337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

önce hesap soriimm sora slmmmm:)
anasınnn sen neişin var bakiim nettee

kuzum napiim ekmek parası,bizim işin saati yok malesef,tanıdık bi müşteriye araç lazımmış aradı,bende siftah yapmamıştım bugün ii dedim geliyom ama bi saat sora gelebildim çünkü arabanın anahtarını bulamadım evde,annem almıştı furkanın elinden ara tara bulamadık,en nihayetinde buldum aradım müşteryi,geliimmi bekliyomusunuz hala dedim,ewet lütfen didiler gelmek zorunda kaldımm,gelmişkende size bi meraba diim didim,öle yani.şimdi gidiyom hepinizi küste olsam öpüyom kocaman kocamannii geceler tatlı ve sevdiklerinizi görerek (rüyalarınızda)geçecek bi gece diliyor veeee gidiyorumm

yeliiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz sana ayrıca beni msn den veeee faceden eklemediğin içinde küstümm,inşallah saçların uzaarrrrr uzarrrr uzarrrr rapunzelinki gibi olurr

yelizinn facede problem var ekleyemio kimseyii..atıyormuş face sürekli öle yanee küsmee kızceğize..

anladımm ozaman tamamen duygusall...
ii ozman hadi ii uykular sana ve bebişlere

nieeeeeeeeeeeeeee ki???????????????????slm için diosan bıcı bıcıdaydım yani:)

yeliiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz sana ayrıca beni msn den veeee faceden eklemediğin içinde küstümm,inşallah saçların uzaarrrrr uzarrrr uzarrrr rapunzelinki gibi olurr
ya ben zaten facede sorun yaşadığımı söledimmm,açamıorum ki? rapunzel kısmına gelincede inşalllllllllah amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

kızlar ya saçlarım kuru ve kırılmaya başladı..zeytin yağı iyi gelir diyolar ama bildiğiniz,yaptığınız bişey var mı?bende korkarım öyle zeytinyağı falan sürmeye ama bişeyler yapmam lazım

esra cnm sana cildiyeciden bi reçete örneği veriyim kuruyan ve yıpranan saçlara
bepanten ampul,evigen ampul,bemiks ampul ve badem yağı karıştır saçlarına masaj yaparak beklet
ii geliio.bunlar eczenden alabibilirsim

bunları kuru saça sürcem dime canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…