hoşbuldk canım..ankarada canım evet aynı 17 mayısta bitiyo..
bende esra bendeeee her gece yüzünü görürdüm yatmadan önce şimdi yoook resimlerle idare ediorum ama olmuo bebeğim bnm yine baksa öyle gülse bıyığının altından yorgunum dese afra tafra yapsa hatta kızsa bana beni sinir krizine soksaa off aşkımı istiorum
niye bu aralar kimse yok bakimmm, daha 1,5 ay burdayız kızlar (hatta ben 2 ay) bırakıp gitmek yok buraları, zaten çook canım sıkılıyorrr:95:
wakeupcall yavrucum naber kuzum iyimisin?
daisybeti şekerim sen nasılsın tatlım?
internetten bilgisayardan herşeyden nefret ediyorum,kahretsin yaa,hep böle olmak zorundamıiki satır sohbet edip yüzünü göreyim dedim sırf hafta sonu kalabalık oluyo net problem çıkarıyo görüşemiyoruz die izin alıp hafta içi çarşıya çıktı ama yok bu kezde benim net sorun çıkardı allah kahretsin yaaa
wakeupcall yavrucum naber kuzum iyimisin?
daisybeti şekerim sen nasılsın tatlım?
hadi yaa üzüldüm, ne sorunu çıkardı hep böyle olur zaten
biz de haftasonu konuşucaz devamlı hata verdi pislik msn
internetten bilgisayardan herşeyden nefret ediyorum,kahretsin yaa,hep böle olmak zorundamıiki satır sohbet edip yüzünü göreyim dedim sırf hafta sonu kalabalık oluyo net problem çıkarıyo görüşemiyoruz die izin alıp hafta içi çarşıya çıktı ama yok bu kezde benim net sorun çıkardı allah kahretsin yaaa
çekemiyo bu msn bizi
haftasonu aynı sorunu bende yaşadımm..bi de evdeydimm kapı 5 dkda bi çaldı heraldee !!!
off bu internet böyle olmak zorunda mı yaabizde hemen kavgaya başlıyoruz öyle olunca :26:
çekemiyor evett, kesintisiz konuşamıyoruz ya kesin bişey oluyor
çekemiyo bu msn bizi
haftasonu aynı sorunu bende yaşadımm..bi de evdeydimm kapı 5 dkda bi çaldı heraldee !!!
hadi yaa üzüldüm, ne sorunu çıkardı hep böyle olur zaten
biz de haftasonu konuşucaz devamlı hata verdi pislik msn
cam açılmadı,bağlantı koptu,müşteri geldi,muhasebecimiz geldisorada gerildi ortam baktımki ben yazmadan yazmıyo napıyon aşkım dedim napiim nette takılıyom dedi,ii dedim takıl sora baktım konuşmuyo benle benim öküz bende dedimki ben çıkıyorum işim var nereye dedi yok dedim öle dikkatini çekmek için söledim,anlamadı falan nese sora baktım arıyo cepten aşkım ben çıktım netten arkadaşlarla takılıcaz biraz dio ii dedim ne halin varsa görr :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?