kısss bebişlerini bırakıp dükkanamı geldin yoksamm aaa kapat kepenkleri bakııyiim doruuuu eveee
tüüüü,sendemi burdaydın kısss,du seni unuttum bide sana küsiim tam olsunnie selam vermiyon sen bakiim bana
önce hesap soriimm sora slmmmm:)
anasınnn sen neişin var bakiim nettee
yeliiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz sana ayrıca beni msn den veeee faceden eklemediğin içinde küstümm,inşallah saçların uzaarrrrr uzarrrr uzarrrr rapunzelinki gibi olurr
kuzum napiim ekmek parası,bizim işin saati yok malesef,tanıdık bi müşteriye araç lazımmış aradı,bende siftah yapmamıştım bugün ii dedim geliyom ama bi saat sora gelebildim çünkü arabanın anahtarını bulamadım evde,annem almıştı furkanın elinden ara tara bulamadık,en nihayetinde buldum aradım müşteryi,geliimmi bekliyomusunuz hala dedim,ewet lütfen didiler gelmek zorunda kaldımm,gelmişkende size bi meraba diim didim,öle yani.şimdi gidiyom hepinizi küste olsam öpüyom kocaman kocamannii geceler tatlı ve sevdiklerinizi görerek (rüyalarınızda)geçecek bi gece diliyor veeee gidiyorumm
nieeeeeeeeeeeeeee ki???????????????????slm için diosan bıcı bıcıdaydım yani:)ewet canım benim ben geldim ama senden başka kimse beni tınlamadı,o yüzden hepsine çok çok teessüflerimi sunuyorum sende olmasan kimse selam vermicek bile benki geldim onca zamandan sora ilk kez cancağızlarımla şafak attırma imkanım oldu die sevinip otudum pc başına,çok kırıldım çokk
yelizzzzz,sana küstümm
esraa sanada küstüm
spooke sanada küstüm
merve sanada hmmmmm,başka bide (destiny55)tanımadığım arkadaş sana bile küstüm yaniii
ya ben zaten facede sorun yaşadığımı söledimmm,açamıorum ki? rapunzel kısmına gelincede inşalllllllllah amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnyeliiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz sana ayrıca beni msn den veeee faceden eklemediğin içinde küstümm,inşallah saçların uzaarrrrr uzarrrr uzarrrr rapunzelinki gibi olurr
yasemincim öpüorum yanakalrından:))yelizinn facede problem var ekleyemio kimseyii..atıyormuş face sürekli öle yanee küsmee kızceğize..
aynen uyusakmı ne,saçımı kuritim uyyim ben ZzZzZzZzZbu gecee sessiizzz buralar uykuumm geldi sessizlikteenn yaffsss!!!!
aynen uyusakmı ne,saçımı kuritim uyyim ben ZzZzZzZzZ
hepinize iiyi geceler kızlar,kib.. bys...
kızlar ya saçlarım kuru ve kırılmaya başladı..zeytin yağı iyi gelir diyolar ama bildiğiniz,yaptığınız bişey var mı?bende korkarım öyle zeytinyağı falan sürmeye ama bişeyler yapmam lazım
arzu cnm bende yatıorum sana ii geceler olsunn:80:
esra cnm sana cildiyeciden bi reçete örneği veriyim kuruyan ve yıpranan saçlara
bepanten ampul,evigen ampul,bemiks ampul ve badem yağı karıştır saçlarına masaj yaparak beklet
ii geliio.bunlar eczenden alabibilirsim
bunları kuru saça sürcem dime canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?