yahu şu sinamakimidir nedir kim yapıodu onu burda:) benim ilk kürüm kafamda şuan:) şafak atıncada yıkıcam,saçım kuruduuuu.. doğruuumuu yapıommm:)
evet 4 sssatt oldu hahahaha:))) yağlı duruo işte..ben yapıoruum nasıl kurudu kurumamıştır o yağlı zaten dibi yaş değilmi acaba sinamekiyimi az kaynattın yada çokmu oldu yapalı?
evet 4 sssatt oldu hahahaha:))) yağlı duruo işte..
kötüü öğğ:)))))tmm tmm olmuş o işte öle oluo zaten kokusu nasıl
kötüü öğğ:)))))
yahu şu sinamakimidir nedir kim yapıodu onu burda:) benim ilk kürüm kafamda şuan:) şafak atıncada yıkıcam,saçım kuruduuuu.. doğruuumuu yapıommm:)
hu huuuu kızlarrrrrrrrr,bende geldim şafak attırmaya,benim canım arkadaşlarımın şafakları olmuş 46 KAHRAMANMARAŞ,benim şafağımda 58 SİVASSSS
hımmmmmm peki,tşk cnm.. ben gider yıkımm arrtık:)bu arada yelizcim yağ biraz zor çıkıo saçtan evde süt varsa 1 çağ bardağı sütle saç diplerini iyice ovala sonra yıka daha iyi oluo
bebişşş hoşgeldin mucuks:) ben yıkım geliorum kimse gitmesin bi yerrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeevet cnm kafanda kuruyup katılaşıo doruu yapmışsınn..
aşağıda nurselmi var nurselll?
bebişşş hoşgeldin mucuks:) ben yıkım geliorum kimse gitmesin bi yerrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeee
hu huuuu kızlarrrrrrrrr,bende geldim şafak attırmaya,benim canım arkadaşlarımın şafakları olmuş 46 KAHRAMANMARAŞ,benim şafağımda 58 SİVASSSS
ewet canım benim ben geldim ama senden başka kimse beni tınlamadı,o yüzden hepsine çok çok teessüflerimi sunuyorum sende olmasan kimse selam vermicek bile benki geldim onca zamandan sora ilk kez cancağızlarımla şafak attırma imkanım oldu die sevinip otudum pc başına,çok kırıldım çokk
yelizzzzz,sana küstümm
esraa sanada küstüm
spooke sanada küstüm
merve sanada hmmmmm,başka bide (destiny55)tanımadığım arkadaş sana bile küstüm yaniii
Mehtap 01 ADANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?