorum:)
evet yaa yumi hatırladım o günleri pazarları sayıyorduk az gelioduu..
hey gidi günler heyyy gözü körolasıca günlerrr
tam tersi olcak şekerim aşkımcım kanatlanıp süzülüpp aşk yuvamızın göbeğineee düşüvercek..
Ve ona yapacağım süprizlee bayılcakkkk..
laf aramızda para biriktirmiştim benimki playstation3 alcam eve kurcaam o gelince sevinçten uççakkk..
ayy heyecanlandımm anlatırken valllaaa
aynen öyle hayatım dün gibi yaa 12 aralık bak geçti iştee 53 günük kaldıı hatta siz varmıydınız bilmiyorum o zaman topikte ben bi fikir üretmiştim çok beğenilmişti,günleri değil tek günü hesaplıyoduk gözümüze daha az geliyodu mesela şu anda tam 7 adet pazar günümüz var 8.pazarı sayma zaten 2-3 gün kalıyo çıkışlarına şafak 7 pazar
İyi geceler:80:evet ya süper oluyo öyle düşünürsek 7 pazarcıkjasmin benimkide playstationa bayılır süper düşünmüşsün:13:uykum geldi yavaştan gidiyim rüyanızda askerinizi görünn hepinizi öptüm bebişlerr
ben daha önceleride yapmıştım,güzel oluyo ya.... bideşimdi araya ayrılık giridya başbaşa bi izleriz öyle ağlaşırız üüüüüüüüüüüüüüü:)çok güzel olur canım :) ben yıldönümümüzde resimlerimizle film gibi bişey yapmıştım,her resmin üstüne o resimle ilgili küçük,romantik notlar yazmıştım da çok beğenmişti :)
ayy evet yaa en son ben bıraktığımda 19'du..geçiyo zaman yaa bak moralim yerine geldi
movie maker varya pc de ordan slayt düzenlioırum ben,resimler şekilli falan araya notlar ekliorum... güzelde bi şarkı ekliorum araya,öleee şarkı bitene kadar resimler geçio... sonra bi cd ye kaydetcem,geldiği akşamda ışıkalr sönük slaytı koycam öle izlices başımmm omzunddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavayyyy süper fikirrrrr
fikrini bende çalabilirmiyimm ama bana yardım edersen nası yapcaz hangi programmdan falan edersin dimi hacı:13:
yumikoooooo ii geceler canım,bizde öptüüüüüüüüüüükevett doğru 19duu:13:birka güne 40lı sayılarada düşeriz inşallah canım sonra 30-20-10-0 bitti gittiyarını saymayın 7 perşembemiz kaldı öptüm hepinizii
evett doğru 19duu:13:birka güne 40lı sayılarada düşeriz inşallah canım sonra 30-20-10-0 bitti gittiyarını saymayın 7 perşembemiz kaldı öptüm hepinizii
ahhhhhhh ahhhhhhhhh biz napalım şeker,kocalarımız yok evimizde.......hemen bitsiiiiinnn çok özledim ben sevgilimi yaaabizde seni öptük canım..
ahhhhhhh ahhhhhhhhh biz napalım şeker,kocalarımız yok evimizde.......( hepimiz kavuşalım artıkkk
evett doğru 19duu:13:birka güne 40lı sayılarada düşeriz inşallah canım sonra 30-20-10-0 bitti gittiyarını saymayın 7 perşembemiz kaldı öptüm hepinizii
mrb hoşgeldin... 23 mü,? allam bide 23 mü çıktı?? valla kısa dönemde 3 hiç duymadım ben:)merhaba kızlar! size bişey sorucam.benim askerim tekirdağda ve bana askerliğinin 23 mayısta biteceğini söyledi.o yüzden benim şafak 58 diyodum ama siz daha az söyleyince acaba erken gelip sürpriz mi yapacak diyorum.doğrusu nedir? her yerde farklı mı acaba???
movie maker varya pc de ordan slayt düzenlioırum ben,resimler şekilli falan araya notlar ekliorum... güzelde bi şarkı ekliorum araya,öleee şarkı bitene kadar resimler geçio... sonra bi cd ye kaydetcem,geldiği akşamda ışıkalr sönük slaytı koycam öle izlices başımmm omzunddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((((( özledim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
mrb hoşgeldin... 23 mü,? allam bide 23 mü çıktı?? valla kısa dönemde 3 hiç duymadım ben:)
merhaba kızlar! size bişey sorucam.benim askerim tekirdağda ve bana askerliğinin 23 mayısta biteceğini söyledi.o yüzden benim şafak 58 diyodum ama siz daha az söyleyince acaba erken gelip sürpriz mi yapacak diyorum.doğrusu nedir? her yerde farklı mı acaba???
of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma..ooofffoooffff yelizimm gözyaşlarım dayanmadı bu yazdıklarına...
du bakiim bizde movie maker varmı olmadı indiririm..
ahhhhhhh ahhhhhhhhh biz napalım şeker,kocalarımız yok evimizde.......( hepimiz kavuşalım artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?