337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

oooohh 2 . balayılarınız olcak sizin :)) bol bol eğlenin wallaa sonuna kadar haketttiniiiz :)) accık da benim için girin denizee ege souk olabilir ama antalyada kesin girilir...

tamam girerim ben ksımet olursa evet antalya iyi. oluyo biz gecen yılda mayısta gittik 28-29 derece sıcak ve yanıonn dapp güsel yaniiiiiiiiiiii yihhhhhhhhhhhhhhhhhhhu

oooohh 2 . balayılarınız olcak sizin :)) bol bol eğlenin wallaa sonuna kadar haketttiniiiz :)) accık da benim için girin denizee ege souk olabilir ama antalyada kesin girilir...

ben egeliyim cnm koymaz bana valla..ama sıcak yerlere götürürüm kocişimi
sen daha güzel yerlerde balayı yap inşşşşşş

beeen çıkıyoruuum kızlarrrrr iyi gecelerr jasmin yeşilimsii esraa bi de :) sewioruum sizlerii güzel güzel rüyalar görün tatilinizi görün rüyada sewdiceklernizlee :)) görüşürüz yarıın:)

ben egeliyim cnm koymaz bana valla..ama sıcak yerlere götürürüm kocişimi
sen daha güzel yerlerde balayı yap inşşşşşş

yook ben egeyi çok sewioruum 2 yıldır didimdeydiim hattaaa :)) souk gelio akdenizden soraa ama çook güzeel.... balıkesirde ölee...

beeen çıkıyoruuum kızlarrrrr iyi gecelerr jasmin yeşilimsii esraa bi de :) sewioruum sizlerii güzel güzel rüyalar görün tatilinizi görün rüyada sewdiceklernizlee :)) görüşürüz yarıın:)
Spoooooooooookem Seviyoruz seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi:))))))) iyi gecler canım öptümmmmmmmm,bende kaçarım bırazdan....

ii geceler cnmcımm bizde sevioozzz seni güzel güzel uyu yarın miniklerine güzel dersler anlatt

Son düzenleme:

iyi geceler şekerim..bizde seni seviyoruz görüşürüz inşallah :80:

bende yatıyorumm yakışıklı askerlerinin güzel yarenlerriii
hepinizi öpüyorumm
ii uykular tatlı rüyalarrr:80:

Bende kaçar,hepinize ii uykular canlar...öpüldünüzzz...... jasminnnciiim mucuk mucukkk bebekkk,bys......

kapan topic kapan yarın otomatik kapı yaptırcam topiğe kendi açılıp kapansın daha bi havalı olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…