ALINTI:)
Poşet
Askerdeyken, kısa dönem askerlere, askerler arasında neden poşet dendiğini öğrendim. Nedeni şuymuş: Kısa dönem ve uzun dönem askerler karışık bir şekilde eğitim alanındalarmış. Yeni yağmur yağdığı için de yerler cılk çamur. Komutan, askerleri gruplara ayırmış ve emir vermiş.
- Eğitim sahası bir tur koşulacak. Sonra yemeğe gidilecek. Yemekte bir kişinin botunun çamurlu olduğunu görürsem yakarım.
İlk gurup koşmuş, tur bitirilmiş, fakat botlar çamur içinde. Hemen temizlemeye koyulmuşlar. Kimi başarmış, kimi başaramamış. Geride henüz koşmaya başlamamış askerler de ne yapacaklarını düşünüyor. Mecburen koşacaklar da çamurlar ne olacak. En sonda koşma sırasını bekleyen kısa dönem askerler kafayı biraz yorup işin içinden çıkmışlar. Ayaklarına poşet bağlayan kısa dönemler botlarına bir gram bile çamur değmeden parkuru tamamlamış. Bunları gören bütün bölük çok gülmüş, fakat tebrik de etmişler. O gün bu gündür kısa dönem askerlere “poşet” derlermiş.
poşetim benimmm:)))))) seviom seniiiiiiiiiiiiivayy beee akıllı kısa dönem bıdıklarıı
e düğün yaaparıs artık çölee telli duvaklı sana:):123:bir yerde okumuştuum askerliğini yapan askerlee soruolarmış dönünce napcan die hemen ewlences diolarmışş :)) ewliliğin önemini hatırlatan müessese diolarmış tsk ya:)
e düğün yaaparıs artık çölee telli duvaklı sana:):123:
wayy bu terimde yenimi çıktı kız:):)) yok bizim daha war :) şafak çek git bebeğim uzaklara çek gitt :)))
e düğün yaaparıs artık çölee telli duvaklı sana:):123:
sanaaa düğün yapalım spokeeem:123::123::123:
bizde nikahmı tazelesekk yeliiiizzz ne dersinn
olabilir mantıklı:))))))))))))))))))))) yiiiiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:123::123::123::123::123::123::123::129::129:sanaaa düğün yapalım spokeeem:123::123::123:
bizde nikahmı tazelesekk yeliiiizzz ne dersinn
aaaa ewet gelin trible nikah yapalım :)) bu arada
torun üzme dedeni
deden çok seyretti gideni
şimdi sen seyret dedeni
bunlar da manilerimiz :)))
olabilir mantıklı:))))))))))))))))))))) yiiiiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:123::123::123::123::123::123::123::129::129:
olabilir mantıklı:))))))))))))))))))))) yiiiiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:123::123::123::123::123::123::123::129::129:
tatile gidelim eğlenelim lallalalalalal:))))))) kafayı yedikkkkkkkkkkkkkkk lülülülü.......heheheeeeee efleniioossss toptannnnn:123::123::123:
soradaaa tatileeee gidelliiimmmmm...
tatile gidelim eğlenelim lallalalalalal:))))))) kafayı yedikkkkkkkkkkkkkkk lülülülü.......
:))) ohh sen gidiodun zateen tatilee unutttum sanmaaa :))
eeeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeettttttttttt,kısmetse 21 mayısta uçuossssssss kocişleeeeeeeeeeee
ooohh süperr bizde 23de peşinizden geliiooozzz
ege turu yapcazz ayy geldin o günlerrr yaaaa çok güzel olacak çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?