merhaba izin falanmı kullandı askerin ki 23ü dioo.valla ben hiç duymadım açıkçası..
of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma..bebek sen bak yardımcı olurum sana,bu gayet güzel bi fikir biz evliler için... :)
of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma..bebek sen bak yardımcı olurum sana,bu gayet güzel bi fikir biz evliler için... :)
izin de kullanmadı !!! benimki sürprizlere bayılır aklında ya izin kullanmak vardır ya da erken gelip bana sürpriz yapacaktır heralde!!!
Bende düşündüm ama evet evliler için güzel fikir:)Ben yapsam nerde izlettircem ona.Başka bişey düşüneyim bari:44:of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma..bebek sen bak yardımcı olurum sana,bu gayet güzel bi fikir biz evliler için... :)
üüüü biz ewsizler içinde bi fikir bekliyoruum yeşilimsiim :)) hadi bi düşünn bakayıım :))) ben kalp çerçweler yapıp resimlerimizi yapıştırmıştım sitikırlarla filan süslediydiim .... hikaye kitabımızıı kendi resimlerimizi süsleyip werdiydiim domateslerin aşkı die aynı bizim hikayemiz gibiydii domatesleri kesip bizim kafaları yapıştırdıydıım sora magazin gazetesi çıkardıydıım bi sürü sayfası olan hepsini de kendim yazdııydm :) şimdii daha orjinal fikiir gelmioo aklımaaa(
ooo yaratıcılığa bak,ne saman yapdıydınnn şeker şey seni:)))))) tamam düşünelim bakalım evsizler siziüüüü biz ewsizler içinde bi fikir bekliyoruum yeşilimsiim :)) hadi bi düşünn bakayıım :))) ben kalp çerçweler yapıp resimlerimizi yapıştırmıştım sitikırlarla filan süslediydiim .... hikaye kitabımızıı kendi resimlerimizi süsleyip werdiydiim domateslerin aşkı die aynı bizim hikayemiz gibiydii domatesleri kesip bizim kafaları yapıştırdıydıım sora magazin gazetesi çıkardıydıım bi sürü sayfası olan hepsini de kendim yazdııydm :) şimdii daha orjinal fikiir gelmioo aklımaaa(
evt aynı evde kalamassınız olmass izin vermemBende düşündüm ama evet evliler için güzel fikir:)Ben yapsam nerde izlettircem ona.Başka bişey düşüneyim bari:44:
sende ikinizin resmini kocaman puzzle yaptır cnm oturur bereber yaparsınız..
Geçen incir reçeli filminde izledimm buna bile ağlamıştım yaaa
tam sulugöz oldumheee...
evet oalbilir,ama yaptıkça ortaya resminiz değilde,onu beklediğinle ilgili ilginç bişeyler çıkabilcek bi yazı güzel bi söz olabilir.. ilginç olsun,sonunda wayyy beee demeliiiiiiiiiiiiiiiayy ewet o filmi bende izlediimm( bende ağladıım önce aşk tesadüfleri sewere sora incir reçelineee (( puzzle ı bi düşüneyiim bakayım...
ooo yaratıcılığa bak,ne saman yapdıydınnn şeker şey seni:)))))) tamam düşünelim bakalım evsizler sizi
Geldikten iki ay sonra aynı evde yaşıyacağız ama nasipseevt aynı evde kalamassınız olmass izin vermempppppp tamam evsizler içinde düşünelim bakalım,:)
ayy ewet o filmi bende izlediimm( bende ağladıım önce aşk tesadüfleri sewere sora incir reçelineee (( puzzle ı bi düşüneyiim bakayım...
evet oalbilir,ama yaptıkça ortaya resminiz değilde,onu beklediğinle ilgili ilginç bişeyler çıkabilcek bi yazı güzel bi söz olabilir.. ilginç olsun,sonunda wayyy beee demeliiiiiiiiiiiiiii
evvvvvvvvvvvvvvvvettttttttttttttttttttttttt şafakkkkkkkkkkkkkkkk atacaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkattttttttttttttttttttttttt
aşk tesadüfleri severde ben salya sümüktüm
dedimki allahım noluo bana die bi baktım meğersem çoğunluk ağlıo yerinden kalkmıo film bitti..
hımmm hadi bakalım hayırlısı,bi gelsinde askerlerimiz...Geldikten iki ay sonra aynı evde yaşıyacağız ama nasipse
Şafak Kaç ASKER!!!!!! HEHEHyasemin
izmir(çakma istanbulda diyebilirim kocamköylüyümde birass) emrett komutaanıımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?