337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Çok Şey İstemiyorum Senden.
Biraz Elimi Tut.
Olmadı Sarılırsın.
Yada Bak Öylesine.
İstersen Öpebilirsin de.
Kalbimin Ritmini Dengelesen Yeter ..

GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNN.....
bu gün erkenciyim. offf offf bitanem gelene kadar şu uykularım düzene girmeyecek. dün bebeğimle konuştum nasıl hüzünlenmiş. çok özledim artık günler geçmiyor. sen aklıma geldikçe içim acıyor. senden uzakta nasıl dayanıyorum bilmiyorum diye söyleniyordu. az kaldı dedim bak 3,5 ayı atlattık bile dedim. ilk zamanlar ben böyle söylenirdim o teselli ederdi şimdi o söyleniyor ben teselli ediyorum. offf ya şu askerlik bitse de gelse artık. yanımdayken onunla uğraşırdım da zaman geçerdi. gelsin yine uğraşıcam. kavga edecek bir sürü sebeb arıycam. bizim kavgamızda pek bi kavgaya benzemiyor ya neyse. ben eskiye takılırdım o takmazdı beni, ben küserdim o gelip gönlümü alırdı gel artık aşkım sana o kadar ihtiyacım var ki...

niye bu aralar kimse yok bakimmm, daha 1,5 ay burdayız kızlar (hatta ben 2 ay) bırakıp gitmek yok buraları, zaten çook canım sıkılıyorrr:95:

günaydın kızlaar daha buradayıız wakeupcall merak etmee :)))
ama ben işyerinde pek yazamıyorum yaa
citilimmm sana da çok geçmiş ollsunnn..iiyi bak kendineee

şafak mardinnnn 47

bak ya,neleri özlüyomazoşistmisin kuzum sen yoksa

niye bu aralar kimse yok bakimmm, daha 1,5 ay burdayız kızlar (hatta ben 2 ay) bırakıp gitmek yok buraları, zaten çook canım sıkılıyorrr:95:

bende bende,bende iki ay daha burdayım ama yokkkkkkkk,artık iki ay deil 58 gün daha burdayım gerçi sorada konuşuruz yaaa,ya burdan devam ederiz yada başka topic açarız olmamı şekerlerr,sonuçta bunca zaman onca şey paylaştık bazen ağlayıp bazen güldükk sevinçler mutlu etti hüzünler üzdüüü birimiz hepimiz hepimiz birimiz için demedikmiaskerler gelince herkes unutucak galiba burda geçirdiği günleridaha sevgililer sözlenecek nişanlanacak evlenecek düğün yapıcaz,evliler bebeklenecek,teyze olcazzz,hepsini paylaşıcaz daha burdaannkırarım boynuzunuzu ölee bırakıp gitmek yokkk

wakeupcall yavrucum naber kuzum iyimisin?
daisybeti şekerim sen nasılsın tatlım?

iyiyim şekerim nolsun aynı devam işte,
doğru söylüyosun askerlik bittikten sonra ara ara gelelim herkes buraya yazsın hayatında neler olduğunu; sözler, nişanlar, evlilikler, bebeklerr....

internetten bilgisayardan herşeyden nefret ediyorum,kahretsin yaa,hep böle olmak zorundamı iki satır sohbet edip yüzünü göreyim dedim sırf hafta sonu kalabalık oluyo net problem çıkarıyo görüşemiyoruz die izin alıp hafta içi çarşıya çıktı ama yok bu kezde benim net sorun çıkardı allah kahretsin yaaa

hadi yaa üzüldüm, ne sorunu çıkardı hep böyle olur zaten
biz de haftasonu konuşucaz devamlı hata verdi pislik msn

iyiyim canımcımm saol sen nasılsınn bebekler nasıl ??

biraz önce yazdıklarına bende katılıyorummm..bu topic devam etsinn bizimkiler geldikten sonrada paylaşımlarımız olsun inşalaahh !!!
ama bi gelseler artık yaaaa..çok zorlanıyorummm

çekemiyo bu msn bizi
haftasonu aynı sorunu bende yaşadımm..bi de evdeydimm kapı 5 dkda bi çaldı heraldee !!!

off bu internet böyle olmak zorunda mı yaa bizde hemen kavgaya başlıyoruz öyle olunca :26:

off bu internet böyle olmak zorunda mı yaa bizde hemen kavgaya başlıyoruz öyle olunca :26:

çekemiyor evett, kesintisiz konuşamıyoruz ya kesin bişey oluyor

çekemiyo bu msn bizi
haftasonu aynı sorunu bende yaşadımm..bi de evdeydimm kapı 5 dkda bi çaldı heraldee !!!

cam açılmadı,bağlantı koptu,müşteri geldi,muhasebecimiz geldisorada gerildi ortam baktımki ben yazmadan yazmıyo napıyon aşkım dedim napiim nette takılıyom dedi,ii dedim takıl sora baktım konuşmuyo benle benim öküzbende dedimki ben çıkıyorum işim var nereye dedi yok dedim öle dikkatini çekmek için söledim,anlamadı falan nese sora baktım arıyo cepten aşkım ben çıktım netten arkadaşlarla takılıcaz biraz dio ii dedim ne halin varsa görr:84:

aman ilgilenemedin diye trip yapmış canım ya,
biz de bi hafta msnde konuşuyoruz, benim kamera açılmadı onunki açıldı, ayar mayar yaptırdı olmadı, açtım kapadım yine aynı, bana kızıyor seni göremiyorum falan diye. e dedim ben napim benim suçum mu, neyse kıza kıza konuştu eşek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…