337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Şafak Mardin........

Eklentiler

• $47-Mardin-Plaka-Kodu.webp
    992 bayt · Görüntüleme: 31
iyiyim canımm sen nasılsın?hepimiz mutluyuuz çünkü şafak 47ayy resmen bitti bitiyor şafaklarröptüm hepinizi güzel asker yarenleriii

bende iyiyim askımı biraz fazla özlüorum bu günlerde ama olsun napalım mecbur beklicezbir buçuk ay kaldı alkış bize

of yaaa aşkmla konuşmak istiyorum ben uyuyamıyorummm...çok özledim uyumadan onunla konuşmayı

Son düzenleme:
of yaaa aşkmla konuşmak istiyorum ben uyuyamıyorummm...çok özledim uyumadan onunla konuşmayı

bende esra bendeeee her gece yüzünü görürdüm yatmadan önce şimdi yoook resimlerle idare ediorum ama olmuo bebeğim bnm yine baksa öyle gülse bıyığının altından yorgunum dese afra tafra yapsa hatta kızsa bana beni sinir krizine soksaa off aşkımı istiorum

ooooofff offf çok sıkıldım artık çoooookkk yeter artık yaa çok özledim valla kavgalarımızı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi :26:

off askere giderken resim çekilmiştik onlara baktım şimdi..çok kötü oldum sanki o akşama gittim
hep yapıyorum bunu yaa eziyet ediyorum resmen kendime :26:

ooooofff offf çok sıkıldım artık çoooookkk yeter artık yaa çok özledim valla kavgalarımızı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi :26:

öyle aklımıza gelmeyen başımıza geldi neyse anılarımız oldu canım ilerde torunlarımıza anlatırız dedelerini nasıl beklediğimiziteknolojinin nimetlerinden ayrılıp dinlerlerse tabi

öyle aklımıza gelmeyen başımıza geldi neyse anılarımız oldu canım ilerde torunlarımıza anlatırız dedelerini nasıl beklediğimiziteknolojinin nimetlerinden ayrılıp dinlerlerse tabi

:)) amaaan yaşamasaydık ta anlatmasaydık ta neyse yapacak bişey yok tabi

bu kadar sululuk yeter bu gece :) hadi iyi geceler,tatlı rüyalar kızlar
yarın görüşürüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…