337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma.. bebek sen bak yardımcı olurum sana,bu gayet güzel bi fikir biz evliler için... :)

üüüü biz ewsizler içinde bi fikir bekliyoruum yeşilimsiim :)) hadi bi düşünn bakayıım :))) ben kalp çerçweler yapıp resimlerimizi yapıştırmıştım sitikırlarla filan süslediydiim .... hikaye kitabımızıı kendi resimlerimizi süsleyip werdiydiim domateslerin aşkı die aynı bizim hikayemiz gibiydii domatesleri kesip bizim kafaları yapıştırdıydıım sora magazin gazetesi çıkardıydıım bi sürü sayfası olan hepsini de kendim yazdııydm :) şimdii daha orjinal fikiir gelmioo aklımaaa(

izin de kullanmadı !!! benimki sürprizlere bayılır aklında ya izin kullanmak vardır ya da erken gelip bana sürpriz yapacaktır heralde!!!

valla askerde mantık yoktur,23ü diolarsa ozaman çıkcak napcan,ama inş öle değildirde süpriz yapar sana erkenden gelir..Yoksa topicin kapanışını sen yaparsın cnm!!

of yavrum ya ben artık iyice duygusala bağladım,çok sıkıldım artık.onsuz hayat çok saçma.. bebek sen bak yardımcı olurum sana,bu gayet güzel bi fikir biz evliler için... :)
Bende düşündüm ama evet evliler için güzel fikir:)Ben yapsam nerde izlettircem ona.Başka bişey düşüneyim bari:44:

sende ikinizin resmini kocaman puzzle yaptır cnm oturur bereber yaparsınız..
Geçen incir reçeli filminde izledimm buna bile ağlamıştım yaaa
tam sulugöz oldumheee...

ooo yaratıcılığa bak,ne saman yapdıydınnn şeker şey seni:)))))) tamam düşünelim bakalım evsizler sizi

Bende düşündüm ama evet evliler için güzel fikir:)Ben yapsam nerde izlettircem ona.Başka bişey düşüneyim bari:44:
evt aynı evde kalamassınız olmass izin vermempppppp tamam evsizler içinde düşünelim bakalım,:)

sende ikinizin resmini kocaman puzzle yaptır cnm oturur bereber yaparsınız..
Geçen incir reçeli filminde izledimm buna bile ağlamıştım yaaa
tam sulugöz oldumheee...

ayy ewet o filmi bende izlediimm ( bende ağladıım önce aşk tesadüfleri sewere sora incir reçelineee (( puzzle ı bi düşüneyiim bakayım...

ayy ewet o filmi bende izlediimm ( bende ağladıım önce aşk tesadüfleri sewere sora incir reçelineee (( puzzle ı bi düşüneyiim bakayım...
evet oalbilir,ama yaptıkça ortaya resminiz değilde,onu beklediğinle ilgili ilginç bişeyler çıkabilcek bi yazı güzel bi söz olabilir.. ilginç olsun,sonunda wayyy beee demeliiiiiiiiiiiiiii

ooo yaratıcılığa bak,ne saman yapdıydınnn şeker şey seni:)))))) tamam düşünelim bakalım evsizler sizi

ehhh o zamanlar gençtiik yaratıcydık yaşlandık yaratıcılık da bitti :) en son ark da gördüüm çikolatalr hoşuma gitti de o bana gelsiinnn ben yaptırmam :))

evvvvvvvvvvvvvvvvettttttttttttttttttttttttt şafakkkkkkkkkkkkkkkk atacaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkattttttttttttttttttttttttt

aşk tesadüfleri severde ben salya sümüktüm
dedimki allahım noluo bana die bi baktım meğersem çoğunluk ağlıo yerinden kalkmıo film bitti..

evet oalbilir,ama yaptıkça ortaya resminiz değilde,onu beklediğinle ilgili ilginç bişeyler çıkabilcek bi yazı güzel bi söz olabilir.. ilginç olsun,sonunda wayyy beee demeliiiiiiiiiiiiiii

aaa bu güzeel olabiliiir :)) hemen yaratyım bişiler :)))

evvvvvvvvvvvvvvvvettttttttttttttttttttttttt şafakkkkkkkkkkkkkkkk atacaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkattttttttttttttttttttttttt

yasemin
izmir(çakma istanbulda diyebilirim kocamköylüyümde birass) emrett komutaanıımmmmmmmm

Son düzenleme:
aşk tesadüfleri severde ben salya sümüktüm
dedimki allahım noluo bana die bi baktım meğersem çoğunluk ağlıo yerinden kalkmıo film bitti..

ben dede ölünce ağlamaya başlamıştım o kdr erken düşün ...çıktıımda gözler şişmiş burun kıpkırmızı :)) ama güzeldiii tesadüflerin sonu öle kötü bitmesin amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…