337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bişi sorucam hatunlar ben sevgülüme bi süpriz yapiim diyorum
birisi domateslerle ilgili bi kitap alıp resimler yapıştırmıştı,onun gibi bişey
acaba öyle bişey yapsam beğenirmi oraya gönderince arkadaşları falan dalga geçermi ne dersiniz :44:

her hafta mektup yolluyorum resimle beraber.
ama farklı bişeyler yapmam lazım,iş için antalyaya gidicem.oda bana bozuluyo biraz
ne göndersem bilemedim :26:
tüm fikirlere açığım kızlar

oraya gönderme ya, açıp bakıyolar falan..eğer imkanın varsa postaneye yolla o ordan alsın, sadece o baksın yanii.

oraya gönderme ya, açıp bakıyolar falan..eğer imkanın varsa postaneye yolla o ordan alsın, sadece o baksın yanii.

zaten son hafta komutanı mektubu açmış içinde esrar yok dimi demiş
taktı kafayı benimkine :18:

her hafta mektup yolluyorum resimle beraber.
ama farklı bişeyler yapmam lazım,iş için antalyaya gidicem.oda bana bozuluyo biraz
ne göndersem bilemedim :26:
tüm fikirlere açığım kızlar

vay bee her hafta yazıyor musun tebrik ederim valla :81:
sürpriz gelmiyor ki aklıma gelse kendim yapıcam

benimki gitmeden önce bana sakın yazma diyodu
şimdi boş kağıtta olsa gönder diyo :111:

ben 3 kere yazdım, daha da yazılcak bişey kalmadı valla, her gün ne varsa konuşuyoruz zaten
o bana 1 kere bile yazmadı eşekkk
sadece günlük yazmış bi kaç kere, onu da gittiğimde dayanamadım okudum ahh nasıl güzel yazmış yavrum benim dayanamadım ağladım tabi ama çok duygusal yazmıştı napimm

kızlar size soruyorum saçımı kestirmeyi düşünüyorum , kuaförlerin hiçbiriyle de anlaşamıyorum.
hep kafalarına göre kesiyorlar, bu sefer resim götürcem al işte bunun aynısından olsun dicem
sizce hangisi gibi olsun..

[/URL][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

boyu kısa önler uzun olsun dicem canım ama bu aralar o modeli herkes yaptırdı.
gerçi önler kısa boyu uzun da klasikleşmiş bir model..
ben yinede tercihimi boyu kısa önler uzundan yana kullanıyorum:)

Son düzenleme:

valla üsteki saç hoşuma gtti cnm kıslar askerler geldikten sonra devam kaçmak yok ben hep burda olcm haberiniz olaaaaaaa

önler uzun boyu kısa derken 1. modeli anlatmaya çalışmıştım, senin anlattığın modeli ben hiç sevmiyorum zaten tatlım

valla üsteki saç hoşuma gtti cnm kıslar askerler geldikten sonra devam kaçmak yok ben hep burda olcm haberiniz olaaaaaaa

tatlım bende hazirana kadar hergün buradayım:)
sonrasında daaaaaa tabiki buradayım:)düğünler nişanlar bebişler hepinizden haber bekliyor olacağım sizinde haberiniz olaaaaaaa :)

boyu kısa gerçi, benim deli ona bile karışıyor, uzun saç seviyomuş, amaaan o gelene kadar uzar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…