337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bnmkide kısa saç sevmez kestrdim kızdı o gideli uzadı ama cansız gür olsaydı keşkee saçım

benimki de gür değil ya olsaydı güzel olurduu..kestirsem bana da kızıcak, hep kızıyor zaten napimm
her dediğini yaparsak ohoooo

benim nisanlim urfa'da...
aksam ustu konustugumuzda, suriye sinirina gidebileceklerini soyledi...
hicbisi konusamadim... dondum kaldim...
sonra kapattik...
:2::2:

inanmak istemiyorum buna!
gercekten istemiyorum!
saka gibi geliyor... neden gidiliyor ki? neden orasi gidiyor? gelmesine 45 gun kala saka mi bu?
saka oldugunu dusunup, strese girmiyorum!

allahim sen yardim et...

canım benim içini ferah tut..
iyi şeyler düşünürsen iyi şeyler oluyor..
kaldı 45 gün işte, güzelce bitirip gelecek..
üstelik bir ihtimali düşünüp şimdiden üzülmeye değmez..
gün ola hayrola du bakalım, sıkma hemen canını..

bence de zor bi durum ama sıkma canını, kötü bişey olacağını sanmıyorum durum değişedebilir.içini rahat tut..çok az kaldı bunu düşün.

bence de zor bi durum ama sıkma canını, kötü bişey olacağını sanmıyorum durum değişedebilir.içini rahat tut..çok az kaldı bunu düşün.

saka gibi arkadaslar...
ben gun icerisinde isime gidip geliyorum... bir yandan da dugun icin otellere emailler atip, ziyaret etmek icin tarihler aliyorum! fiyatlar alip butceler cikariyorum!! ben nelerle ugrasirken, o kimbilir orada neler cekiyor... belki de gercekten gidecek, bugunu tercih etti soylemek icin!

allahim sen yardim et ya...

kızlar selam?nabersiniz.yine geldik şafak attırmaya.attıra ttıra bitecek herlade ne dersiniz?

yahu şu sinamakimidir nedir kim yapıodu onu burda:) benim ilk kürüm kafamda şuan:) şafak atıncada yıkıcam,saçım kuruduuuu.. doğruuumuu yapıommm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…