açıl topic açılllllllllllll
Canım benim günaydın bende senden bekliyordummm
hehe açtım topiği vatana millete hayırlı olsun
napıyosun nasılsınn
İyi olmaya çalışıyorum sabah eşim aradı ayyy güzel güzel konuştuk mutlu oldum gözüme uyku girmedi inan artık zaman geçmiyor yaaa bıktım sanki valla akşam biraz buruk kapattık ama sabah toparladık çok şükür. Sen nasılsın canım askerin ile aran nasıl
ne güzel canım en azından eşin senin, dönünce senin yanına gelicek, biz de o da yok.. mart bitmedi gitti, bana da geçmiyor gibi geliyorr.
askerimle aramız iyi çok şükür, dün delirtti beni ama her zamanki halleri işte alıştık
delirtmesinin nedenini anlatıyorumdün baya korktum
şimdi biz dün telefonla konuşuyoruz aşkımla, bu deli rahat rahat konuşabilmek için komutanın odasında konuşuyor. yani rahatlığa bakar mısınız. komutan o saatte odasında olmuyor ve kapı kilitli oluyor
Bu da girmiş odaya, kapıyı kilitlemiş konuşuyoruz biz, sonra aşkım dur dışarda bişeyler oluyor biri geldi heralde dedi ve kapattı. ben panik yaptım doğal olarak.. sonra geri aradı komutan geldi dedi gülerek.
Ben nasıl korktum ama nasıl yani noldu dedim. komutan odasına girmeye çalışmış, kapı kilitli olduğu için açamamış, o açmış, napıyosun burda fırıldak demiş, hiç napim komutanım oturuyorum demiş, gülmüşler sonra çıkmış odadan..
Ama ben çok korktum ya anlatamam yani. diyorum bi daha orda asla konuşmıcaksın... bişey olmaz bişey olmaz diyip durdu, ben ciddiyim dedikçe o gülüp durdu, delirtti beni.. ben cidden korktum, o dalga geçiyor..evet bişey olmamıs olabilir ama ya olsaydı.
böyle bir deliyle uğraşıyorum işte
bizimkiler oraların iyice kurdu oldular artıkk..benimkide geçen komutanın odasından aradı beni..yayılmış oturmuş bi güzel beyefendi komutan pat diye içeri girmiş iyice aştı kendinii..başına bişey gelicek diye korkuyorumm.. o askerliği bigün uzatırsan mahvederim seni diyorumm ama dinleyen kimm :)))
bizimkiler dede olduu artııık torunlaar gitsiiin mart bitsiiiinn !!!!
yaşasıııın şafak 53
kızlaar akşam baya kaynatmışsınızz...güzel fikirlerinizi yazdım bi kenaraa
bende gelince güzel bi süpriz yapmak istiyorum ona içinde onu şaşırtacak biz sözle puzzle fikri çok hoşuma gitti..CD'de güzel fikir ama benim sevgilim hiç sevmiyo fotograf çektirmeyi çok az fotomuz vaar !!!
ben de sürpriz yapmak istiyorumm
ama puzzledan başka daha romantik şeyler olsun istiyorumm
onu etkileyecek hatta belki ağlatıcak, benim bebeğim pek duygusaldır da, ağlarız birliktee
zaten günlüğüm var onu vericem , yanına ne yapsam ne etsem offf
bende de günlük var gelince vercem görsün oda yazıyomuş zatennnn bakcezzz
hahaah sen önce bi döv rahatla sonra verirsin günlüğü
kıssamda etsemde kıyamam ya valla elimi kolumu tutar yatırır valla
valla ben dövüyorum en çok kafasına vurulmasına gıcık olur devamlı kafasına vururum
yokya çocugu aptal edecen kızım vurma benmki kızar yaa şaka yapacam die elimi kolumu tutar yatırır bende kızarımmm tabiki işi gücü oyunnn
ya ben böyle gösteriyorum sevgimi, kafasına vururum omzunu ısırırım
bi gün şaka yapıcam diye ciddi ciddi elimi kolumu sıkmaktan kıpkırmızı yapmıştı pislik, nasıl canım acımıştı, sonra çok üzüldü gören kolumu kırdı sanar ama öyle dramaya bağladı, off yaa kavgalarımızı özledim ben.ama şakacıktan olanları tabiii
bizimki hala aramadı pisya kardeşini aramaış söle beni merak etmesin demiş bende merak etmiyorum zaten dedim söle ona dedimküsmüş asıl ben küstüm ona aramazsa aramasın göstercem ben onaaa a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?