337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın tertipler şafağımızı seviyim 53 olduk sonunda
bizde dün kararlaştırdık gelince2 günlüğüne sapancaya gidicez kafa dinlemeye

yaa uff ne güzeeeel, biz de gidicektik 2 günlüğüne ama yalan oldu sanırım, nereye gidiyosunuz fikir olsun bizede

yaa uff ne güzeeeel, biz de gidicektik 2 günlüğüne ama yalan oldu sanırım, nereye gidiyosunuz fikir olsun bizede

wakeupcall sewgi gösterme türlerimiz aynı bende mıcıklamayı wurmayıı ısırmayı seweriim :) o da tam tersii kıyamAz:) ama alıştıı artık wurmuyunca noldu sewmion mu beni dio :))) bu aradaa eğer 17 sinde çıkarsa bende bozcaada gökçeada filan düşünüom bakalıım inş 19 mayıs tatilinde yanımda olmuş olur 20 mayıstan da yararlanırız :)

güral sapancaya gidicez canım inşallah izin ayarlayabilirsem ben
doğanın içinde hiçbişey düşünmeden yürüyüş yapmanın hayalini kuruyorum

anam ne inatçıymış o da, benimki hayatta dayanamazdı
sen gelince kır bi kafasını bak işe yarıyor ben böle böle yola getirdim

bende inatçıyım isterse arasın isterse aramasın tnlamıyorummmm 4 gün grev yapıyo ama ben haklıyımmmmmmmm şkerim canı çekerse arasın amannnnnnnnnnnn

güral sapancaya gidicez canım inşallah izin ayarlayabilirsem ben
doğanın içinde hiçbişey düşünmeden yürüyüş yapmanın hayalini kuruyorum

ahh ahh sizin beylerin aileleri bırakır mı ya, benden yana bi sıkıntı yok da, erkek tarafı bırakmaz ki oğullarını hemen, nerde kaldı tatile çıkmak..

ahh ahh sizin beylerin aileleri bırakır mı ya, benden yana bi sıkıntı yok da, erkek tarafı bırakmaz ki oğullarını hemen, nerde kaldı tatile çıkmak..

benimkinin aileside izin vermezdi ama askerden sonra artık sormazlar,dinlenmem lazım diyo.
asiliği tuttu heralde

kıslar bişey sorcm aranızda ağda ısıtıcı kullnnan varmı varsa kullandığınız ısıtıcnın markasını sölermisiniz

ya kıs kanki aynıyıs haaaaaaaaaaa vuvvv ortagımmmmmm

kanki yalnız inatçı olan biz olmalıyız, balık da pek inat yoktur seninki ne cins

duygusal mı kıs seninki, alıngandır mesela her şeye alınabilir anlamazsın kalırsın böylee

kanki yalnız inatçı olan biz olmalıyız, balık da pek inat yoktur seninki ne cins

duygusal mı kıs seninki, alıngandır mesela her şeye alınabilir anlamazsın kalırsın böylee

alıngan duygusal ormantik çabuk küser alınırneye küstüğünü anlamam bilenen hele bikere ayrılacam deim boynuma sarıldı bir ağladı anlatamam bende ağladım tabili şaka yapmıştım halbukiii

alıngan duygusal ormantik çabuk küser alınırneye küstüğünü anlamam bilenen hele bikere ayrılacam deim boynuma sarıldı bir ağladı anlatamam bende ağladım tabili şaka yapmıştım halbukiii

hahah çok güldüm ya
aynı ya aynı resmen, ağlar bi de kabul etmez ağladığını

hahah çok güldüm ya
aynı ya aynı resmen, ağlar bi de kabul etmez ağladığını

ufff nasıl bide gizler yaaaa sulu gözlü herifim ya neler neler daha romantiktir ne ypcgını iyi bilir yni alttan grer üsten çıkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…