337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Şafak KahramanMaraş

Eklentiler

• $46-Kahramanmaras-Plaka-Kodu.webp
    1 KB · Görüntüleme: 14
yahu şu sinamakimidir nedir kim yapıodu onu burda:) benim ilk kürüm kafamda şuan:) şafak atıncada yıkıcam,saçım kuruduuuu.. doğruuumuu yapıommm:)

ben yapıoruum nasıl kurudu kurumamıştır o yağlı zaten dibi yaş değilmi acaba sinamekiyimi az kaynattın yada çokmu oldu yapalı?

hu huuuu kızlarrrrrrrrr,bende geldim şafak attırmaya,benim canım arkadaşlarımın şafakları olmuş 46 KAHRAMANMARAŞ,benim şafağımda 58 SİVASSSS

aşağıda nurselmi varnurselll?

ewet canım benim ben geldim ama senden başka kimse beni tınlamadı,o yüzden hepsine çok çok teessüflerimi sunuyorumsende olmasan kimse selam vermicek bilebenki geldim onca zamandan sora ilk kez cancağızlarımla şafak attırma imkanım oldu die sevinip otudum pc başına,çok kırıldım çokk
yelizzzzz,sana küstümm
esraa sanada küstüm
spooke sanada küstüm
merve sanada hmmmmm,başka bide (destiny55)tanımadığım arkadaş sana bile küstüm yaniii

hu huuuu kızlarrrrrrrrr,bende geldim şafak attırmaya,benim canım arkadaşlarımın şafakları olmuş 46 KAHRAMANMARAŞ,benim şafağımda 58 SİVASSSS

kısss bebişlerini bırakıp dükkanamı geldin yoksamm aaa kapat kepenkleri bakııyiim doruuuu eveee

ayyy kuzum yaa soru çözüyodum aşağıya bakmadım bile kim var kim yok diye..arada ne yazdılar diye baktım o kadar :26: küsme ama yaaa hem hala iş yerindemisin sen

yeliiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz sana ayrıca beni msn den veeee faceden eklemediğin içinde küstümm,inşallah saçların uzaarrrrr uzarrrr uzarrrr rapunzelinki gibi olurr

Küsme yawrum ya proje yapıodum görmedim geldiğini=)=)
HOşgeldin bakalım şafakta düşmüş 50lere oh oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…