ooohh süperr bizde 23de peşinizden geliiooozzz
ege turu yapcazz ayy geldin o günlerrr yaaaa çok güzel olacak çoookkk
evet canım allaha şükür bitmek üzere ya... peşimisden gelinnn kumrularrrrr:))ooohh süperr bizde 23de peşinizden geliiooozzz
ege turu yapcazz ayy geldin o günlerrr yaaaa çok güzel olacak çoookkk
oooohh 2 . balayılarınız olcak sizin :)) bol bol eğlenin wallaa sonuna kadar haketttiniiiz :)) accık da benim için girin denizee ege souk olabilir ama antalyada kesin girilir...
oooohh 2 . balayılarınız olcak sizin :)) bol bol eğlenin wallaa sonuna kadar haketttiniiiz :)) accık da benim için girin denizee ege souk olabilir ama antalyada kesin girilir...
evet canım allaha şükür bitmek üzere ya... peşimisden gelinnn kumrularrrrr:))
babamızın değil ama 337.kısa dönemin yapcak bişi yokkkkkkk bu şafaktan sonra:))))))))yalnız toğici zapdettikkk hee üçümüüzzz...
babamızın topicii gibi vallaaa
ben egeliyim cnm koymaz bana valla..ama sıcak yerlere götürürüm kocişimi
sen daha güzel yerlerde balayı yap inşşşşşş
Spoooooooooookem Seviyoruz seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi:))))))) iyi gecler canım öptümmmmmmmm,bende kaçarım bırazdan....beeen çıkıyoruuum kızlarrrrr iyi gecelerr jasmin yeşilimsii esraa bi de :) sewioruum sizlerii güzel güzel rüyalar görün tatilinizi görün rüyada sewdiceklernizlee :)) görüşürüz yarıın:)
beeen çıkıyoruuum kızlarrrrr iyi gecelerr jasmin yeşilimsii esraa bi de :) sewioruum sizlerii güzel güzel rüyalar görün tatilinizi görün rüyada sewdiceklernizlee :)) görüşürüz yarıın:)
beeen çıkıyoruuum kızlarrrrr iyi gecelerr jasmin yeşilimsii esraa bi de :) sewioruum sizlerii güzel güzel rüyalar görün tatilinizi görün rüyada sewdiceklernizlee :)) görüşürüz yarıın:)
esra sessizliğini bozduniyi geceler şekerim..bizde seni seviyoruz görüşürüz inşallah :80:
babamızın değil ama 337.kısa dönemin yapcak bişi yokkkkkkk bu şafaktan sonra:)))))))):86::86::86::86: :2: :79::80::82: :92: :90: :97::98::78:
şafağımızı seviyimm yaaa 53:98:
esra sessizliğini bozdunppppp hoşgeldin bakalımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?